Jau ruduo....
mūsų gėlytės nepaliauja stebinusios žiedeliais ir gyvybe!
O parduotuvėse, atrodo, greit atsiras įdomesnių egzempliorių
Kaip visada, toliau plepam, dalinamės, kurioje Lietuvos vietoje matėme ką tik atvežtų orchidėjų, ką norėtume įsigyti ir iš kur.
Diskutuojame apie:
Orchidėjas;
Vazonus;
Substratą;
Kitus reikmenis, reikalingus joms auginti.Ir, žinoma, džiaugiamės, giriamės savo pirkiniais!
Internetinė parduotuvė, skirta orchidėjų augintojams - http://www.orchidejos.lt
GĖLIŲ BAZĖS!
Kaune:
KARMELITA
KALMINA
TIK GĖLĖS - nuo šiol galima rasti adresu Draugystės 15b. Darbo laikas I-VI 6-18 val.
VAIDRENA
Vilniuje:
ORDILINA
XFLORA
GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:
Klaipėdoje,
Tik gėlės Klaipėda
Ermitažas Klaipėda
Banginio Maxima Bazė
Banginio "Senukai" Klaipėda
Sodo centras Frezija Klaipėda
Bauhof:namui ir sodui
KLAIPĖDOS RAJ.
ORCHIDĖJA Gargždai;
ORCHIDĖJŲ PRIEŽIŪROS TEMA, KURIOJE GALIMA GAUTI PATARIMŲ!
Girkimės savo žiedeliais, dalinkimės džiaugsmeliais ir rūpestėliais!
Papildyta:
Pasigerėjimui...
Naujų namučių puošmenos
iškeliu temelę ir registruojuos
Atsinešu savo žinutę iš senos temos:
Ką gi, merginos, iki parodos Augalų labirintai Vilniuje liko 8 dienos!!! Nuoširdžiai kviečiame ne tik ateiti pasižiūrėti, bet ir dalyvauti su savo gėlėmis
Jei ką, rašykite man Informacija taip pat teikiama organizatorių elektroniniu paštu augalulabirintai eta gmail.com
Ką gi, merginos, iki parodos Augalų labirintai Vilniuje liko 8 dienos!!! Nuoširdžiai kviečiame ne tik ateiti pasižiūrėti, bet ir dalyvauti su savo gėlėmis
Jei ką, rašykite man Informacija taip pat teikiama organizatorių elektroniniu paštu augalulabirintai eta gmail.com
registrinuosi
aciu MIKUOTUKE uz naujus namucius
puosiu tema
aciu MIKUOTUKE uz naujus namucius
puosiu tema
QUOTE(rytine rasa @ 2009 09 17, 09:14)
Tina kaip mini markas laikosi kaip debora gal jau naminiu ziedkociu lauki
Mini markas graziai auga, jau nuzydejes, nauja, bet toki kudoka ziedkoti kelia.
Debora irgi nuzydejo, taip pat graziai laikosi
QUOTE(boruzele78 @ 2009 09 16, 22:07)
sveikutes,nusipirkau Cambria dabar ji man nuzydejo sakykit man ziedkoti visai nukirpti ar ties akute trecia ziedkotis neisdziuves zalias. sorry ne cia parasiau
visų bulvinių orchidėjų nužydėjusius žiedstiebius kerpam, jie "vienkartiniai", pakartoninai žiedukų neleis
naujute, ačiū už puošybą iškart temelėje smagiau
Papildyta:
Mergaitės!
mano namuose šventė va šitas nusmurgėlis numylėtasis falenopsytis priaugino galybę šaknų, leido žiedstiebį ir pagaliau pražydo vakar!! nuotrauka sena, bet žiedukai tokie pat
http://public.fotki....0090328606.html
Papildyta:
Šilingeeeee, aš čia kvailą klaustuką turiu emm, ar va šita orchytė yra juvelyrinė?
čia Corybas pictus....
o jei taip, tai ją gauti turbūt nelabai įmanoma, ar ne?
Registruojuosi ir as naujoje temeleje
Mademoisellee, o čia tai grožis
dar truputį kantrybės, šias 2 dieneles darbuojuosi ne tik savo pagrindiniuose darbuose, bet ir papildomam, akcijos dabar vyksta, tai man reikia būti bet gal net šį savaitgalį pavyks susitikti
dar truputį kantrybės, šias 2 dieneles darbuojuosi ne tik savo pagrindiniuose darbuose, bet ir papildomam, akcijos dabar vyksta, tai man reikia būti bet gal net šį savaitgalį pavyks susitikti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 17, 11:26)
Mademoisellee, o čia tai grožis
As laaabai noriu vandos. Ziauriai. Zinau kur yra labai grazi, bet jos kaina man visai nepatinka Na, bet kas zino, gal ir....
Jeigu pavyks si savaitgali bus labai saunu, o jei ne tai nieko tokio, vistiek kada susitiksim. Kantrybe - dorybe
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 17, 11:17)
Šilingeeeee, aš čia kvailą klaustuką turiu emm, ar va šita orchytė yra juvelyrinė?
čia Corybas pictus....
čia Corybas pictus....
Pasiskaitinėjau, suintrigavai Poroj vietų radau, kad pagal panašumą ir Corybas priskiria brangakmeniams Išmetė dėdė googlas nuorodų į Ebay, reiškia, ir pirkti pasitaiko
kaip gerai nauji namai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 17, 11:17)
Grazi man sita