o ka? velnias...visos papurtysim ir taip tuscias pinigines
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:02)
kur pačios ir išreklamavot - man reikia blokuot priėjimą į SM Bet taip pasigrožėjau, kad nervai neatlaikė Kažin ar sugebėsiu augint
Čia bus man kompensacija už onkologinio bazės sukeltą stresą ( aš dar nežinau kur jie išsikelia )
aaaa,cia ta grozi ketvirta,ane? cia jau mano reklama ir sokejukes, ir mikuotukes....
as dar akis blizginu i raudona su geltonu viduriuku
na, bet planas,jei neparves is vln niekas,tai siusiuosi r vietoj zalios raibuoles ta imsiu....
faktas: liga progresuoja
na, bet planas,jei neparves is vln niekas,tai siusiuosi r vietoj zalios raibuoles ta imsiu....
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:07)
aaaa,cia ta grozi ketvirta,ane? cia jau mano reklama ir sokejukes, ir mikuotukes....
žiauriai progresuoja
matau, kad man kol kas geriausios sąlygos tramdyti ligą, kalbant apie užsakymus nes tai, ko noriu, arba nebėra, arba išvis nėra, ir skm tų orchyčių dar negauna na, iš dalies visai nieko, laukimas, kantrybė... svarbu, nepamatyti ir neparsinešti ko nors kompensacijai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:15)
matau, kad man kol kas geriausios sąlygos tramdyti ligą, kalbant apie užsakymus nes tai, ko noriu, arba nebėra, arba išvis nėra, ir skm tų orchyčių dar negauna na, iš dalies visai nieko, laukimas, kantrybė... svarbu, nepamatyti ir neparsinešti ko nors kompensacijai
mikuotuke, o kokie norai?
[quote=sokejuke86,2009 09 22, 18:57]
Niu vat ta kur tikiuosi bus be galo įdomi ir graži bet tik su pumpuriukais nekeliu, nes jau foto iš orchidėjų.lt puslapio matėm
įkelk , prašau
Papildyta:
pasisekė
Niu vat ta kur tikiuosi bus be galo įdomi ir graži bet tik su pumpuriukais nekeliu, nes jau foto iš orchidėjų.lt puslapio matėm
įkelk , prašau
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:18)
axara, aš iš hyper maximos parsinešiau va tokios spalvos falenopsį nuotraukoje cimbidis, bet internete nerandu panašios bordinės spalvos tai, kai buvai, turbūt jau jų nebuvo
pasisekė
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:16)
mikuotuke, o kokie norai?
eee... dabar bus gėda man
na ką, pradedu
oncidium Tolumnia
Oncidiumas be pavadinimo (raudonas šalia tolumnios, nes neleidžia įdėti nuorodos)
Oncidium Twinkle Red Fantasy
Oncidium Twinkle Fragrance Fantasy
Cymbidium Beacon Fire "Cecil Park"
Cymbidium Mini Sarah "Pearl Falls"
Na va, dabar sakykit, ką galvojat (žinau, žinau, aš "apžora")
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 10:33)
na ką, pradedu
oncidium Tolumnia
Oncidiumas be pavadinimo (raudonas šalia tolumnios, nes neleidžia įdėti nuorodos)
na ką, pradedu
oncidium Tolumnia
daugiau į tavo nuorodas nežiūrėsiu - trumpini visom gyvenimą su šitokiais grožiais
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 23, 11:33)
na ką, pradedu
oncidium Tolumnia
na ką, pradedu
oncidium Tolumnia
galvoju,kad pirmi du oncidiumai nerealus.. na, o cimbiams kolkas neuzsikabinau dar
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 10:38)
daugiau į tavo nuorodas nežiūrėsiu - trumpini visom gyvenimą su šitokiais grožiais
o taip, ir kitiems trumpinu, ir sau
QUOTE(evutext @ 2009 09 23, 10:39)
galvoju,kad pirmi du oncidiumai nerealus.. na, o cimbiams kolkas neuzsikabinau dar
man tie nedidukai svyrantys tai.... taaaaip užkabino, kad kokius du mėnesius atsidarydavau kasdien tą puslapį ir medituodavau prieš svyrančius cimbukus