labas rytas
http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
spėju, kad antroje nuotraukoje naujai atrasta orchidėja
nu va žlugo geras kavos gėrimas- galvojau pasigėrėsiu paroda - o čia ne bet kam galima
Sveikos mergaitės
Niu vat pamenu lyg ir kažkuri ieškojot panašių tokių vazonėlių tai tokių ir baltų ir visokių spalvų dydžių ir formų yra shettelinge
Niu vat čia mnao pražydintas jau Paphiopedilum pinnocio ir lyg ir dar pumpuriukų mezgasi
Buvau parodėlėje šiandien, na pažiūrėjau grožių, nors orchidėjų mažokai mane sužavėjusių, apskritai needaug jų tebuvo, o iš orchidėjos.lt irgi išpirkta gerokai, o gaila tą salotinę raibuolę nusipirkt labai norėjau, kita vertus mažiau pagundų buvo. bet nusipirkau paphiopedilum micrantum...
Auginsiu ir pražydint stengsiuos
Niu vat pamenu lyg ir kažkuri ieškojot panašių tokių vazonėlių tai tokių ir baltų ir visokių spalvų dydžių ir formų yra shettelinge
Niu vat čia mnao pražydintas jau Paphiopedilum pinnocio ir lyg ir dar pumpuriukų mezgasi
Buvau parodėlėje šiandien, na pažiūrėjau grožių, nors orchidėjų mažokai mane sužavėjusių, apskritai needaug jų tebuvo, o iš orchidėjos.lt irgi išpirkta gerokai, o gaila tą salotinę raibuolę nusipirkt labai norėjau, kita vertus mažiau pagundų buvo. bet nusipirkau paphiopedilum micrantum...
Auginsiu ir pražydint stengsiuos
Ne ne tik manau daugmaž viską ką turi atsivežę buvo.
sokejuke, raibuole as turesiu salotine. galesim i pinoki pasikeist kazkada
Oi Evutex mielai ar į Pinokį ar į King Arthur pasikeistume, ar į dar bele ką kaip tiks susitarsim svarbu, kad augtų O tu jau atsiėmei ar dar ne? kai turėsi būtinai pasirodyk, laukiam
Rosee, smagu:) Gražus cimbidis, KIng Arthur ir aš turiu
ne sokejuke,dar neturiu. na o kai turesiu,tai manau abi iskart su Mademoisellee girsimes
sokejuke o tu ka nors spec darei ,kad saviski prazydintum,as turiu jau pusantru metu ir niekaip jis pas mane nezydi
na, mano naujas turtas jusu teismui
o cia siurprizelis - vanda pasirodo su vaikiuku
ir zalia raibuole
P.S. orchidejos.lt minimarka uz 49 lt su dviem ziedstiebiais parduoda. su oranzine lupyte. kazkas norejot
o cia siurprizelis - vanda pasirodo su vaikiuku
ir zalia raibuole
P.S. orchidejos.lt minimarka uz 49 lt su dviem ziedstiebiais parduoda. su oranzine lupyte. kazkas norejot