Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(lotute @ 2009 09 23, 20:14)
tai kad cia ne kambarys, o balkonas biggrin.gif bet nekuklus nekuklus lotuliukas.gif

kad mane i toky kambarely... photo.gif lens.gif
Atsakyti
Atsakymai, prie orchyčių katytė - šinšilinė britukė, ir tuiriu kitą lelijinę britukę. Su šinšiline spalio 3-4 d Vilniuj parodoj dalyvausim.O cimbis pagal Kauną gal brangokas pagal Vilnių nea ax.gif
Evutex, jei norėsi gal ryt spėsiu nufotkint katlėją su pumpuriukais, o žiedai bus tokie http://www.orchidejo...php?item_id=356, pražydus pasigirsiu, labai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 23, 20:37)
Atsakymai, prie orchyčių katytė - šinšilinė britukė, ir tuiriu kitą lelijinę britukę. Su šinšiline spalio 3-4 d Vilniuj parodoj dalyvausim.O  cimbis pagal Kauną gal brangokas pagal Vilnių nea ax.gif
Evutex, jei norėsi gal ryt spėsiu nufotkint katlėją su pumpuriukais, o žiedai bus tokie http://www.orchidejo...php?item_id=356, pražydus pasigirsiu, labai laukiu.

aš prašiau - ir labai lauksiu, nes ir pati tokią užsisakiau - neatlaikiau - įdomu kokio ji dydžio 4u.gif
Katytė nereali wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 rugsėjo 2009 - 20:20
pabirze smile.gifsmile.gifsmile.gif ir as aisku noriu pamatyti su pumpureliais smile.gif

sinsiline brituke... wub.gif isimylejau ta tavo katyte...
Atsakyti
Oi atsiprašau 4u.gif tikrai persidirbau, ryt pasižadu pasistengt nufotkint ir įkelt, keras tos katlėjos nedidelis, bet ne mini, na toks normalus, nemoku pasakyt, parodysiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 23 rugsėjo 2009 - 21:17
QUOTE(rytine rasa @ 2009 09 23, 12:56)
Naujasis onkologinis - Draugystės 15B (šiek tiek už Senukų)
dirba I-VI 6- 18 val. 4u.gif

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif assa.gif peskute iki ten galesiu nueit nuo tevu namu, nereiks MB prasinet kad nuveztu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 23, 22:43)
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  assa.gif peskute iki ten galesiu nueit nuo tevu namu, nereiks MB prasinet kad nuveztu  biggrin.gif

na va ir laiko atsiras paieškoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 23, 23:43)
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  assa.gif peskute iki ten galesiu nueit nuo tevu namu, nereiks MB prasinet kad nuveztu  biggrin.gif

blink.gif ir sekasi gi thumbup.gif
g.gif kad man taip bent 10 km atstumu kokia bazė... irnesakyk.gif pasvajok ir turi....... verysad.gif
Atsakyti
Sikart tikrai, lyg koks aukso puodas dribtelejo sita zinia thumbup.gif nu negaliu atsidziaugt. Simre, auu biggrin.gif tau irgi aktualu.
Papildyta:
Bet kokiu atveju sita vieta daug kam patogesne turetu but.
Atsakyti
Sveikos, cia gal truputi ne i tema, bet norejau paklaust gal netycia zinote kaip ilgiau islaikyti gyva gele plaukuose? Ryt turiu pokili ir noriu issisegti orchidejos zieda i plaukus gal reikia laku apipurksti ar ir siaip turetu atlaikyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuuzzii @ 2009 09 23, 23:03)
Sveikos, cia gal truputi ne i tema, bet norejau paklaust gal netycia zinote kaip ilgiau islaikyti gyva gele plaukuose? Ryt turiu pokili ir noriu issisegti  orchidejos zieda i plaukus gal reikia laku apipurksti ar ir siaip turetu atlaikyt? smile.gif

Gal priklauso, kokia orchideja g.gif Man per vestuves buvo isegti keli smulkuciai orchideju ziedeliai, kuriu kotelius floriste apvyniojo kazkokia specialia floristine juostele (as manau, ji "uzrakina" dregme gelyteje), tai ne tik visa ta diena kuo puikiausiai issilaike, bet ir dar kazkiek laiko gulejo tiesiog vazeleje, ir tikrai ilgai nenuvyto thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 20:28)
nea, parašyta nuorodoj viršuje, kur http: Orchid room  lotuliukas.gif  taigi, kad čia mažas orchyčių kambarėlis  ax.gif  biggrin.gif

nelabai jau ir mažas wub.gif o kad man tokį kambarėlį wub.gif
Atsakyti