Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 16:24)
pabirze. as irgi. i ta orchidejose paziuriu vis kas kiek laiko... smile.gif

greiciau tegul jos dauginasi  lotuliukas.gif  auginukais pasidalinsim. as kantri 4u.gif

būtinai 4u.gif
mano viena nežinoma katlėja pradėjo per vidury koto storėt - gal sakau laukiasi - žiedo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur jus matot miltoniopsi su katleja? g.gif As tai nematau is jolla42 parodyto SIUO METU zydincio turto schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 17:14)
aš tai seilę varvinu į raudoną katlėją wub.gif  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif aš ir vidurį nakties prikelta pasakyčiau lotuliukas.gif kantrybės mirksiukas.gif

Mademoisellee-nuorodoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 23, 16:38)
Mademoisellee-nuorodoj  blush2.gif

aaaa, o as galvojau merginos cia taip gira dabar turimus ziedelius doh.gif galvoju, gal jau kazko nebematau blush2.gif pas mane darbe public.fotki.com nerodo
Atsakyti
va,čia mano svajuko dramblionės.... ax.gif gal kuri turit tokių atliekamų?? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif jezus marija....nu ir groziai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 09 23, 17:56)
wub.gif jezus marija....nu ir groziai... wub.gif

na pritariu 4u.gif va,tik man klausimas iškilo-tas kačiukas ant mergaitės rankų-tai tos katlėjos pusryčiai ar pietūs mastau.gif ,turiu kašarą,tai net nežinau ar tokios gėlės norėt???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei dar kas norti didelio,zalio cimbio su taskuotu liezuveliu,tai zinau kur gaut lotuliukas.gif (uz 79 lt yra Lituanica IKi prie pilies)
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 12:52)
ačiū labai
Papildyta:
Naujasis onkologinis - Draugystės 15B (šiek tiek už Senukų)
dirba I-VI 6- 18 val. 4u.gif
Mikuotuke, papildyk 1-ąjį puslapį  4u.gif

kaip gerai,daug ilgaiu dirba thumbup.gif
Atsakyti
pabirže, negaliu papildyti pirmojo psl., nes neturiu s-dalyvio statuso, kurį suteikia tik SuperMama, bet jos pranešimų gaviklis nuolat pilnas, negaliu išsiųsti žinutės! schmoll.gif verysad.gif
Tai tik kuriant kitą temelę teks įdėti unsure.gif 4u.gif
Oi, mergaitės, nu jūs čia prirodėt grožių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:54)

o čia kiek kuklesnis Orchidėjų kambarys   ax.gif

tai kad cia ne kambarys, o balkonas biggrin.gif bet nekuklus nekuklus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 23, 20:14)
tai kad cia ne kambarys, o balkonas biggrin.gif bet nekuklus nekuklus lotuliukas.gif

nea, parašyta nuorodoj viršuje, kur http: Orchid room lotuliukas.gif taigi, kad čia mažas orchyčių kambarėlis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti