[quote=rosee,2009 09 25, 17:52]
Tai jau ten nėra? Tai gerai, kad ir nevažiavau
Jetus, kaip faina, pakeliui į Senukus, tikriausiai jau kokią reklaminę iškabą pasikabino
lengva rast, prie gatvės, ir iškabos yra net 2: prie gatvės ir ant pastato " tik gėlės"
Jolla 42, po kiek ta raudona katlėja?
Žiauriai noriu fotkių
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 25, 19:03)
Jei vilniuj galiu pasakyt.... ,nors ir taip radus parašau...jei sau neimu ir dabar nukainuotų kambrijų,oncidiumas,falikų (ir miniukų) yra....
cavalli-fotkėj oncidiumas...
cavalli-fotkėj oncidiumas...
Vilniuj Vilniuj!!! kur ir po kiek?
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 25, 20:07)
Vilniuj Vilniuj!!! kur ir po kiek?
žaliam centre-miniukai užrašyta rose 5lt,kambrijos lyg apie 10.... ten nuo kainos 70 proc. nuolaida-neskaičiavau......keli falikai dar su žiedais keliais buvo...vakar ermitaže nukainuotų buvo-vakar surašiau kokių....
labai nieko sau raudona kambrija už 20 lt-žirmūnų hyper rimi,gėlinukėj prieš kasa-kvepia...
pabirže-ta didelė-69 lt,bet jau žiedas....gerai,kad į wc buvau nuėjus ,mažesniais žiedais 49 lt,irgi raudona
ne į temą,bet gal kam reikia- Schetelige toooookių tulpių svogūnų-ko gero didesnio pasirinkimo nelabai kur......
Aš ryt į parodą šuoliuosiu šiandien iki 19h dirbau, jolla42 papasakok kuriam iš tų pastatų paroda, kaip rast? kur pedagoginis žinau, bet kuris iš jų gamtos moklsų fakultetas nea
QUOTE(evutext @ 2009 09 25, 19:06)
rose, gal turejai galvoje daug geltonu oncidiumu? nes as tai ju ten maciau. cambriu nebuvo
jo jo, tos pačios, truputį sumaišiau pavadinimą per skubėjimą, vis jas cambrijomis dar vadinu iš įpratimo
Jaučiu, neatlaikysiu įtampos, ryt varysiu į žvalgybą į tą naują pardę
http://public.fotki....siuxx/geliukes/
Augalų labirintai
kas laukėt foto pažiūrėkit ne vien orchės,bet norų visokių buvo.....
Papildyta:
tai,kad aš iš žvėryno atėjau,tai net nežinau...ten bendrabučiai,o tarp jų giliau į kiemą biologijos mokslų fakultetas-virš durų užrašas yra,kad paroda ir viduj rodyklės...rasit,kažkaip iš karto pataikiau uoslė gal?
Augalų labirintai
kas laukėt foto pažiūrėkit ne vien orchės,bet norų visokių buvo.....
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 25, 21:19)
Aš ryt į parodą šuoliuosiu šiandien iki 19h dirbau, jolla42 papasakok kuriam iš tų pastatų paroda, kaip rast? kur pedagoginis žinau, bet kuris iš jų gamtos moklsų fakultetas nea
tai,kad aš iš žvėryno atėjau,tai net nežinau...ten bendrabučiai,o tarp jų giliau į kiemą biologijos mokslų fakultetas-virš durų užrašas yra,kad paroda ir viduj rodyklės...rasit,kažkaip iš karto pataikiau uoslė gal?
Spyna ant to albumo, kur nuorodoj
Vis dar praso slaptazodzio
QUOTE(Fudzijama @ 2009 09 26, 01:39)
Vis dar praso slaptazodzio
nieko nesuprantu,pas mane viską rodo... kas žinot kame reikalas?
uzdetas slaptazodis albumo nustatymuose. Reiktu uzeiti i pagrindini puslapi, ten apacioj po albumo pavadinimu bus edit properties (redaguoti nustatymus), uzeiti ant to uzraso, tenai bus eilute Access password - joje turi buti tuscia. Jei ten irasytas slaptazodis - ji reiktu istrinti ir apacioje lango paspausti Save changes
et..galvojau paziuresiu, o psw vis dar uzdetas