na va mano naujake, tik nemoku as su tokioms elgtis , viena tamsiais ziedais numarinau , o gaila
QUOTE(cavalli @ 2009 09 25, 18:09)
Šie violetiniai kokie gražūs žiedeliai! Ir čia visi taviškiai?
Papildyta:
QUOTE(Veza @ 2009 09 27, 19:09)
na va mano naujake, tik nemoku as su tokioms elgtis , viena tamsiais ziedais numarinau , o gaila
http://www.part.lt/i...2c168ff4889.jpg
http://www.part.lt/i...2c168ff4889.jpg
Pamačius man jau seilė nutyso....
O pritvirtinti žiedų kotelį visad reik? Čia dėl galimo nulūžimo?
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 27, 20:11)
Kai buvo pirkta, jau nemazai zydejo, o dabar turi 14 zydinciu ziedu ir dar daug pumpureliu
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 27, 19:11)
Papildyta:
Pamačius man jau seilė nutyso....
O pritvirtinti žiedų kotelį visad reik? Čia dėl galimo nulūžimo?
cia taip buvo, o savo visas zydincias tik siek tiek prisegu, nes viena kart kai stengiausi su pumpurais gerai paristi tai ir nulauziau visa sakele
http://public.fotki....e/naujok-1.html
Prisistatau su naujokėm čia tos pigutės...taip pat tilandsijos-neatsispyriau....ir 10 metis sūnus prie cimbų-nesugalvojau kaip kitaip ''išmieras'' parodyt
Buvau toje paskaitoje-orchidėjų abc-vaje kokia aš protinga
išsitraukiau užrašus,pasiruošiau konspektuoti ir .........užsirašiau viso labo du sakinius ,bet pasinaudosiu šiais patarimais
Vilnietės-Ateities g. arčiau Jeruzalės yra norfa,ten gėlių skyrius,o ten laaaaabai gražus geltonas cimbidis,didelis 40 lt nupirkit kuri,nes nerasiu ramybės ,nors turiu geltoną-bet šitas vistiek patiko,o ir kaina gera
Papildyta:
Maža orchė tokiai vietai-masdevalija ,dabar tokios ir noriu.......ypač po parodos,kai ''gyvai'' pamačiau ir dar šilingė papasakojo apie priežiūrą
Prisistatau su naujokėm čia tos pigutės...taip pat tilandsijos-neatsispyriau....ir 10 metis sūnus prie cimbų-nesugalvojau kaip kitaip ''išmieras'' parodyt
Buvau toje paskaitoje-orchidėjų abc-vaje kokia aš protinga
išsitraukiau užrašus,pasiruošiau konspektuoti ir .........užsirašiau viso labo du sakinius ,bet pasinaudosiu šiais patarimais
Vilnietės-Ateities g. arčiau Jeruzalės yra norfa,ten gėlių skyrius,o ten laaaaabai gražus geltonas cimbidis,didelis 40 lt nupirkit kuri,nes nerasiu ramybės ,nors turiu geltoną-bet šitas vistiek patiko,o ir kaina gera
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2009 09 27, 19:59)
Aha, zinau, kad saules spinduliai joms isdegina lapelius Tai reiskia, mano sugalvota vietele netiks jai O ten taip graziai tiktu maza orche
Maža orchė tokiai vietai-masdevalija ,dabar tokios ir noriu.......ypač po parodos,kai ''gyvai'' pamačiau ir dar šilingė papasakojo apie priežiūrą
Ir as buvau augalu labirintuose Labai patiko paroda, orchideju gal ir nebuvo labai didelio skaiciaus, bet buvo daug skirtingu rusiu. Didele ivairove. Tai dabar ir pati uzsinorejau auginti kuo daugiau skirtingu rusiu Is parodos grizau tusciomis, taciau Maxima Baze aptikau phal. elegant debora uz 4.99 uzkista kampe, labai pagailo augalelio ziedstiebis sudziuves, lapeliai kaip skudureliai, o saknyno didzioji dalis sudziuves kaip sienas, dar vargsiuke lapuka bande augintis tai bus matyt ar jo neuzkoncervavo. Panasu, kad kelis menesius ja dziovino Bet deboryte gyvens ir bus i draugija senbuvei deborai. Ir dar viena dendrobium nobile paemiau uz 3.99, bukle nebloga 7 auginukai dar 2 nauji lenda tai bandysiu auginti.
Jolla42 labai gražiai tilandsijos atrodo tik prašau, neužkrėskit manęs Nebėr vietos namie, o dar orchidligei galo nesimato.
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 27, 20:49)
Ir as buvau augalu labirintuose Labai patiko paroda, orchideju gal ir nebuvo labai didelio skaiciaus, bet buvo daug skirtingu rusiu. Didele ivairove. Tai dabar ir pati uzsinorejau auginti kuo daugiau skirtingu rusiu Is parodos grizau tusciomis, taciau Maxima Baze aptikau phal. elegant debora uz 4.99 uzkista kampe, labai pagailo augalelio ziedstiebis sudziuves, lapeliai kaip skudureliai, o saknyno didzioji dalis sudziuves kaip sienas, dar vargsiuke lapuka bande augintis tai bus matyt ar jo neuzkoncervavo. Panasu, kad kelis menesius ja dziovino Bet deboryte gyvens ir bus i draugija senbuvei deborai. Ir dar viena dendrobium nobile paemiau uz 3.99, bukle nebloga 7 auginukai dar 2 nauji lenda tai bandysiu auginti.
O FOTO NEBUS...IDOM KOKIOS UZ TOKIA KAINYTE...
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 27, 21:59)
Jolla42 labai gražiai tilandsijos atrodo tik prašau, neužkrėskit manęs Nebėr vietos namie, o dar orchidligei galo nesimato.
Prie žalio cimbidžio-geltonas labai tinka parašiau kur yra
o tilandsijos-labai nedidukės,šaknys nepūva,persodint nereikia,du kartus per savaitę papurški truputį ir psio ,o kokių gražių jų yra ,o kaip prie orchidėjų dera,orchidariume iš viso fantastika.......... ,vietos mažai užima-matėt-telefoną šalia padėjau,kad dydis matytūsi...ir vyras ramus-juk netikra (nečiupinėjo),mes grybaut buvom,miške visokių ''gėrybių'' prisirankiojau-tai net nesuprato,kad kažkas ne taip...,o mane jau užkabino........... noooooriu
As bandau nematyt jog phalaenopsiu atsirado pas SKM, nes sikart labai nelaiku
Ir as bandziau nematyti, bet kai uzmaciau, kad stuartiana turi, tai kojos pacios nuved... jau tupi namie salia shilerianos aisku jie abu leliukai dar
QUOTE(evers @ 2009 09 27, 21:19)
O FOTO NEBUS...IDOM KOKIOS UZ TOKIA KAINYTE...
Na, temele geriau puosti ziedais, o ne "nurasytu" gelyciu foto, bet jei idomu tai galiu ideti
Ph. elegant debora (pries persodinima) - 4,99 Lt
Dendrobium nobile - 3,99 Lt