Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

labas rytas smile.gif

http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm

spėju, kad antroje nuotraukoje naujai atrasta orchidėja unsure.gif
Atsakyti
nu va žlugo geras kavos gėrimas- galvojau pasigėrėsiu paroda - o čia ne bet kam galima verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės
Niu vat pamenu lyg ir kažkuri ieškojot panašių tokių vazonėlių user posted image tai tokių ir baltų ir visokių spalvų dydžių ir formų yra shettelinge ax.gif
Niu vat čia mnao pražydintas jau Paphiopedilum pinnocio user posted image ir lyg ir dar pumpuriukų mezgasi lotuliukas.gif
user posted image
Buvau parodėlėje šiandien, na pažiūrėjau grožių, nors orchidėjų mažokai mane sužavėjusių, apskritai needaug jų tebuvo, o iš orchidėjos.lt irgi išpirkta gerokai, o gaila tą salotinę raibuolę nusipirkt labai norėjau, kita vertus mažiau pagundų buvo. bet nusipirkau paphiopedilum micrantum...
Auginsiu ir pražydint stengsiuos ax.gif
user posted image wub.gif
Atsakyti
sokejuke86, tai orchidejos.lt netik žydinčiomis orchidėjomis parodoj prekiavo?
Atsakyti
Ne ne tik ax.gif manau daugmaž viską ką turi atsivežę buvo.
Atsakyti
sokejuke, raibuole as turesiu salotine. galesim i pinoki pasikeist kazkada wink.gif
Atsakyti
Oi Evutex mielai ar į Pinokį ar į King Arthur pasikeistume, ar į dar bele ką kaip tiks susitarsim svarbu, kad augtų 4u.gif O tu jau atsiėmei ar dar ne? kai turėsi būtinai pasirodyk, laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 26 rugsėjo 2009 - 14:39
sokėjuke, kokia graži tavo raibuolė wub.gif
O aš štai tokią šiandien parsinešiau
user posted imageuser posted image
Paphiopedilum King Arthur
Bandysiu susidraugauti su ja, nes su anksčiau turėtu dovanotu nepasisekė unsure.gif
ir cimbidį su dviem žiedkočiais, turėtų ilgai namus puošti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 26 rugsėjo 2009 - 15:52
Rosee, smagu:) 4u.gif Gražus cimbidis, KIng Arthur ir aš turiu
user posted image
Atsakyti
ne sokejuke,dar neturiu. na o kai turesiu,tai manau abi iskart su Mademoisellee girsimes smile.gifsmile.gif
Atsakyti
sokejuke o tu ka nors spec darei ,kad saviski prazydintum,as turiu jau pusantru metu ir niekaip jis pas mane nezydi schmoll.gif
Atsakyti
na, mano naujas turtas jusu teismui wink.gif

user posted image

o cia siurprizelis - vanda pasirodo su vaikiuku thumbup.gif

user posted image

ir zalia raibuole wink.gif

user posted image

P.S. orchidejos.lt minimarka uz 49 lt su dviem ziedstiebiais parduoda. smile.gif su oranzine lupyte. kazkas norejot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 26 rugsėjo 2009 - 21:18