Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 27, 17:33)
Kam jai draugė? ohmy.gif Gal užteks man ir vienos.... biggrin.gif

ateis metas, kai vistiek prireiks dar vienos ax.gif paskui dar vienos blush2.gif ir dar doh.gif biggrin.gif (čia taip bandau užkrėsi orchidlige) biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(cavalli @ 2009 09 27, 18:59)
Aha, zinau, kad saules spinduliai joms isdegina lapelius ax.gif Tai reiskia, mano sugalvota vietele netiks jai verysad.gif O ten taip graziai tiktu maza orche wub.gif

raibuolės tam reikalui tinka, pas mane jos gana tamsiame kambaryje auga. Tiesa, prie lango, bet rytinės pusės viena siena saulė užstoja, o kitu paros metu ten tikrai nebūna šviesu ax.gif
Jei nebūtinai nori žiedelių, liudisija tinka idealiai tamsioms vietoms bigsmile.gif arba makodes petola (jei gerai parašiau) ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 09 27, 23:14)
As bandau nematyt jog phalaenopsiu atsirado pas SKM, nes sikart labai nelaiku  verysad.gif

aha, aš peržiūrėjau iškart tą puslapį ir susinervinusi išjungiau, nes yra ko noriu doh.gif Tina, tu Equestris juk augini, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
tai nupirkti ka biggrin.gif jeigu yra,ko norit. nes as jau menesi tikrai negaliu sau leisti orchideju darza plesti...

ne i tema. gal kas tupliu svoguneliu per daug turite ? blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, pasiguosiu, mano ascocendos pumpurėlių spalva pakito blink.gif vienas matosi, kad tuoj nukris, susiraukšlėjo, o kiti įdomiai rudi blink.gif bet jie turėtų žydėti oranžine spalva g.gif vienas mažulis lyg ir skleidžiasi, bet, mano supratimu, jis dar per mažas g.gif nieeeko nesuprantu, lakstau nuo ryto kaip susirūpinus višta perekšlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 10:02)
Tiesa, pasiguosiu, mano ascocendos pumpurėlių spalva pakito  blink.gif  vienas matosi, kad tuoj nukris, susiraukšlėjo, o kiti įdomiai rudi  blink.gif  bet jie turėtų žydėti oranžine spalva  g.gif  vienas mažulis lyg ir skleidžiasi, bet, mano supratimu, jis dar per mažas  g.gif  nieeeko nesuprantu, lakstau nuo ryto kaip susirūpinus višta perekšlė  doh.gif

O ascocenda jau namuose ar dar balkone? Gal kazkuriuo metu per salta jai buvo g.gif O mirkoma nebuvo tam paciam vandeny kaip ir sergancios geliukes?
Atsakyti
va, kokį grožį radau - oncidium incurvum wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 28, 10:07)
O ascocenda jau namuose ar dar balkone? Gal kazkuriuo metu per salta jai buvo  g.gif  O mirkoma nebuvo tam paciam vandeny kaip ir sergancios geliukes?

Ji seniai namie, labai ramioj ir pastovioj vietoj tupi, saulytės ir šviesios švelnios gauna, o šaknys ne mirkomos, o nupilamos vandeniu tol, kol pakeičia spalvą g.gif na, kol vandenuko prisigeria g.gif vaje, einu apžiūrėti dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 10:19)
Ji seniai namie, labai ramioj ir pastovioj vietoj tupi, saulytės ir šviesios švelnios gauna, o šaknys ne mirkomos, o nupilamos vandeniu tol, kol pakeičia spalvą  g.gif  na, kol vandenuko prisigeria  g.gif vaje, einu apžiūrėti dar  doh.gif

