Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:39)
galvoju,kad pirmi du oncidiumai nerealus.. na, o cimbiams kolkas neuzsikabinau dar biggrin.gif

turėčiau namą- vien tik cimbus auginčiau, jei būtų įmanoma rast ką internetas pasiūlo, o kvapelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 10:43)
turėčiau namą- vien tik cimbus auginčiau, jei būtų įmanoma rast ką internetas pasiūlo, o kvapelis  wub.gif

jie gražuoliai bigsmile.gif aš orientuočiaus į cimbus ant žemės ir oncidiumus palubėj biggrin.gif žodžiu, džiunglės kaip reikiant lotuliukas.gif o, tu gi galėtum mažesnius cimbus irgi aukštai sudėt į stovus ir net sukabint lotuliukas.gif
ir atrodytų viskas vaaaa TAIP lotuliukas.gif
Papildyta:
o čia kiek kuklesnis Orchidėjų kambarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 09:33)
o kokios genties? Kokias orches pirkai?  ax.gif
mano sedirėja va iš skm pirkta, žydėti nesiruošia, šaknys pradūrė kamštinio ąžuolo vazonėlio apačią ir labai sveikos ir gražios auga  biggrin.gif  bet vasarą balkone gyveno sau laiminga, tai tikiuosi visgi sulaukti žiedų, bet, jei neklystu, jos gal pavasarį žydi  g.gif  tai teks laukti ir tikėtis  ax.gif

pas mane katlejos ir dendrobium zabastovke padare.. g.gif net pamirsau kokios spalvos ziedukai buvo doh.gif
ko tik joms nesiuliau.... dabar palikau ramybeje, nores zydes, jei ne - mesiu lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:54)
jie gražuoliai  bigsmile.gif aš orientuočiaus į cimbus ant žemės ir oncidiumus palubėj  biggrin.gif žodžiu, džiunglės kaip reikiant  lotuliukas.gif  o, tu gi galėtum mažesnius cimbus irgi aukštai sudėt į stovus ir net sukabint  lotuliukas.gif
ir atrodytų viskas vaaaa TAIP   lotuliukas.gif
Papildyta:
o čia kiek kuklesnis Orchidėjų kambarys   ax.gif

gražu, bet čia reikia ir vyrą tolerantišką turėt ( džiaugiuos, kad dar iš namų neišvarė- auginu ne tik orches lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 10:55)
pas mane katlejos ir dendrobium zabastovke padare..  g.gif net pamirsau kokios spalvos ziedukai buvo  doh.gif
ko tik joms nesiuliau.... dabar palikau ramybeje, nores zydes, jei ne - mesiu lauk  smile.gif

gąsdink, gal padės lotuliukas.gif Vakar draugės reanimuojamą phalenopsį norėjau išmest ir tik pažiūrėjau, kad pagaliau lapas lenda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 11:01)
gražu, bet čia reikia ir vyrą tolerantišką turėt ( džiaugiuos, kad dar iš namų neišvarė- auginu ne tik orches lotuliukas.gif )
Papildyta:

gąsdink, gal padės  lotuliukas.gif  Vakar draugės reanimuojamą phalenopsį norėjau išmest ir tik pažiūrėjau, kad pagaliau lapas lenda    thumbup.gif

nu dabar tai nežvenkit iš manęs blush2.gif užsisakyt tai užsisakiau, o kaip augint ir nežinau, kažin kur rast aiškios info apie Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X
>> Blc. Magic Meadow (Green Genius) - būsiu dėkinga, jei kuri pagelbėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 09:18)
axara, aš iš hyper maximos parsinešiau va tokios spalvos falenopsį  bigsmile.gif  nuotraukoje cimbidis, bet internete nerandu panašios bordinės spalvos  ax.gif  tai, kai buvai, turbūt jau jų nebuvo  ax.gif

