Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

QUOTE(evutext @ 2009 09 22, 14:55)
Tina, o zydincios orchidejos kur naujienose yra ... taigi ten daug miniuku smile.gif

Kazkaip visoj kruvoj sunku kuri nors viena "isimylet" smile.gif
Atsakyti
Raportuoju! pioneer.gif
Savanorių hyper maximoj paslapminėjus galima rasti šias orches (išmėtytas po prekybos salę):
Sodrios vyno spalvos falenopsių (ieškoti prie įėjimo prie knygų ir video, tarp baltų paslėptos dar 2), va tokių;
kiek tolėliau toj pačioj pusėj - žalsvų su oranžine lūpa! bigsmile.gif tikrai verti dėmesio bigsmile.gif wub.gif

O kitoj pusėj prekybos salės padėti oncidiumai "sweet sugar", bet po 39,99 lt doh.gif oje schmoll.gif

tiesa, vieną bordinę sodrią parsinešiau namo doh.gif paslėpiau tarp kitų orchių.... dabar galvoju, kaip savo kaltę išpirkt lotuliukas.gif doh.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

evutext, šita - http://www.orchidejo...MagicMeadow.jpg ? o taip, graži bigsmile.gif thumbup.gif
[/quote]

Tai dabar pasigirsiu aš ax.gif Kažkaip netikėtai vakar gavau kvietimą į antrą teisinio darbo pokalbį, kur po pirmo pokalbio žinių nebuvau gavusi, ir gavau darbąąą lotuliukas.gif pagal specialybę jėėė, nors aišku bandomasis laikotarpis, taip, kad būsiu darbuose paskendus ir retai pasirodysiu, bet.. ta darbo gavimo proga nulėkiau į orchidėjas.lt ir pasidovanojau sau dvi katlėjas, būtent tą kur vat viršuje minit, man ji nereali būt turėtų, tik kol kas ten pumpuriukai tik ir aju žydinčią geltoną milžiniškas krūmas thumbup.gif wub.gif Žodžiu prisprekinau nors dar visko noriu... Gyvai kai pamačiau man tos visos cambrijos tiesiog nerealios....Visko noriu, na eisiu 6ienį į parodą dar paspoksot. Žodžiu bėgu fotkint tos geltonos žydinčiso ir parodysiu, o tą įdomiąją tai kai pražys parodysiu.
Atsakyti
sokejuke86, oi sveikinam sveikinam su darbu! drinks_cheers.gif bis.gif friends.gif dabar jau SM puslapy teks mažau lankytis ir laikytis drausmės pioneers.gif lotuliukas.gif
Ir aišku, tu nusipelnei tų katlėjų! bigsmile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Oi, laukiam foto, laukiam bigsmile.gif photo.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 16:09)
Kazkaip visoj kruvoj sunku kuri nors viena "isimylet"  smile.gif

Tiesa, ten, kur miniukai, patį kairiausiąjį persiko spalvos su tamsesniu vidurėliu turiu, atrodo laaabai gražiai bigsmile.gif dabar tamsta nužydėjęs, susikaupęs lapą leidžia mastau.gif topsecret.gif
Atsakyti
ar pasiutai sokejuke? smile.gif as irgi orchidejose jau rezervavausi prekiu uz ganetinai solidzia suma 4u.gif biggrin.gif

o cia zadetas dziaugsmas smile.gif

http://public.fotki....nas-katlej.html
http://public.fotki....jos-naujas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 22 rugsėjo 2009 - 17:59
Niu vat ta kur tikiuosi bus be galo įdomi ir graži bet tik su pumpuriukais nekeliu, nes jau foto iš orchidėjų.lt puslapio matėm, keliu geltonosios foto.
Labai gaila šitoks krūmas ir ne persodintas, bet šaknys apkirptos, kaip supratau tiekėjų, na iš kur jie vežasi "sutvarkyta", tai kai peržydės reiks skubiai persodint, nes panašu, kad ten tik šaknys be substrato beveik. Matyt dėl šaknų apkirpimo ir pora žiedukų vysta user posted image
user posted image
Evutex, ką jau tu išsirinkai...kančia tik pora išsirinkt doh.gif visko norisi.
Ai tiesa, ir cimbidis, kur bardot atidavė pasakiškai vešlus ir jei man nesivaidena o tikrai sektis pradėjo žiedstiebiukas lenda..tik dar džiaugtis bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 22 rugsėjo 2009 - 17:59
vanda pacia pirma is orchideju puslapio smile.gif
ir zalia raibuole, nes pakerejo savo groziu labiau nei zygutis.

aisku,labai ir katlejos norejosi..ir raudonos, ir tos, kur jau nusipirkai.... et, sakau,auginukais pasikeisim kazkada smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sokejuke, tas cimbidis po nusiaubimo mano vestuvems dar turejo tris prasikalusius ziedstiebius, bet kazkodel jie islinde ir pumpuriukus sukrove nunyko... gal del sviesos trukumo, nezinau.... Tai visai tiketina, kad nerealizaves savo zydejimo, jis nepasiduoda ir bando parodyti savo grozius dar karteli smile.gif
Prie progos, sakniukus patikrink - gali ten visko buti, nes as prie jo nagu visai visai nekisau, kaip jau rasiau anksciau wink.gif
Atsakyti
Evutex, gražus žiedukas katlėjos, sveikinu 4u.gif Mielai pasikeisčiau auginukais, aš tai irgi tos salotinės raibuolės laaabai norėjau ir dar paphiopedilum micrantum svaigstu kaip noriu ir zygučio ir visų kitų katlėjų, ta su rožiniu žiedu prie žydinčių už 69lt įspūdingai atrodo, žiedas milžiniškas...nors sako ir maniškės geltonos gali didesni nei dabar būt kai normaliai persodinta bus, gal kitamet suslauksiu...
Bardot, šakniukus jau šiandien ruošiuosi tikrint ta proga kol nežydi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 22 rugsėjo 2009 - 18:12
biggrin.gif sokejuke,man katlejos pasidare vienos is mieliausiu. o zaliu raibuoliuku mielai pasidalinsiu wink.gif

taip,ta tamsiai rozine nereali ir fotkej... na, bet ir taip vyriskiui buvau zadejus tik dvi pirkti.... o dabar dvi perku ir vis tiek sakau,kad dar viena liko.
ai ,tiesa, si menesi septynios naujos orchidejos i namus parkeliaus.... tai manau beprotiskai (isivaizduojat, mano buhaltere ju nemegsta,tai tris zadejo padovanoti mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif )
Atsakyti
Sokejuke, parasyk, kaip ten situacija, nes bijau, kad kokio zombiuko nebuciau ipirsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 22, 15:37)
kokia grazuole , cia turbut tos kur dabar maximose po 40lt kainuoja, ar ne? as irgi gundausi, bet dar vis lukuriuoju, gal atpigins  blush2.gif  kur pirkote?

taip, deja cia tos kur po 39.99 lt verysad.gif blush2.gif bet negalejau atsilaikyti.... jau ir taip gailiuosi, kad ne vakar, o siand prisiruosiau pirkti doh.gif vakar buciau is zymiai daugiau rinkusis doh.gif pinigeliu gal ir gaila, bet ziedeliai tikrai to verti 4u.gif pirkau Maximoj Ukmerges gatvej kur yra ax.gif
Atsakyti