Siandien buvau akropoly, tai tokiu graziu phal kaskadiniu buvo uz 39.90 buciau tikrai emusi,jei kaina butu mazesne ir ne viena manau buvo violetine taskuota ir baltu ivairiai taskuotu
Sveikutės merginos trumpam įkišau nosį dirstelt kaip jums einasi ogi ir temukė jau nauja pasiilgau jau jūsų ,bet vėl reiks pabėgti...,savaitgalį perskaitysiu viską,gal grožių prisipirkot
Šokėjuke-Mindaugo maksimoj gėlinukėj (prie ledainės) mačiau labai gražų žalią cimbidį-žiedai dideli (iš tų didžiųjų augalas),kaina 100 lt...,bet jei į kauną vien tik cimbo važiuoti,tai nelabai pigiau gausis...na spręsti jums.. man tokį geltoną (gal buvo truputį didesnis) padovanojo,tai 130 mokėjo ,bet labai gražus,dabar dar ,kad išaugo įtariu,kad ir žiedstiebį turim..būtų smagu
mikuotuke-matau delikatesai traukia ,vat todėl ir vengiu tas orchių svetaines apžiūrinėt ,kad naktim miegočiau
retai aišku pavyksta
PARODA TUOJ
Šokėjuke-Mindaugo maksimoj gėlinukėj (prie ledainės) mačiau labai gražų žalią cimbidį-žiedai dideli (iš tų didžiųjų augalas),kaina 100 lt...,bet jei į kauną vien tik cimbo važiuoti,tai nelabai pigiau gausis...na spręsti jums.. man tokį geltoną (gal buvo truputį didesnis) padovanojo,tai 130 mokėjo ,bet labai gražus,dabar dar ,kad išaugo įtariu,kad ir žiedstiebį turim..būtų smagu
mikuotuke-matau delikatesai traukia ,vat todėl ir vengiu tas orchių svetaines apžiūrinėt ,kad naktim miegočiau
retai aišku pavyksta
PARODA TUOJ
Ačiū, nulėksiu gėlinukės po Kauno patikrint, į Kauną pas gimines važiuojam ne dėl gėlių bet tuo pačiu apžiūrėsiu:)
QUOTE(rasituk @ 2009 09 18, 09:29)
Mikuotuke, noriu pasigirti is taves gauta gelyte isleido nauja lapuka
a jau??? čia tai geras, mielosios, pažiūrėkit, kokia augintoja!
Pas mane du vaikučiai dar stovi, kurių kol kas neperdaviau sutartiems šeimininkams ir nė krust
Didžiausi sveikinimai
mano vanda vaikelį augina
O kaip jos tai daro?
labas rytas merginos
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 18, 10:39)
a jau??? čia tai geras, mielosios, pažiūrėkit, kokia augintoja!
Pas mane du vaikučiai dar stovi, kurių kol kas neperdaviau sutartiems šeimininkams ir nė krust
Didžiausi sveikinimai
Didžiausi sveikinimai
Dekui
Ne visos taip gerai auga Nusipirkau camria tamsiai bordo spalvos ir po 2 savaiciu ji pradejo vysti. tai siandiena nutariau ja persodinti ir kai istraukiau is vazono net issigandau, ji buvo pasodinta su ankstesniu vazonu, net nepasivarginta is jo isimti siaubas. Aisku saknys tai jau papuvusios buvo, bet tikiuosi kad ji atsigaus
Geliu parduotuveleje priesais Sodra (Mickeviciaus g.) siandien maciau Zygopetalumu melynu. Dideli krumai, kaina po 70 Lt.
QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 11:18)
O kaip jos tai daro?
laba
QUOTE(naujute @ 2009 09 18, 11:28)
labas rytas merginos
šalia jos auga, dabar maziukas lapelisirkt. list tuoj pradės
vienu žodžiu minetiuriniai dar lapeliai, tik prikišus nosį pamačiau, kas ten
Sveikos merginos Noreciau jungtis prie jusu.. esu viena is tu "ligoniu" kuri ramiai negali praeiti pro sias nuostabias gelias..bent nepaciupinejus,ar nepasigrozejus
Namuose auga 17 siu augintiniu,kol vyras dar nevaro,manau ju gretos vis dides..Juk karta paragaves,nebegali sustot Cia keletas is ju
Namuose auga 17 siu augintiniu,kol vyras dar nevaro,manau ju gretos vis dides..Juk karta paragaves,nebegali sustot Cia keletas is ju