Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

oooooo doh.gif
buvo pas mus kažkada žiemą cimbidžiomanija, paskui neseniai labai trumpa miniatiūromanija, o dabar katlėjomanija reiškiasi lotuliukas.gif oi, merginos doh.gif ax.gif
Atsakyti
Juokingiausia, kad mano britukės dievina orchidėjų mišką lotuliukas.gif ypač cimbidžių paunksnė dabar patinka, o dabar prie geltonosios kvepiančiso katlėjos prilipo, sėdi ir uosto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 22, 19:28)
Juokingiausia, kad mano britukės dievina orchidėjų mišką lotuliukas.gif ypač cimbidžių paunksnė dabar patinka, o dabar prie geltonosios kvepiančiso katlėjos prilipo, sėdi ir uosto lotuliukas.gif

hihihi.gif ar nenukramto? hihihi.gif ir nenuvarto gėlyčių? mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pasisekė orchidėjų nevalgo, nepatinka matyt, net nebando, tik kai žolytės nepasėju mano draceną kramto, tai ir auginu orchidėjas lotuliukas.gif Ir pfu pfu pfu nenuvarto.
Atsakyti
Bardot, aju bandžiau persodint cimbuką Jūsų. Tai vat atsakaita- šaknys super, tiksliau tuo pačiu baisu pilnas pilnas vazonas vien šaknys nei gramo substrato doh.gif tik ant viršaus čiut čiut. Kita bėda laikinai įsodinau į 19cm vazoną bet dar aukščio maža, ryt poryt, o vėliausiai savaitgalį didelio aukšto vazono teks ieškot, o gerai būtų ir dar platesnio nes tik koks 0,3cm aplink substratu šaknys apsipila tad naujiem auginiam vietos kaip ir nėr. Tad merginos gal patart galit kur rast didelį aukštą vazoną? g.gif ir gan greit? Gaila man vargšiuko..
Atsakyti
bardot, tai matai, ir as pergyvenu,kad tik sokejukei nebuciau uzrezervavus kokio ten... smile.gif smile.gifsmile.gif bet pasirodo viskas gerai..

mikuotuke, tai kad man tuoj bus paphiopedilomanija ir zygopetalomanija smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
O man ir paphiopedilum manija ir katlėjų ir cimbidžių ir visos..ir dar katinų šalia viso to doh.gif gerai kad katinukų tokiais kiekiais neperku kaip orchyčių..
Mano mažoji orchyčių miškelyje ax.gif
user posted image
Atsakyti
kiek sokejuke pas tave orchiu? smile.gif))

ai, o kaciuko ir as labai noriu .... bet kad jau turiu kokia sesiasdesimt augintiniu per tris akvariumus blush2.gif
ir dar geliu kiek g.gif
Atsakyti
Apie 25 ax.gif Ups....draugas tikiuosi nesuskaičiuos vėl..gyriaus tik kad vieną orchę šiandien nusipirkau doh.gif lotuliukas.gif O šiaip vat jei nieko seskis dirbti, tai reiks vieną didelį stalą paruot, o kitą pasikeist normaliu rašomuoju, o į parduoto vietą planuoju stovą orchytėm. O katytės pas mane dvi ax.gif bet na neturiu akvariumų, nors irgi gražu, bet visko turėti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 21, 21:12)

lotute mokejau 25 Lt, dar viena toki grozi palikau "Savas" esancioje geliu parduotuveleje, bet ne toje kur arciau rimi, o tolimesneje, kitam gale.

tiek nedaug bigsmile.gif
Atsakyti
Geriausi vaistai - neturet laiko parduotuviu aplekt mirksiukas.gif nes kai jau pamatai kas patinka, tai visi STOP'ai veikt nustoja ax.gif
Atsakyti
As tai siandien padariau revizija pro maximas smile.gif tai hyperyje nieko gero - vien baltos - ruzavos, mikuotuke tikejausi rasti tas bordo, kur rasei, bet arba ju nebebuvo arba skirtingai spalvas isivaizduojam bigsmile.gif toliau pramones maximoj prtaktiskai vien baltos, akropolio taip pat daug baltu ir ruzavu - viopletiniu, na o aleksoto bazej buvo idomesniu ir tu dvispalviu ziedu ruzava - balta ir zalsvu ir gelsvu ir buvo dvi taskuotais lapais violetines taskuotos, taciau saknynas tai neper geriausias, jau lyg ir puti pradejes, pelesis uzsidejes ant pavirsiaus...zodziu nesiojausi nesiojausi ir nusprendziau palikti verysad.gif tiesa, dar buvo toks itarimas,kad ir gyventoju turejo tas phal doh.gif
Atsakyti