GRAŽINA25, nugi keikiu neaugina kaip phalaenopsiai turbut del to ir klausiu apie vandas tikrai mazai zinau...
Dedu nuoroda i savo albumeli,ten mano gelytes,tos kurios zydi dabar..
neiseina man cia patalpinti foto,nors tu ka
http://public.fotki....s/orchidejos-1/
Na va kaip jusu graziai gelytes zydi, grazu ziureti. Mano tai visai pridveso, persodinau (i nepermatoma vazona) gal tai turi reiksmes? Laistau per virsu gal del to nepatinka jai?
QUOTE(ORDI @ 2009 09 18, 16:11)
Dedu nuoroda i savo albumeli,ten mano gelytes,tos kurios zydi dabar..
nu jau cimbidis isimylejau
QUOTE(jalka @ 2009 09 18, 18:10)
nu jau cimbidis isimylejau
Aciu As ji pamacius,taip pat apsalau..negalejau jo parduotuvej palikti Turiu dar viena bordo spalvos ziedais,tik gaila dar siais metais dar ne zydejo..auginius auginasi,gal dar suzydes
Senai berašiau, va dar viena mano kuri dabar žydi
mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų
Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti
mes persikraustėm gyventi iš buto į namą. Gyvenimo svajonė išsipildė. Ir kas keisčiausia, kaip išbarsčiau visur gėles, žiūriu, pilnos palangės, nėra nei vienai naujai vietos. O sakydavau, jei būčiau name, tai pirkčiau dar orchidėjų
Žydi daug kas dabar. Bijau tik dėl žiemos. Čia kūrensim katilu ir pabandėm, tai radiatoriai (nros nustatyti ant minimumo) taip pleška ir karštį leidžia, kad ant palangių negali būti nei viena - iškeptų. Tai kol nešildomas sezonas labai faina. Bet žiemą net nenumanau, kur teks jas nuo palangių patalpinti
Ordi , koks grazus ziedynas
pas mane su vieta jau problematiska darosi, nes dar viena gavau grazuole
QUOTE(Veza @ 2009 09 18, 18:37)
Ordi , koks grazus ziedynas
nieko prastumdykim baldus ir bus tos vietos Juk,vardant musu gelyciu viskas galima
na ka, aplankiau ermitazo oranzerija vilniuje
aisku, radau pora paleciu baltu phaliku kaip ir daug kur
keli oncidiumai (nzn,kodel visur tik geltoni buna...)
dar keli kitokios spalvos phalikai.. ir faini violetiniai dendrobiai.
aisku,ispudi paliko kokios 8 melynos/violetines zydincios vandos vienoje vietoje.. pamacius kaina (nuo 159 iki 279) ispudis kazkaip sumazejo
aplankiau geliu parduotuves kaune:
1. pramones maxima - gan idomus violetiniai phalikai po 39 lt, baltu kruva, geltonas oncidiumas standartiskai ir dar keli kitos spalvos.
2. pramones maximoje prie kikos - praeitakart maciau violetiniu miltoniopsiu. sikart tik keli neispudingi phalikai.
3. draugystes seniai/ megos seniai - atvezta nauju ryskiai raudonu miltoniopsiu su geltonu viduriuku. kaina 26 lt. geltoni oncidiumai, yra keli violetiniai phalikai faini, keli kreminiai istrigo. na ir dendrobiumu alyviniu/violetiniu buvo.
na, tikiuosi sokejuke ryt apie radybas bazese pranes
aisku, radau pora paleciu baltu phaliku kaip ir daug kur
keli oncidiumai (nzn,kodel visur tik geltoni buna...)
dar keli kitokios spalvos phalikai.. ir faini violetiniai dendrobiai.
aisku,ispudi paliko kokios 8 melynos/violetines zydincios vandos vienoje vietoje.. pamacius kaina (nuo 159 iki 279) ispudis kazkaip sumazejo
aplankiau geliu parduotuves kaune:
1. pramones maxima - gan idomus violetiniai phalikai po 39 lt, baltu kruva, geltonas oncidiumas standartiskai ir dar keli kitos spalvos.
2. pramones maximoje prie kikos - praeitakart maciau violetiniu miltoniopsiu. sikart tik keli neispudingi phalikai.
3. draugystes seniai/ megos seniai - atvezta nauju ryskiai raudonu miltoniopsiu su geltonu viduriuku. kaina 26 lt. geltoni oncidiumai, yra keli violetiniai phalikai faini, keli kreminiai istrigo. na ir dendrobiumu alyviniu/violetiniu buvo.
na, tikiuosi sokejuke ryt apie radybas bazese pranes
QUOTE(evutext @ 2009 09 18, 19:01)
3. draugystes seniai/ megos seniai - atvezta nauju ryskiai raudonu miltoniopsiu su geltonu viduriuku. kaina 26 lt.
kaip tik ryt busiu Kaune, o taip noriu ko nors raudono tikiuosi dar rasiu
abiejuose seniuose po kokias 8 po pietu buvo. tikrai rasi. ir kokybe sakyciau tikrai geresne ne ipraeitakart.ir ziedai didesni
QUOTE(evutext @ 2009 09 18, 20:34)
abiejuose seniuose po kokias 8 po pietu buvo. tikrai rasi. ir kokybe sakyciau tikrai geresne ne ipraeitakart.ir ziedai didesni
o galetum kokia foto panasia surast, kad bent nakti galeciau pasapnuot