Man ir atrodo jog dendrobis.
Turiu nuo praeitu metu rugpjucio phalaenopsis, o zydi jau trecia karta
QUOTE(yerena @ 2009 09 24, 17:37)
wow as tokia pat turiu ir ji man labai labai patinka, tik ziedeliu skaiciumi tikrai neprilygsta
QUOTE(yerena @ 2009 09 24, 18:37)
kazka panasaus nusipirkau,.......tiesa nukainuota...
tikiuos sulaukt zieduku...tokiu..
Niu vat pražydo bulvinukė, nežydėjo tik mėnesį su biškučiu, bet matyt paskubėjo, ir bulvytė labai jauna tai vos kelis žiedelisu išstenėjo ant trumpo koto
ir kaip vakar žadėjau Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius) Su pumpurais.
ir kaip vakar žadėjau Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius) Su pumpurais.
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 24, 14:38)
AŠ!!!!! Aš aš aš! Ir kokia nebrangi! Ką čia reikia daryti? Kaip užsisakyti? heeeelp....
dar man tos mažos vandutės suerzino norėčiau kokios mažyliukės
Papildyta:
Mane dar šios dvi sudomino
http://www.popow-orc.../..._id=5&page=
http://www.popow-orc.../..._id=5&page=
nedidukės, pirmoji kvepianti
Ot, Kaštonė, ot puslapį surado
QUOTE(evers @ 2009 09 24, 17:57)
kazka panasaus nusipirkau,.......tiesa nukainuota...
Siuo momentu phalikas turi 22 ziedus. Bet man rodos, kad spalva blyskesne negu iprastai. Sakykite, ar kuri naudojo Blossom Booster?Gal zinote, kur jo galima isigyti LT?
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 24, 19:06)
ačiū , dabar žinosiu ko laukt, tik bijau, kad per kelionę pumpurų nenumestų
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 24, 19:19)
Ką čia reikia daryti? Kaip užsisakyti? heeeelp....
kiek suprantu, atsiskaityt galima kreditine kortele (pvz., Visa ar Master card), paprasta Visa Electron netiktų, galima ir per Pay Pal.
Kas man dar patiko, kad už nedidelį siuntinį iki 1kg atsiuntimas tik 8,5 euro, iki 2kg - 12,5 euro.
Gaila, kad jie neturi "normalių" orchidėjų, pvz., katlėjų (aš irgi susirgau katlėjomanija)
O su tais internetinių gėlių parduotuvių puslapiais man jau kaip liga, vis žiūrinėju ir žiūrinėju, seilę varvinu. Gerai, kad ruduo, tuoj bus per šalta siųstis, tai apsaugos nuo pagundų...
kadangi manau savaitgalį padidės orchidėjininkių srautas parduotuvių link (po parodos),tai raportuoju ką mačiau....
žaliasis centras-nieko...banginis-nieko..,akropolio maksima -jau nieko.... buvo daugiau nei 10 falikų nukainuotų-iš 40 iki 8 lt.,tai du priglaudžiau,o kol šalia stovėjusių vynuogių prisirinkau-neliko nė vieno ,jau kelintą kartą-stovi,niekas neperka,tik pajudinu....
