Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Laba visoms 4u.gif
Radau tokia puosnia temuke bigsmile.gif
Tai ir as parodysiu savo grazius ziedelius wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 25 rugsėjo 2009 - 17:10
QUOTE(cavalli @ 2009 09 25, 18:09)
Laba visoms 4u.gif
Radau tokia puosnia temuke bigsmile.gif
Tai ir as parodysiu savo grazius ziedelius wub.gif  wub.gif

grazus ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2009 09 25, 09:34)
Sveikos mergaitės. Kažkada pirkau nežydinčią nukainuotą orchidėją už 4 litus  lotuliukas.gif  dabar jinai žydi. Tik nesusigaudau kaip jinai vadinasi?
user posted image

As irgi tokia panasia, bent jau lapai su tais bumbulais prie saknu tokie patys, taip pat pirkau nukainuota, nezydincia uz kelis litus, tai dabar laukiu stebuklo bigsmile.gif biggrin.gif
Jusiskes labai grazus ir idomus ziedukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 09 25, 19:14)
grazus ziedeliai  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif
Ziuriu, kas paskutiniu laiku susirgau kazkokia "orchidomanija" tongue.gif Parduotuvej sunku pro orchidejas ramia sirdim praeit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 09 25, 18:18)
1.As irgi tokia panasia, bent jau lapai su tais bumbulais prie saknu tokie patys, taip pat pirkau nukainuota, nezydincia uz kelis litus, tai dabar laukiu stebuklo bigsmile.gif  biggrin.gif
Jusiskes labai grazus ir idomus ziedukas wub.gif
Papildyta:

Aciukas 4u.gif
2.Ziuriu, kas paskutiniu laiku susirgau kazkokia "orchidomanija" tongue.gif Parduotuvej sunku pro orchidejas ramia sirdim praeit doh.gif

1. tie bumbulai tai cia yra bulves, o sitos rusies orchidejos bulviniu seimai priklauso, gali buti ir kitokie ziedeliai, nebutinai tokie , bet irgi labai grazus wub.gif
2. sveika istojusiu i musu manioakiu kompanija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 25, 19:21)
1. tie bumbulai tai cia yra bulves, o sitos rusies orchidejos bulviniu seimai priklauso, gali buti ir kitokie ziedeliai, nebutinai tokie , bet irgi labai grazus  wub.gif
2. sveika istojusiu i musu manioakiu kompanija  biggrin.gif  4u.gif

