Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Siandien buvau akropoly, tai tokiu graziu phal kaskadiniu buvo uz 39.90 smile.gif buciau tikrai emusi,jei kaina butu mazesne ir ne viena manau smile.gif buvo violetine taskuota ir baltu ivairiai taskuotu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 17 rugsėjo 2009 - 20:10
Sveikutės merginos 4u.gif trumpam įkišau nosį dirstelt kaip jums einasi ax.gif ogi ir temukė jau nauja bigsmile.gif pasiilgau jau jūsų mirksiukas.gif ,bet vėl reiks pabėgti...,savaitgalį perskaitysiu viską,gal grožių prisipirkot g.gif

Šokėjuke-Mindaugo maksimoj gėlinukėj (prie ledainės) mačiau labai gražų žalią cimbidį-žiedai dideli (iš tų didžiųjų augalas),kaina 100 lt...,bet jei į kauną vien tik cimbo važiuoti,tai nelabai pigiau gausis...na spręsti jums.. man tokį geltoną (gal buvo truputį didesnis) padovanojo,tai 130 mokėjo doh.gif blink.gif ,bet labai gražus,dabar dar ,kad išaugo bigsmile.gif įtariu,kad ir žiedstiebį turim..būtų smagu ax.gif

mikuotuke-matau delikatesai traukia lotuliukas.gif ,vat todėl ir vengiu tas orchių svetaines apžiūrinėt blush2.gif ,kad naktim miegočiau doh.gif
retai aišku pavyksta blush2.gif

PARODA TUOJ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, nulėksiu gėlinukės po Kauno patikrint, į Kauną pas gimines važiuojam ne dėl gėlių bet tuo pačiu apžiūrėsiu:) ax.gif
Atsakyti
Mikuotuke, noriu pasigirti smile.gif is taves gauta gelyte isleido nauja lapuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasituk @ 2009 09 18, 09:29)
Mikuotuke, noriu pasigirti  smile.gif is taves gauta gelyte isleido nauja lapuka  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif a jau??? thumbup.gif čia tai geras, mielosios, pažiūrėkit, kokia augintoja! thumbup.gif
Pas mane du vaikučiai dar stovi, kurių kol kas neperdaviau sutartiems šeimininkams ir nė krust blink.gif
Didžiausi sveikinimai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
mano vanda vaikelį augina thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jos tai daro?
Atsakyti
labas rytas merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 18, 10:39)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  a jau???  thumbup.gif  čia tai geras, mielosios, pažiūrėkit, kokia augintoja!  thumbup.gif 
Pas mane du vaikučiai dar stovi, kurių kol kas neperdaviau sutartiems šeimininkams ir nė krust  blink.gif 
Didžiausi sveikinimai  drinks_cheers.gif  wub.gif

Dekui 4u.gif

Ne visos taip gerai auga verysad.gif Nusipirkau camria tamsiai bordo spalvos ir po 2 savaiciu ji pradejo vysti. tai siandiena nutariau ja persodinti ir kai istraukiau is vazono net issigandau, ji buvo pasodinta su ankstesniu vazonu, net nepasivarginta is jo isimti verysad.gif siaubas. Aisku saknys tai jau papuvusios buvo, bet tikiuosi kad ji atsigaus biggrin.gif
Atsakyti
Geliu parduotuveleje priesais Sodra (Mickeviciaus g.) siandien maciau Zygopetalumu melynu. Dideli krumai, kaina po 70 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 11:18)
O kaip jos tai daro?

laba

QUOTE(naujute @ 2009 09 18, 11:28)
labas rytas merginos  4u.gif

šalia jos auga, dabar maziukas lapelisirkt. list tuoj pradės thumbup.gif
vienu žodžiu minetiuriniai dar lapeliai, tik prikišus nosį pamačiau, kas ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 18 rugsėjo 2009 - 13:39
Sveikos merginos 4u.gif Noreciau jungtis prie jusu.. esu viena is tu "ligoniu" kuri ramiai negali praeiti pro sias nuostabias gelias..bent nepaciupinejus,ar nepasigrozejus blush2.gif
Namuose auga 17 siu augintiniu,kol vyras dar nevaro,manau ju gretos vis dides..Juk karta paragaves,nebegali sustot lotuliukas.gif Cia keletas is ju
Atsakyti