atskira kalba apie ermitažą:-cimbidžiai-raudonai rudi po 125 lt,3-4 žiedst. ,.Dideli,kvepiantys labai skaniai 3-4 žiedst.visiškai geltoni,be jokių ''priemaišų'',fantastiški-100 lt (verti kainos). Laaaabai dideli falikai-ir žiedai ir pats augalas,balti,3 žiedst. 89lt. Dar didesni-l.daug žiedų-gigantai,balti 2 žiedst. 158lt. VANILĖ-44.99 ,JUVELYRINĖ-Macodes petola-42.99. Juvelyrinė-liudizija-19.99. DORITAENOPSIS-smulkūs alyviniai (švelniai) žiedeliai -42.99 . Vandos-yvairių dydžių ir spalvų-gražiausios-265 lt.,kitos 179.....yra kelios truputį papigintos...Falikai tik balti...-tradiciniai,keli dendrobiai-brangūs,bet įprastiniai....Ant nukainuotų lentynos-trys Miltasijos-gražios,dar žydi,krūmai vešlūs,su naujais auginiais-iš 59 iki 28 nupigintos..vieną moterai įsiūliau ,pati nepirkau,tai pripasakojau,kaip ir kas-tai išlėkė laiminga Orchidėjų vazonai iš 6.99 iki 4.19 akcija,ir kitokių lyg pigiau buvo (gaudys orchidėjininkes ''dėl plano'')
Maksimoj tiesa dar Miltoniopsiai labai neblogi-baltais dideliais žiedais
tai tiek žinių iš mano žvalgybos ,savo naujokes dieną nufotkinsiu,dabar spalvos nesigauna...neblogas pačiupau,nors prisiekiau nepirkt...,bet kelias ''anapilin'' išleidau,tai kompensacija...,o dar diedas bjaurus buvo,tai moralinei žalai atlygint.... ryt tiesiai iš darbo į parodą bėgsiu,visai šalia ,fotiką kraunu ,mano kelios irgi iškeliavo...
ate,bėgu liulia
žaliasis centras-nieko...banginis-nieko..,akropolio maksima -jau nieko.... buvo daugiau nei 10 falikų nukainuotų-iš 40 iki 8 lt.,tai du priglaudžiau,o kol šalia stovėjusių vynuogių prisirinkau-neliko nė vieno ,jau kelintą kartą-stovi,niekas neperka,tik pajudinu....
atskira kalba apie ermitažą:-cimbidžiai-raudonai rudi po 125 lt,3-4 žiedst. ,.Dideli,kvepiantys labai skaniai 3-4 žiedst.visiškai geltoni,be jokių ''priemaišų'',fantastiški-100 lt (verti kainos). Laaaabai dideli falikai-ir žiedai ir pats augalas,balti,3 žiedst. 89lt. Dar didesni-l.daug žiedų-gigantai,balti 2 žiedst. 158lt. VANILĖ-44.99 ,JUVELYRINĖ-Macodes petola-42.99. Juvelyrinė-liudizija-19.99. DORITAENOPSIS-smulkūs alyviniai (švelniai) žiedeliai -42.99 . Vandos-yvairių dydžių ir spalvų-gražiausios-265 lt.,kitos 179.....yra kelios truputį papigintos...Falikai tik balti...-tradiciniai,keli dendrobiai-brangūs,bet įprastiniai....Ant nukainuotų lentynos-trys Miltasijos-gražios,dar žydi,krūmai vešlūs,su naujais auginiais-iš 59 iki 28 nupigintos..vieną moterai įsiūliau ,pati nepirkau,tai pripasakojau,kaip ir kas-tai išlėkė laiminga Orchidėjų vazonai iš 6.99 iki 4.19 akcija,ir kitokių lyg pigiau buvo (gaudys orchidėjininkes ''dėl plano'')
Maksimoj tiesa dar Miltoniopsiai labai neblogi-baltais dideliais žiedais
tai tiek žinių iš mano žvalgybos ,savo naujokes dieną nufotkinsiu,dabar spalvos nesigauna...neblogas pačiupau,nors prisiekiau nepirkt...,bet kelias ''anapilin'' išleidau,tai kompensacija...,o dar diedas bjaurus buvo,tai moralinei žalai atlygint.... ryt tiesiai iš darbo į parodą bėgsiu,visai šalia ,fotiką kraunu ,mano kelios irgi iškeliavo...
ate,bėgu liulia
merginos,labai lauksiu fotkiu is parodos
o as hypermaximoje Savanoriuose Kaune vakar pavytusius baltus phalikus tik ir maciau. dar vienas violetinis buvo ir keli dendrobiai pavarge.
o as hypermaximoje Savanoriuose Kaune vakar pavytusius baltus phalikus tik ir maciau. dar vienas violetinis buvo ir keli dendrobiai pavarge.
Sveikos mergaitės. Kažkada pirkau nežydinčią nukainuotą orchidėją už 4 litus dabar jinai žydi. Tik nesusigaudau kaip jinai vadinasi?