naktis,bet raportuoju...rytdienai (avansu taip skant )
kadangi du kart per savaitę teks lankytis ''mindaugo'' maksimoje,tai raportuosiu iš ten....
šiandien buvo tikrai gražių ir dėmesio vertų falikų-keli net trijų spalvų,gal tiksliau sumaišytų atspalvių...net nemoku parašyt-gražūs ir viskas ,oranžiniai gražūs,ir balti su rudu liežuvėliu,žali,tamsūs-mažučiais žiedeliais ir dideliais,dėmėti keli , vienas iš nukainuotų (nesupratau net kodėl) tamsus 10lt.,kitas nulūžusiu žiedstiebiu 5 lt,kambrija jau su nauju auginuku,ką tik nužydėjusi 5 lt. ,vandos gražios,bet kaina ,oncidiumai 39.99 , žodžiu pasikuitus galima rast
gėlinukėj prieš kasas du žali cimbai-dideliais žiedais-vieno ''lūpa'' į morkavą,kito alyvinė taškuota...
akropolio maksimoj,kažko įpatingesnio nemačiau
tiesa,jei kuriai reikia gražios tai mindauginėj tas falikas kur balti super dideliais žiedais,yra toks geltonai žalias ar atvirkščiai-na sunku nusakyt ,bet grožis
O aš šaunuolė ,nieko nepirkau-pati sau prisižadėjau ir kol kas pavyksta ,bet va jei rasiu katlėjų
sukaišiojau namuose iš balkono parneštas-vaizdzialis
kaune vaidrenoj lyg ir sake,kad ryt bus katleju. dar manes paklause, kokiu reikia. tai aisku,as ir nupasakojau. nzn, ka daryt jei tikrai graziu rasiu... negi visas nupirkt ir po to jums visoms padalinti
Evutex padalink padalink tas katlėjas tik kaip išsirinksi kurias pasilikt kurias dalint
as kazkaip su tam intim vaziuoju,kad sau nepirksiu.bet zinot,kaip buna
sokejuke,jei pas tave tik 25 orches,tai man dar iki taves toli
sokejuke,jei pas tave tik 25 orches,tai man dar iki taves toli
QUOTE(evutext @ 2009 09 22, 18:45)
ar pasiutai sokejuke? as irgi orchidejose jau rezervavausi prekiu uz ganetinai solidzia suma
o cia zadetas dziaugsmas
o cia zadetas dziaugsmas
nuostabu
o manosios kazkodel nezydi jau metai laiko kaip lapus, saknis leidzia..bet
gal yra kokios ju prieziuros specifikos? aciu
dar nezinau,neseniai pirkau. senesnis ziedukas nuo pirkimo. o situs naujuosius pas mane sukrove...atrodo,ir dar bus po menesiuko nauju. daar gerai nesimato
siaip as tos pacios nuomones, kaip ir dauguma merginu. jei pataikysi nusipirkti produktyvia gele,tai ji zydes ir zydes. o yra tokiu (ir as viena tokia turiu ) kur daryk ka nori, o nezydi,nors lapus ir saknis leidzia kaip isprotejus. nuo penai spalio nebezydi..
o katleja stovi ant rytines palanges. iki siol kasdien gaudavo nors kiek saules spinduliu ir toj pusej sukrove ziedelius. dabar prazydusius atsukau i kambari, tai vyriskis pareiske,kad kankinu gele. sako,leisk tu jiems ir toliau i saule ziureti o ka sakau,tau negrazu paciam ziuret? sake grazu
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 09:20)
nuostabu
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 22, 20:56)
O man ir paphiopedilum manija ir katlėjų ir cimbidžių ir visos..ir dar katinų šalia viso to gerai kad katinukų tokiais kiekiais neperku kaip orchyčių..
Mano mažoji orchyčių miškelyje
Mano mažoji orchyčių miškelyje
gelytes tai grazio kas, be ko manau brangokai uz cimba mokejai, bet gal si sezona kainos paskeitusios bet graziausia gelyte tai tavo katinelis, jau toooooks mielas kokia cia veisle? britas?
as net saviskiui rodziau,koks katinas nerealus
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 08:20)
nuostabu
o kokios genties? Kokias orches pirkai?
mano sedirėja va iš skm pirkta, žydėti nesiruošia, šaknys pradūrė kamštinio ąžuolo vazonėlio apačią ir labai sveikos ir gražios auga bet vasarą balkone gyveno sau laiminga, tai tikiuosi visgi sulaukti žiedų, bet, jei neklystu, jos gal pavasarį žydi tai teks laukti ir tikėtis
O iš tų orchių nežinai, ko laukti štai Šilingė, laiko lauke cimbą, o jis bent kol kas nesiruošia žydėti nors visos sąlygos išpildytos tarsi.... o aš balkone iki dabar dar ištrėmus cimbus, tikiuosi žiemą žiedų, bet nežinau, kaip iš tiesų bus
inoringos tos orches, visai kaip ir mes -moteriska gimine
bet jau kai prazysta,tai tiek vaikisko dziaugsmo suteikia
bet jau kai prazysta,tai tiek vaikisko dziaugsmo suteikia
o šiandien sau konstatavau faktą- esu labai silpna. Užsisakiau...
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 09:47)
o šiandien sau konstatavau faktą- esu labai silpna. Užsisakiau...
na, ir ką gi užsisakei?
(aš skm dėl kitos sedirėjos rašiau irgi neišlaikiau)