Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema!

Mergaitės, nlb supratau dėl įsigijimo žydinčių orchių parodoje. Tai ką, jų ten žada būti pakankamai?
Pernai taip norėjau kokią nusipirkt, bet buvo prekiaujama nežydinčiomis ir kiek supratau, ne rūšinėmis, ar aš klystu?
Norėčiau į parodą, bet kelionės išlaidos.., nors, kai pagalvoji, kiek po to gauni dvasinio peno, kaip ir atsiperka teigiamomis emocijomis.
Atsakyti
smige, pritariu merginoms, ta balta su oranžiniu liežuvėliu tokia įdomi! Tikrai, kaip Tina sakė, verta dėmesio bigsmile.gif

rosee, tokie užsiėmimai kaip parodos, jų lankymas, gėlių pirkimas ir t.t. yra tikras išlaidavimas schmoll.gif kaip ir ėjimas restoranan, norint, kad tave aptarnautų, užuot pačiam ruošus sveikesnį ir tikrai pigesnį maistą namie ax.gif
Kita vertus - nors pinigų amžinai trūksta, jau kokius metus nesibodžiu jų leisti savo malunumui, pramogoms. Gaunu iš to naudą - myliu save, tada labiau galiu mylėti kitus, nes nesijaučiu nuskriausta ir esu šiek tiek (tegul ir savęs pačios) palepinta ax.gif
Taigi, nauda gan didelė ax.gif
Važiuok į parodą! bigsmile.gif
aš taip norėjau klausti forumiečių, ar kas nepriglaustų manęs į savo mašinytę šeštadienį ir ar nepasidalintume kuro išlaidomis, bet matau, kad turbūt gali neišeiti man atlaisvinti tos dienos verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaip liūūūdna angel_sadangel.gif
Papildyta:
Labai norėčiau, kad orchidėjos.lt turėtų šią Sophronitis cernua
ir sedirea subparishii wub.gif wub.gif wub.gif miniatiūrinėms surasiu vietos irnesakyk.gif hihihi.gif
Papildyta:
Fonda, tau reikia turbūt užsisakyti tada raudoną falenopsį, rūšinį ax.gif

pasižalgyk čia - RAUDONI RŪŠINIAI FALENOPSIAI

4u.gif

o čia šis tas įdomaus....
Labai įdomus, baltas su raudona lūpyte!
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 22, 09:19)
smige, pritariu merginoms, ta balta su oranžiniu liežuvėliu tokia įdomi! Tikrai, kaip Tina sakė, verta dėmesio  bigsmile.gif

rosee, tokie užsiėmimai kaip parodos, jų lankymas, gėlių pirkimas ir t.t. yra tikras išlaidavimas  schmoll.gif  kaip ir ėjimas restoranan, norint, kad tave aptarnautų, užuot pačiam ruošus sveikesnį ir tikrai pigesnį maistą namie  ax.gif
Kita vertus - nors pinigų amžinai trūksta, jau kokius metus nesibodžiu jų leisti savo malunumui, pramogoms. Gaunu iš to naudą - myliu save, tada labiau galiu mylėti kitus, nes nesijaučiu nuskriausta ir esu šiek tiek (tegul ir savęs pačios) palepinta  ax.gif 
Taigi, nauda gan didelė  ax.gif
Važiuok į parodą!  bigsmile.gif
aš taip norėjau klausti forumiečių, ar kas nepriglaustų manęs į savo mašinytę šeštadienį ir ar nepasidalintume kuro išlaidomis, bet matau, kad turbūt gali neišeiti man atlaisvinti tos dienos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  kaip liūūūdna  angel_sadangel.gif
Papildyta:
Labai norėčiau, kad orchidėjos.lt turėtų šią Sophronitis cernua
ir sedirea subparishii  wub.gif  wub.gif  wub.gif  miniatiūrinėms surasiu vietos  irnesakyk.gif  hihihi.gif
Papildyta:
Fonda, tau reikia turbūt užsisakyti tada raudoną falenopsį, rūšinį  ax.gif

pasižalgyk čia - RAUDONI RŪŠINIAI FALENOPSIAI

4u.gif

o čia šis tas įdomaus....
Labai įdomus, baltas su raudona lūpyte!

Labai grazus tas baltas phal su rausvu liezuveliu, bet man rodos, kad jis dirbtinis? g.gif
Atsakyti
smige grazios gelytes, turbut uz puikia prieziura atsidekoja ziedeliu gausumu 4u.gif

mikuotuke baltas phal. su raudona lupyte tikrai labai idomus ir amzinai zydintis, nieka nevystantis rolleyes.gif Megoje, esancioje baldu parduotuveje yra ekspozicijoje nemazai dirbtiniu orchideju, o atrodo kaip tikros, ypac vandos ispudingai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
paziurekit koks grozis ketvirtoj foto nuo virsaus bigsmile.gif
dar nemacius tokio....

http://www.orchidejo...php?id=36&cid=5
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 09 22, 10:39)
Labai grazus tas baltas phal su rausvu liezuveliu, bet man rodos, kad jis dirbtinis?  g.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 09 22, 10:58)
mikuotuke baltas phal. su raudona lupyte tikrai labai idomus ir amzinai zydintis, nieka nevystantis  rolleyes.gif  Megoje, esancioje baldu parduotuveje yra ekspozicijoje nemazai dirbtiniu orchideju, o atrodo kaip tikros, ypac vandos ispudingai atrodo  bigsmile.gif

ok tai jolki palki, kokia varna doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsiprašau kuo nuoširdžiausiai lotuliukas.gif 4u.gif

evutext, šita - http://www.orchidejo...MagicMeadow.jpg ? o taip, graži bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sita sita smile.gif

vakare imesiu sviezutelius katlejos ziedelius smile.gif kad kartu pasidziaugtumete smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gerus komentarus. Man jų norisi kuo įdomesnių, bet kadangi gyvenu provincijoje tai retai kada "nukaunu" gerų laimikių cool.gif
Dabar mano svajonėse salotinė-žalsvai gelsva- geltona. Visi namiškiai perspėti ir medžioja biggrin.gif
Atsakyti
O as zadetu phalaenopsiu pas SKM pasigedau verysad.gif
Atsakyti
Tina, o zydincios orchidejos kur naujienose yra ... taigi ten daug miniuku smile.gif
Atsakyti
noriu pasigirti koki grozi siandien nusipirkau 4u.gif ir ziedai is tu - didesniu wub.gif ir dar ant ziedstiebio sakele leidzia wub.gif dedu dvi foto, nors tikros spalvos vistiek nepavyko isgauti doh.gif realiai atrodo siek tiek tamsesne spalvyte 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 22, 15:08)
noriu pasigirti koki grozi siandien nusipirkau 4u.gif  ir ziedai is tu - didesniu  wub.gif  ir dar ant ziedstiebio sakele leidzia  wub.gif  dedu dvi foto, nors tikros spalvos vistiek nepavyko isgauti doh.gif realiai atrodo siek tiek tamsesne spalvyte  4u.gif

user posted image

user posted image

kokia grazuole , cia turbut tos kur dabar maximose po 40lt kainuoja, ar ne? as irgi gundausi, bet dar vis lukuriuoju, gal atpigins blush2.gif kur pirkote?
Atsakyti