Aha, as jau bandziau ieskot apie jas kanors pasiskaityt, butu smagu, jei prazistu ji man thumbup.gif Nors nlb tikiu tuo, nes abu ziedynai matos, kad buvo nupjauti, tai kazi ar ji man beprazis unsure.gif Atrodo neber jai is kur ir isleit nauja ziedyna g.gif
Manau, kad pas mane tokia butu, jei prazistu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 25 rugsėjo 2009 - 17:30
aš jau iš parodos ax.gif
labai daug teigiamų emocijų-nuo pat įėjimo thumbup.gif ,nežinau kas sugalvojo, žodžiu einu,dairausi ir dėmesį patraukia spalvotom kreidelėm išpaišytas šaligatvis-gėlytės,gyvūnėliai-lyg vaikai būtų žaidę...,bet aš ''cėkava zosė''-artyn,ogi ten parašyta <į parodą<,tai išsišiepus ir nuėjau spalvotu taku wub.gif ,smulkmena,bet tokia maloni......
jau viduj-jungiu apsukas ir prie orchių....mama gelbėk doh.gif ,morkavos masdevalijos blink.gif o jau katlėja balta kvepia wub.gif ,žodžiu-pamačiau ko nemačius,gavau atsakymus į dominančius klausimus...,o ir maniškės ten taip visai gal nieko tarp kitų blush2.gif ,gaila,kad gražiausios jau nužydėjusios...,na,bet yra į ką pažiūrėti -tokių grožių pasirodo auginama ir pas mus thumbup.gif ,tiesa mačiau vandą,kurios klonu galėtų maniškis vakar pirktas falikas būti ax.gif
toms kurios tikrai negali pačios apžiūrėti-foto vėliau įmesiu-vis dar nemoku blush2.gif ,(dukra kai gryš.........)
toms kurios tingi nueit umn.gif nono.gif
beja ir norinčioms ką gražaus įsigyti-yra įdomių augaliukų thumbup.gif ,aš alpau prie raudonos katlėjos-žiedas delne netilptų,bet prižadėjau neišlaidauti,o ji nepigi blush2.gif ,na,bet vistiek truputį sugriešijau-nusipirkau mažutę tilandsiją,dar neturiu tai sugundė ax.gif pasiūlė vyrukas toks neblogas,tai ir pasidaviau blush2.gif na gerai jau gerai.....ir antrą įsiūlė......... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu bet kur jus randat tu nukainuotu po pora litu.... ir dar ne falenopsiu.. doh.gif kiek ziuriu, tai niekur nematau doh.gif gal jei uz tiek nusipirkciau, tai vyras skandalu nekeltu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 09 25, 19:28)
Aha, as jau bandziau ieskot apie jas kanors pasiskaityt, butu smagu, jei prazistu ji man thumbup.gif Nors nlb tikiu tuo, nes abu ziedynai matos, kad buvo nupjauti, tai kazi ar ji man beprazis unsure.gif Atrodo neber jai is kur ir isleit nauja ziedyna g.gif
Manau, kad pas mane tokia butu, jei prazistu:
user posted image

Sveika prisijungus 4u.gif Nebijok,ateis laikas pražys......bulvinių nužydėją žiedstiebiai nupjaunami,nes antrą kartą tas pats nežydi...išleis naujus,iš naujų auginių-apsišarvuok kantrybe....o negali ten būti kambrija? ar matei senus žiedus?
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 25, 19:57)
niu bet kur jus randat tu nukainuotu po pora litu.... ir dar ne falenopsiu.. doh.gif kiek ziuriu, tai niekur nematau  doh.gif  gal jei uz tiek nusipirkciau, tai vyras skandalu nekeltu  lotuliukas.gif  doh.gif

Pas mus Klp Maximose buna kartais ax.gif Bet reik uztaikyt, daugiausia tie phalenopsiai buna ax.gif
As ta dar su tokiu geru vazonu nupirkau, uz ta pacia kainyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 25, 19:57)
niu bet kur jus randat tu nukainuotu po pora litu.... ir dar ne falenopsiu.. doh.gif kiek ziuriu, tai niekur nematau  doh.gif  gal jei uz tiek nusipirkciau, tai vyras skandalu nekeltu  lotuliukas.gif  doh.gif

Jei vilniuj galiu pasakyt.... mirksiukas.gif ,nors ir taip radus parašau...jei sau neimu ax.gif ir dabar nukainuotų kambrijų,oncidiumas,falikų (ir miniukų) yra....

cavalli-fotkėj oncidiumas...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 25, 19:59)
Sveika prisijungus  4u.gif Nebijok,ateis laikas pražys......bulvinių nužydėją žiedstiebiai nupjaunami,nes antrą kartą tas pats nežydi...išleis naujus,iš naujų auginių-apsišarvuok kantrybe....o negali ten būti kambrija? ar matei senus žiedus?

Pagal tai, kokios tuo metu buvo pardavime sudetos, tai galvoju, kad sita ir bus, nes kitokiu nebuvo g.gif Gerai apziurejau lentynas, kad zinociau ko tiketis is tu gumbu ax.gif
Atsakyti
rose, gal turejai galvoje daug geltonu oncidiumu? smile.gifsmile.gif nes as tai ju ten maciau. cambriu nebuvo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 25 rugsėjo 2009 - 18:10