Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

na va mano naujake, tik nemoku as su tokioms elgtis blush2.gif , viena tamsiais ziedais numarinau , doh.gif o gaila verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 09 25, 18:09)
Laba visoms 4u.gif
Radau tokia puosnia temuke bigsmile.gif

http://i158.photobuc...02/P9250566.jpg

Šie violetiniai kokie gražūs žiedeliai! wub.gif thumbup.gif Ir čia visi taviškiai? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Veza @ 2009 09 27, 19:09)
na va mano naujake, tik nemoku as su tokioms elgtis  blush2.gif , viena tamsiais ziedais numarinau ,  doh.gif  o gaila  verysad.gif
http://www.part.lt/i...2c168ff4889.jpg

Pamačius man jau seilė nutyso.... bigsmile.gif

O pritvirtinti žiedų kotelį visad reik? Čia dėl galimo nulūžimo?
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 27, 20:11)
Šie violetiniai kokie gražūs žiedeliai!  wub.gif  thumbup.gif  Ir čia visi taviškiai? tongue.gif

Kai buvo pirkta, jau nemazai zydejo, o dabar turi 14 zydinciu ziedu ir dar daug pumpureliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 09 27, 19:11)

Papildyta:
Pamačius man jau seilė nutyso....  bigsmile.gif

O pritvirtinti žiedų kotelį visad reik? Čia dėl galimo nulūžimo?

cia taip buvo, o savo visas zydincias tik siek tiek prisegu, nes viena kart kai stengiausi su pumpurais gerai paristi tai ir nulauziau visa sakele doh.gif
Atsakyti
http://public.fotki....e/naujok-1.html
Prisistatau su naujokėm ax.gif čia tos pigutės...taip pat tilandsijos-neatsispyriau....ir 10 metis sūnus prie cimbų-nesugalvojau kaip kitaip ''išmieras'' parodyt blush2.gif
Buvau toje paskaitoje-orchidėjų abc-vaje kokia aš protinga smartass.gif smoke.gif
išsitraukiau užrašus,pasiruošiau konspektuoti ir .........užsirašiau viso labo du sakinius g.gif ,bet pasinaudosiu šiais patarimais thumbup.gif

Vilnietės-Ateities g. arčiau Jeruzalės yra norfa,ten gėlių skyrius,o ten laaaaabai gražus geltonas cimbidis,didelis wub.gif 40 lt 4u.gif nupirkit kuri,nes nerasiu ramybės schmoll.gif ,nors turiu geltoną-bet šitas vistiek patiko,o ir kaina gera mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2009 09 27, 19:59)
Aha, zinau, kad saules spinduliai joms isdegina lapelius ax.gif Tai reiskia, mano sugalvota vietele netiks jai verysad.gif O ten taip graziai tiktu maza orche wub.gif

Maža orchė tokiai vietai-masdevalija thumbup.gif ,dabar tokios ir noriu.......ypač po parodos,kai ''gyvai'' pamačiau ir dar šilingė papasakojo apie priežiūrą thumbup.gif
Atsakyti
Ir as buvau augalu labirintuose tongue.gif Labai patiko paroda, orchideju gal ir nebuvo labai didelio skaiciaus, bet buvo daug skirtingu rusiu. Didele ivairove. Tai dabar ir pati uzsinorejau auginti kuo daugiau skirtingu rusiu ax.gif Is parodos grizau tusciomis, taciau Maxima Baze aptikau phal. elegant debora uz 4.99 uzkista kampe, labai pagailo augalelio ziedstiebis sudziuves, lapeliai kaip skudureliai, o saknyno didzioji dalis sudziuves kaip sienas, dar vargsiuke lapuka bande augintis tai bus matyt ar jo neuzkoncervavo. Panasu, kad kelis menesius ja dziovino doh.gif Bet deboryte gyvens ir bus i draugija senbuvei deborai. Ir dar viena dendrobium nobile paemiau uz 3.99, bukle nebloga 7 auginukai dar 2 nauji lenda tai bandysiu auginti.
Atsakyti
Jolla42 labai gražiai tilandsijos atrodo thumbup.gif tik prašau, neužkrėskit manęs doh.gif Nebėr vietos namie, o dar orchidligei galo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 27, 20:49)
Ir as buvau augalu labirintuose  tongue.gif  Labai patiko paroda, orchideju gal ir nebuvo labai didelio skaiciaus, bet buvo daug skirtingu rusiu. Didele ivairove. Tai dabar ir pati uzsinorejau auginti kuo daugiau skirtingu rusiu  ax.gif  Is parodos grizau tusciomis, taciau Maxima Baze aptikau phal. elegant debora uz 4.99 uzkista kampe, labai pagailo augalelio ziedstiebis sudziuves, lapeliai kaip skudureliai, o saknyno didzioji dalis sudziuves kaip sienas, dar vargsiuke lapuka bande augintis tai bus matyt ar jo neuzkoncervavo. Panasu, kad kelis menesius ja dziovino  doh.gif Bet deboryte gyvens ir bus i draugija senbuvei deborai. Ir dar viena dendrobium nobile paemiau uz 3.99, bukle nebloga 7 auginukai dar 2 nauji lenda tai bandysiu auginti.

O FOTO NEBUS...IDOM KOKIOS UZ TOKIA KAINYTE... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 27, 21:59)
Jolla42 labai gražiai tilandsijos atrodo thumbup.gif  tik prašau, neužkrėskit manęs doh.gif Nebėr vietos namie, o dar orchidligei galo nesimato.

Prie žalio cimbidžio-geltonas labai tinka thumbup.gif parašiau kur yra ax.gif lotuliukas.gif
o tilandsijos-labai nedidukės,šaknys nepūva,persodint nereikia,du kartus per savaitę papurški truputį ir psio thumbup.gif ,o kokių gražių jų yra wub.gif ,o kaip prie orchidėjų dera,orchidariume iš viso fantastika.......... ax.gif lotuliukas.gif ,vietos mažai užima-matėt-telefoną šalia padėjau,kad dydis matytūsi...ir vyras ramus-juk netikra (nečiupinėjo),mes grybaut buvom,miške visokių ''gėrybių'' prisirankiojau-tai net nesuprato,kad kažkas ne taip...,o mane jau užkabino........... doh.gif noooooriu ax.gif
Atsakyti
As bandau nematyt jog phalaenopsiu atsirado pas SKM, nes sikart labai nelaiku verysad.gif
Atsakyti
Ir as bandziau nematyti, bet kai uzmaciau, kad stuartiana turi, tai kojos pacios nuved... jau tupi namie salia shilerianos doh.gif aisku jie abu leliukai dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 27, 21:19)
O FOTO NEBUS...IDOM KOKIOS UZ TOKIA KAINYTE... g.gif

Na, temele geriau puosti ziedais, o ne "nurasytu" gelyciu foto, bet jei idomu tai galiu ideti mirksiukas.gif
Ph. elegant debora (pries persodinima) - 4,99 Lt

user posted image
user posted image

Dendrobium nobile - 3,99 Lt

user posted image
Atsakyti