Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

o ka? smile.gif velnias...visos papurtysim ir taip tuscias pinigines smile.gifsmile.gifsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:02)
hihihi.gif na, ir ką gi užsisakei?  bigsmile.gif
(aš skm dėl kitos sedirėjos rašiau irgi  blush2.gif  neišlaikiau)

kur pačios ir išreklamavot - man reikia blokuot priėjimą į SM blush2.gif Bet taip pasigrožėjau, kad nervai neatlaikė lotuliukas.gif Kažin ar sugebėsiu augint blush2.gif
Čia bus man kompensacija už onkologinio bazės sukeltą stresą ( aš dar nežinau kur jie išsikelia mad.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 rugsėjo 2009 - 09:09
aaaa,cia ta grozi ketvirta,ane? smile.gif cia jau mano reklama ir sokejukes, ir mikuotukes.... smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

as dar akis blizginu i raudona su geltonu viduriuku smile.gif
na, bet planas,jei neparves is vln niekas,tai siusiuosi r vietoj zalios raibuoles ta imsiu.... 4u.gif biggrin.gif

faktas: liga progresuoja
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:07)
aaaa,cia ta grozi ketvirta,ane? smile.gif cia jau mano reklama ir sokejukes, ir mikuotukes.... smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

as dar akis blizginu i raudona su geltonu viduriuku smile.gif
na, bet planas,jei neparves is vln niekas,tai siusiuosi r vietoj zalios raibuoles ta imsiu....  4u.gif  biggrin.gif

faktas: liga progresuoja

žiauriai progresuoja verysad.gif
Atsakyti
matau, kad man kol kas geriausios sąlygos tramdyti ligą, kalbant apie užsakymus g.gif nes tai, ko noriu, arba nebėra, arba išvis nėra, ir skm tų orchyčių dar negauna ax.gif na, iš dalies visai nieko, laukimas, kantrybė... ax.gif svarbu, nepamatyti ir neparsinešti ko nors kompensacijai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:15)
matau, kad man kol kas geriausios sąlygos tramdyti ligą, kalbant apie užsakymus  g.gif  nes tai, ko noriu, arba nebėra, arba išvis nėra, ir skm tų orchyčių dar negauna  ax.gif  na, iš dalies visai nieko, laukimas, kantrybė... ax.gif  svarbu, nepamatyti ir neparsinešti ko nors kompensacijai  lotuliukas.gif

mikuotuke, o kokie norai? smile.gif
Atsakyti
axara, aš iš hyper maximos parsinešiau va tokios spalvos falenopsį bigsmile.gif nuotraukoje cimbidis, bet internete nerandu panašios bordinės spalvos ax.gif tai, kai buvai, turbūt jau jų nebuvo ax.gif
Atsakyti
[quote=sokejuke86,2009 09 22, 18:57]
Niu vat ta kur tikiuosi bus be galo įdomi ir graži bet tik su pumpuriukais nekeliu, nes jau foto iš orchidėjų.lt puslapio matėm
įkelk , prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:18)
axara, aš iš hyper maximos parsinešiau va tokios spalvos falenopsį  bigsmile.gif  nuotraukoje cimbidis, bet internete nerandu panašios bordinės spalvos  ax.gif  tai, kai buvai, turbūt jau jų nebuvo  ax.gif

pasisekė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:16)
mikuotuke, o kokie norai? smile.gif

eee... dabar bus gėda man blush2.gif
na ką, pradedu bigsmile.gif

oncidium Tolumnia

Oncidiumas be pavadinimo (raudonas šalia tolumnios, nes neleidžia įdėti nuorodos)

Oncidium Twinkle Red Fantasy

Oncidium Twinkle Fragrance Fantasy

Cymbidium Beacon Fire "Cecil Park"

Cymbidium Mini Sarah "Pearl Falls"

Na va, dabar sakykit, ką galvojat (žinau, žinau, aš "apžora") doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 23 rugsėjo 2009 - 09:36
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:33)
eee... dabar bus gėda man  blush2.gif
na ką, pradedu  bigsmile.gif

oncidium Tolumnia

Oncidiumas be pavadinimo (raudonas šalia tolumnios, nes neleidžia įdėti nuorodos)

Na va, dabar sakykit, ką galvojat (žinau, žinau, aš "apžora")  doh.gif  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif  blush2.gif

daugiau į tavo nuorodas nežiūrėsiu - trumpini visom gyvenimą su šitokiais grožiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:33)
eee... dabar bus gėda man  blush2.gif
na ką, pradedu  bigsmile.gif

oncidium Tolumnia

Na va, dabar sakykit, ką galvojat (žinau, žinau, aš "apžora")  doh.gif  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif  blush2.gif

galvoju,kad pirmi du oncidiumai nerealus.. na, o cimbiams kolkas neuzsikabinau dar biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 10:38)
daugiau į tavo nuorodas nežiūrėsiu - trumpini visom gyvenimą su šitokiais grožiais 4u.gif

o taip, ir kitiems trumpinu, ir sau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:39)
galvoju,kad pirmi du oncidiumai nerealus.. na, o cimbiams kolkas neuzsikabinau dar biggrin.gif

man tie nedidukai svyrantys tai.... taaaaip užkabino, kad kokius du mėnesius atsidarydavau kasdien tą puslapį ir medituodavau prieš svyrančius cimbukus wub.gif doh.gif umn.gif
Atsakyti