Ne, tikrai tokiu jau nebuvo smile.gif o gal parodysi ir originalo foto, labai smalsu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 10:55)
pas mane katlejos ir dendrobium zabastovke padare..  g.gif net pamirsau kokios spalvos ziedukai buvo  doh.gif
ko tik joms nesiuliau.... dabar palikau ramybeje, nores zydes, jei ne - mesiu lauk  smile.gif

aaa, katlėjos turi naujus auginius išauginti ir tik kai jie suaugs, tada sugalvos pražysti ax.gif
o dendrobium yra nobile ar biggibum? g.gif
reikia specialios priežiūros, o trumpai sakant - žiemą mažai laistyti ir pastatyti vėsiai rolleyes.gif kad gautų ramybės mirksiukas.gif ir tegu sau smakso plikais ar pusplikiais stiebais, pavasarį atsigaus mirksiukas.gif truputį paieškok rojaus soddų forume info, ten yra jau paruošti aprašymai 4u.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 10:59)

taip taip, man burbliuodamas krepšelius darė pakabinamoms orchėms
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
bet kol kas stengiuos nenešti į namus nieko (išskyrus tą bordinį phal, apie kurį niekas nieko dar nežino topsecret.gif ), nes kai cimbus iš balkono parnešiu, tai teks savaitę ramint vėl doh.gif lotuliukas.gif ir taip jau buvau atsargiai užsiminus, kad gal tv su staliuku kur nors nešam (mintyse - pasistatysiu stovą toj vietoj, kiek galėsiu orchių daug sudėt ph34r.gif rolleyes.gif )
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 11:04)

nu dabar tai nežvenkit iš manęs  blush2.gif užsisakyt tai užsisakiau, o kaip augint ir nežinau, kažin kur rast aiškios info apie Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X
>> Blc. Magic Meadow (Green Genius) - būsiu dėkinga, jei kuri pagelbėsit 4u.gif

kažin, čia ne lycaste? pagal sutrumpinimą LC? g.gif
Papildyta:
Va čia apie LYKASTĘ...
jei ten lykastė..... a, tiesa, jau nebėra jų, išpirkta biggrin.gif nes dabar vos tvardžiausi neužsisakius doh.gif
Atsakyti
Na, merginos, jus cia ir issisiautejot biggrin.gif O as tai kazkaip labai rami si karta, nes nieko labai traukiancio aki nematau cool.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 22:34)
Geriausi vaistai - neturet laiko parduotuviu aplekt  mirksiukas.gif nes kai jau pamatai kas patinka, tai visi STOP'ai veikt nustoja  ax.gif

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif kai niekur neini, nieko nematai tai atrodo nieko ir nereikia nail.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:14)
kažin, čia ne lycaste? pagal sutrumpinimą LC? g.gif

Laeliocattleya mirksiukas.gif

Merginos, paroda jau poryt bigsmile.gif Vilnietės, gal vis tik kas norit dalyvauti su augalais? Laukiu až su pasiūlymais ir klausimais biggrin.gif Kompu esu pasiekiama iki šiandien 19.45, namie likau be ryšio... Ryt jau būsiu VPU 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu! bigsmile.gif Važiuokit, ir pačios dalyvaukit! Juk taip miela wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ar cia normalu, kad grazuole Orchideja numeta ziedelius? verysad.gif
auginau Orchideja, matyt saules truko, tai sudziuvo visa, liko tik koletis styroti verysad.gif , nors laisciau, taip gaila buvo, nusipirkau vel, tai jau duodu saulutes dabar, bet ziedeliai sausi ir nukrenta.
Atsakyti
persodinau savo orchideja,po 4dienu palaisciau ir ziuriu dabar kad zeme tokiais kaip puvesiais apsitraukia-kodel? ir ka daryti? jau savaite laiko nelaisciau,saknys balteja o zeme nepilnai isdziuvusi matosi rasa,ir dar tas puvesis ar kas ten... nezinau ka daryti dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 23, 11:36)
Laeliocattleya  mirksiukas.gif

ačiū labai
Papildyta:
Naujasis onkologinis - Draugystės 15B (šiek tiek už Senukų)
dirba I-VI 6- 18 val. 4u.gif
Mikuotuke, papildyk 1-ąjį puslapį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 rugsėjo 2009 - 11:52