Tikrai labai liudna jei pumpuriukai vysta verysad.gif bet jei jie rusvi tai gal tokie ir turi buti jei ziedeliai orandziniai g.gif O trasu pakankamai gaudavo gelyte? Gal jegu jai truksta pumpurams isskleisti g.gif Net nzn unsure.gif As esu labai vandas (ascocendas) isimylejus nors pati dar neturiu, bet jei man taip nutiktu tai ir as labai pergyvenciau. Svarbu, kad pati gelyte butu sveika, o ziedu dar bus ir bus ateityje console.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 28, 10:31)
Tikrai labai liudna jei pumpuriukai vysta  verysad.gif bet jei jie rusvi tai gal tokie ir turi buti jei ziedeliai orandziniai  g.gif  O trasu pakankamai gaudavo gelyte? Gal jegu jai truksta pumpurams isskleisti  g.gif  Net nzn  unsure.gif  As esu labai vandas (ascocendas) isimylejus nors pati dar neturiu, bet jei man taip nutiktu tai ir as labai pergyvenciau. Svarbu, kad pati gelyte butu sveika, o ziedu dar bus ir bus ateityje  console.gif

Va čia ir bėda, kad nesuprantu, ar tokie turi būti, ar čia jau vytimo pradžia blink.gif nes man tie žiedelių stiebeliai prie žiedstiebio labai sukėlė įtarimų doh.gif bet jau nieko nepadarysiu, teks laukti kelias dienas... O vienas lyg skleistis nori, tai gal čia taip turi būti biggrin.gif vaje!
O gėlytė sveika, šaknis augina, fainuolė tokia ax.gif
Mademoiselle, tau būtinai reik vandos ax.gif ar ascocendos (miksai lyg ir mažiau lepūs?), jos mielos bigsmile.gif o kur ten tų mini vandyčių buvo ax.gif aš tai dar vienos norėčiau blush2.gif
beje, susiskambinsim dėl susitikimo greitu laiku, gi mažyliukas laukia bigsmile.gif
Atsakyti
mikuotuke, kokius mazyliukus dalini? smile.gif

Vaidrenoj dar sestadieni ryte vanduciu buvo wink.gif
Atsakyti
AAAA! swoon.gif swoon.gif swoon.gif
nugi nuėjau pažiūrėti į dendrobių kambarį, kaip mažuliukai be mamos gyvena, tada apžiūrėjau mamas ir.....
yahoo.gif tease.gif umn.gif mamos leidžia žiedstiebius! Per 4 dienas kokius 5-7 cm išlaido, kol nemačiau! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif sokiai.gif assa.gif ir dar vaikuojasi! bigsmile.gif
Numirsiu iš laimės swoon.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 10:47)
Mademoiselle, tau būtinai reik vandos  ax.gif  ar ascocendos (miksai lyg ir mažiau lepūs?), jos mielos  bigsmile.gif  o kur ten tų mini vandyčių buvo  ax.gif  aš tai dar vienos norėčiau  blush2.gif
beje, susiskambinsim dėl susitikimo greitu laiku, gi mažyliukas laukia  bigsmile.gif

Mini vandyciu ketvirtadieni buvo uzvesta i "Vaidrena", bet negavau palaiminimo pirkti tokia mazute tai grizau nieko nepesus doh.gif Idomu ar ju tokia rusis ar jos dar neuzaugusios g.gif Bet labai mielos wub.gif
O mazyliukas tai labai laukiamas, bet zinau kad jis gerose rankose tai ramiai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 11:55)
AAAA!  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
nugi nuėjau pažiūrėti į dendrobių kambarį, kaip mažuliukai be mamos gyvena, tada apžiūrėjau mamas ir.....
yahoo.gif  tease.gif  umn.gif  mamos leidžia žiedstiebius! Per 4 dienas kokius 5-7 cm išlaido, kol nemačiau!  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  sokiai.gif  assa.gif  ir dar vaikuojasi!  bigsmile.gif
Numirsiu iš laimės  swoon.gif  karsta.gif  karsta.gif

sveikinu drinks_cheers.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 28, 10:55)
yahoo.gif  tease.gif  umn.gif  mamos leidžia žiedstiebius! Per 4 dienas kokius 5-7 cm išlaido, kol nemačiau!  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  sokiai.gif  assa.gif  ir dar vaikuojasi!  bigsmile.gif
Numirsiu iš laimės  swoon.gif  karsta.gif  karsta.gif

Ogogo kokios produktyvios mamos biggrin.gif ir ziedstiebiai ir vaikiukai thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti