Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

ax.gif naktis,bet raportuoju...rytdienai (avansu taip skant lotuliukas.gif )
kadangi du kart per savaitę teks lankytis ''mindaugo'' maksimoje,tai raportuosiu iš ten.... 4u.gif
šiandien buvo tikrai gražių ir dėmesio vertų falikų-keli net trijų spalvų,gal tiksliau sumaišytų atspalvių...net nemoku parašyt-gražūs ir viskas lotuliukas.gif ,oranžiniai gražūs,ir balti su rudu liežuvėliu,žali,tamsūs-mažučiais žiedeliais ir dideliais,dėmėti keli thumbup.gif , vienas iš nukainuotų (nesupratau net kodėl) tamsus 10lt.,kitas nulūžusiu žiedstiebiu 5 lt,kambrija jau su nauju auginuku,ką tik nužydėjusi 5 lt. ,vandos gražios,bet kaina blink.gif ,oncidiumai 39.99 , žodžiu pasikuitus galima rast thumbup.gif lotuliukas.gif
gėlinukėj prieš kasas du žali cimbai-dideliais žiedais-vieno ''lūpa'' į morkavą,kito alyvinė taškuota...
akropolio maksimoj,kažko įpatingesnio nemačiau schmoll.gif
tiesa,jei kuriai reikia gražios tai mindauginėj tas falikas kur balti super dideliais žiedais,yra toks geltonai žalias ar atvirkščiai-na sunku nusakyt doh.gif ,bet grožis wub.gif
O aš šaunuolė thumbup.gif ,nieko nepirkau-pati sau prisižadėjau ax.gif ir kol kas pavyksta thumbup.gif ,bet va jei rasiu katlėjų mega_shok.gif
sukaišiojau namuose iš balkono parneštas-vaizdzialis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
kaune vaidrenoj lyg ir sake,kad ryt bus katleju. dar manes paklause, kokiu reikia. tai aisku,as ir nupasakojau. nzn, ka daryt jei tikrai graziu rasiu... negi visas nupirkt ir po to jums visoms padalinti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Evutex padalink padalink tas katlėjas lotuliukas.gif tik kaip išsirinksi kurias pasilikt kurias dalint lotuliukas.gif
Atsakyti
as kazkaip su tam intim vaziuoju,kad sau nepirksiu.bet zinot,kaip buna biggrin.gif:D

sokejuke,jei pas tave tik 25 orches,tai man dar iki taves toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 22, 18:45)
ar pasiutai sokejuke? smile.gif as irgi orchidejose jau rezervavausi prekiu uz ganetinai solidzia suma  4u.gif  biggrin.gif
o cia zadetas dziaugsmas smile.gif

nuostabu wub.gif
o manosios kazkodel nezydi schmoll.gif jau metai laiko kaip lapus, saknis leidzia..bet verysad.gif
gal yra kokios ju prieziuros specifikos? aciu
Atsakyti

dar nezinau,neseniai pirkau. senesnis ziedukas nuo pirkimo. o situs naujuosius pas mane sukrove...atrodo,ir dar bus po menesiuko nauju. daar gerai nesimato smile.gif

siaip as tos pacios nuomones, kaip ir dauguma merginu. jei pataikysi nusipirkti produktyvia gele,tai ji zydes ir zydes. o yra tokiu (ir as viena tokia turiu smile.gif) kur daryk ka nori, o nezydi,nors lapus ir saknis leidzia kaip isprotejus. nuo penai spalio nebezydi..

o katleja stovi ant rytines palanges. iki siol kasdien gaudavo nors kiek saules spinduliu ir toj pusej sukrove ziedelius. dabar prazydusius atsukau i kambari, tai vyriskis pareiske,kad kankinu gele. sako,leisk tu jiems ir toliau i saule ziureti smile.gifsmile.gifsmile.gif o ka sakau,tau negrazu paciam ziuret? sake grazu smile.gif
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 09:20)
nuostabu  wub.gif
o manosios kazkodel nezydi  schmoll.gif  jau metai laiko kaip lapus, saknis leidzia..bet  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 22, 20:56)
O man ir paphiopedilum manija ir katlėjų ir cimbidžių ir visos..ir dar katinų šalia viso to doh.gif gerai kad katinukų tokiais kiekiais neperku kaip orchyčių..
Mano mažoji orchyčių miškelyje ax.gif
user posted image

gelytes tai grazio kas, be ko thumbup.gif manau brangokai uz cimba mokejai, bet gal si sezona kainos paskeitusios g.gif bet graziausia gelyte tai tavo katinelis, jau toooooks mielas wub.gif kokia cia veisle? britas? 4u.gif
Atsakyti
as net saviskiui rodziau,koks katinas nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 09 23, 08:20)
nuostabu  wub.gif
o manosios kazkodel nezydi  schmoll.gif  jau metai laiko kaip lapus, saknis leidzia..bet  verysad.gif

o kokios genties? Kokias orches pirkai? ax.gif
mano sedirėja va iš skm pirkta, žydėti nesiruošia, šaknys pradūrė kamštinio ąžuolo vazonėlio apačią ir labai sveikos ir gražios auga biggrin.gif bet vasarą balkone gyveno sau laiminga, tai tikiuosi visgi sulaukti žiedų, bet, jei neklystu, jos gal pavasarį žydi g.gif tai teks laukti ir tikėtis ax.gif

O iš tų orchių nežinai, ko laukti ax.gif štai Šilingė, laiko lauke cimbą, o jis bent kol kas nesiruošia žydėti g.gif nors visos sąlygos išpildytos tarsi.... g.gif o aš balkone iki dabar dar ištrėmus cimbus, tikiuosi žiemą žiedų, bet nežinau, kaip iš tiesų bus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
inoringos tos orches, visai kaip ir mes -moteriska gimine smile.gifsmile.gifsmile.gif
bet jau kai prazysta,tai tiek vaikisko dziaugsmo suteikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 23 rugsėjo 2009 - 08:38
o šiandien sau konstatavau faktą- esu labai silpna. Užsisakiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 09 23, 09:47)
o šiandien sau konstatavau faktą- esu labai silpna.  Užsisakiau... wub.gif

hihihi.gif na, ir ką gi užsisakei? bigsmile.gif
(aš skm dėl kitos sedirėjos rašiau irgi blush2.gif neišlaikiau)
Atsakyti