Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

jega. is dalies geros zinios smile.gifsmile.gif nes sestadieni paskutiniu metu po senukus daznai vazinejuosi smile.gif
Atsakyti

Naujasis onkologinis - Draugystės 15B (šiek tiek už Senukų)
dirba I-VI 6- 18 val. 4u.gif
Mikuotuke, papildyk 1-ąjį puslapį 4u.gif
[/quote]
Aciu pabirze gera zinia pranesiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man Draugystes g. daug arciau namu negu Sakalu g. geros zinios thumbup.gif ir darbo laikas kaip ilgai pratestas bigsmile.gif
Atsakyti
man tas pats. aisku, nuo mazdaug giraites lb nearti draugyste,na,bet minant greitkeliu tai bus pats tas smile.gifsmile.gif
Atsakyti
ir ten daug erdviau, daugiau gėlių, lauko - atskirai padaryta vieta, puokštesn komponuoja ir nemažai įvairių vazonų. Nemažai orchidėjų, bet kažko ypatingo neužmačiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 13:12)
man tas pats. aisku, nuo mazdaug giraites lb nearti draugyste,na,bet minant greitkeliu tai bus pats tas smile.gifsmile.gif

kaip bebūtų, kol kas įvairovė didesnė ten, kur tu lankaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:54)
jie gražuoliai  bigsmile.gif aš orientuočiaus į cimbus ant žemės ir oncidiumus

nono.gif
specialiai nelendu į jokias svetaines,o jos jau čia provokacijom užsiima doh.gif
jei ką tai pas mane vaizdzialis panašus-visas kambarys apkrautas vazonais su salotom doh.gif ,žiedų tai schmoll.gif va kas būna,kai abs neveikia..... doh.gif pabandysiu vėliau iliustruoti ką sakau.......,todėl ir neperku nieko,kol nepražys tai ką turiu g.gif ,nors vakar iš pardės išėjau priešinfarktinės būklės verysad.gif
ale merginos norai tai tokie visai nieko lotuliukas.gif labai ''skromniai'' sakyčiau blush2.gif lotuliukas.gif
gerai,kad vokietijos orchių šiltnamiai-pėškom ar mikriukais nepasiekiami... thumbup.gif įsivaizduojat,kiek čia mūsų gyventų palapinėse...?? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 11:55)
pas mane katlejos - nores zydes, jei ne - mesiu lauk  smile.gif

blush2.gif Čia kur būtų???? g.gif
lotuliukas.gif ax.gif dėl katlėjų aš kantri 4u.gif
Atsakyti
jolla, as jau sakiau,kad nemestu-nupirksiu biggrin.gif

o siaip jei ryt rasciau katleju,kokios spalvos pasidairyti? vienos pabirzes norus zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 15:36)
jolla, as jau sakiau,kad nemestu-nupirksiu biggrin.gif

o siaip jei ryt rasciau katleju,kokios spalvos pasidairyti? vienos pabirzes norus zinau smile.gif

gal įmetu nuorodą-ką turiu-visa kita tinka thumbup.gif katlėjos žinoma doh.gif

http://public.fotki....lla42/orchidlge

labai noriu dideliais žiedais wub.gif

O dėl veli katlėjų tai aukcioną skelbsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pasirodau kas šiuo metu žydi...... ax.gif iš viso ''turto'' blink.gif ,yra šiaip ir pumpurų ir auginių su vokeliais ,bet žiedų teks palaukti....
Atsakyti
miltoniopsis fainutis. o va tokio geltono phaliko ziedeliu nesulaukiu jau ilgokai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 16:09)
miltoniopsis fainutis. o va tokio geltono phaliko ziedeliu nesulaukiu jau ilgokai. smile.gif

aš tai seilę varvinu į raudoną katlėją wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pabirze. as irgi. i ta orchidejose paziuriu vis kas kiek laiko... smile.gif

greiciau tegul jos dauginasi lotuliukas.gif auginukais pasidalinsim. as kantri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 23 rugsėjo 2009 - 15:24