jega. is dalies geros zinios nes sestadieni paskutiniu metu po senukus daznai vazinejuosi
Naujasis onkologinis - Draugystės 15B (šiek tiek už Senukų)
dirba I-VI 6- 18 val.
Mikuotuke, papildyk 1-ąjį puslapį
[/quote]
Aciu pabirze gera zinia pranesiai
Man Draugystes g. daug arciau namu negu Sakalu g. geros zinios ir darbo laikas kaip ilgai pratestas
man tas pats. aisku, nuo mazdaug giraites lb nearti draugyste,na,bet minant greitkeliu tai bus pats tas
ir ten daug erdviau, daugiau gėlių, lauko - atskirai padaryta vieta, puokštesn komponuoja ir nemažai įvairių vazonų. Nemažai orchidėjų, bet kažko ypatingo neužmačiau
Papildyta:
kaip bebūtų, kol kas įvairovė didesnė ten, kur tu lankaisi
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 13:12)
man tas pats. aisku, nuo mazdaug giraites lb nearti draugyste,na,bet minant greitkeliu tai bus pats tas
kaip bebūtų, kol kas įvairovė didesnė ten, kur tu lankaisi
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:54)
jie gražuoliai aš orientuočiaus į cimbus ant žemės ir oncidiumus
specialiai nelendu į jokias svetaines,o jos jau čia provokacijom užsiima
jei ką tai pas mane vaizdzialis panašus-visas kambarys apkrautas vazonais su salotom ,žiedų tai va kas būna,kai abs neveikia..... pabandysiu vėliau iliustruoti ką sakau.......,todėl ir neperku nieko,kol nepražys tai ką turiu ,nors vakar iš pardės išėjau priešinfarktinės būklės
ale merginos norai tai tokie visai nieko labai ''skromniai'' sakyčiau
gerai,kad vokietijos orchių šiltnamiai-pėškom ar mikriukais nepasiekiami... įsivaizduojat,kiek čia mūsų gyventų palapinėse...??
Papildyta:
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 11:55)
pas mane katlejos - nores zydes, jei ne - mesiu lauk
Čia kur būtų????
dėl katlėjų aš kantri
jolla, as jau sakiau,kad nemestu-nupirksiu
o siaip jei ryt rasciau katleju,kokios spalvos pasidairyti? vienos pabirzes norus zinau
o siaip jei ryt rasciau katleju,kokios spalvos pasidairyti? vienos pabirzes norus zinau
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 15:36)
jolla, as jau sakiau,kad nemestu-nupirksiu
gal įmetu nuorodą-ką turiu-visa kita tinka katlėjos žinoma
http://public.fotki....lla42/orchidlge
labai noriu dideliais žiedais
O dėl veli katlėjų tai aukcioną skelbsim
pasirodau kas šiuo metu žydi...... iš viso ''turto'' ,yra šiaip ir pumpurų ir auginių su vokeliais ,bet žiedų teks palaukti....
miltoniopsis fainutis. o va tokio geltono phaliko ziedeliu nesulaukiu jau ilgokai.
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 16:09)
miltoniopsis fainutis. o va tokio geltono phaliko ziedeliu nesulaukiu jau ilgokai.
aš tai seilę varvinu į raudoną katlėją
pabirze. as irgi. i ta orchidejose paziuriu vis kas kiek laiko...
greiciau tegul jos dauginasi auginukais pasidalinsim. as kantri
greiciau tegul jos dauginasi auginukais pasidalinsim. as kantri