Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

Kiek supratau, tas THAI mineralas prakaitavimo neveikia, tik kvapą naikina. g.gif Tai vistiek tektų šlapiom pažastim būti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 04 17, 13:29)
Kiek supratau, tas THAI mineralas prakaitavimo neveikia, tik kvapą naikina.  g.gif Tai vistiek tektų šlapiom pažastim būti?  blush2.gif

Man ir prakaitavimas siek tiek sumazejo bigsmile.gif bet cia velgi kiekvienai skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 17, 08:02)
aciukas uz informacija mirksiukas.gif  o kuri patartumete pirkti: minerala,lazdele ar purskikli? ax.gif
man geriau mineralas mirksiukas.gif
QUOTE(Verdaina @ 2009 04 17, 14:29)
Kiek supratau, tas THAI mineralas prakaitavimo neveikia, tik kvapą naikina.  g.gif Tai vistiek tektų šlapiom pažastim būti?  blush2.gif
Man ir prakaitavimas sumazejo thumbup.gif ir kvapas dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
AR yra naudojanciu DRICLOR ?jej taip labai reiktju jusu pararimu gal galetumete parasyti i AZ...susidomejau sia priemone ,bet kaip supratau ji lb blogai sweikatai ,o tarkim ja butu galima panaudot pries koki swarbu ivyki ,o paskui vel iprasta dezodoranta naudoti ??na zodziu tik retsykiais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 04 18, 12:22)
AR yra naudojanciu DRICLOR ?jej taip labai reiktju jusu pararimu gal galetumete parasyti i AZ...susidomejau sia priemone ,bet kaip supratau ji lb blogai sweikatai ,o tarkim ja butu galima panaudot pries koki swarbu ivyki ,o paskui vel iprasta dezodoranta naudoti ??na zodziu tik retsykiais? smile.gif

Driclor naudoju jau beveik 3 metus. Iki šiol nieko blogo sveikatai nepadarė smile.gif Iki tol buvau labai daug ką išbandžius (ir minėtą THAI, ir Hydro Fugal, jau nekalbant apie visokiausias rexonas), niekas taip nepadėjo. Seniai nežinau, ką reiškia jaudintis karštą dieną ar per svarbų susitikimą, kad tik nepamirštum nekilnoti rankų, nes pasimatys šlapia ar pan., jau nekalbu apie sugadintus rūbus doh.gif
Man užtenka juo pasitepti porą kartų per mėnesį. Tuose tarpuose jokių kitų dezodorantų nenaudoju, nebent tik dėl įdomumo, jei kokį labai skaniai kvepiantį purškiamą randu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 18, 13:50)
Driclor naudoju jau beveik 3 metus. Iki šiol nieko blogo sveikatai nepadarė smile.gif Iki tol buvau labai daug ką išbandžius (ir minėtą THAI, ir Hydro Fugal, jau nekalbant apie visokiausias rexonas), niekas taip nepadėjo. Seniai nežinau, ką reiškia jaudintis karštą dieną ar per svarbų susitikimą, kad tik nepamirštum nekilnoti rankų, nes pasimatys šlapia ar pan., jau nekalbu apie sugadintus rūbus doh.gif
Man užtenka juo pasitepti porą kartų per mėnesį. Tuose tarpuose jokių kitų dezodorantų nenaudoju, nebent tik dėl įdomumo, jei kokį labai skaniai kvepiantį purškiamą randu smile.gif

Turiu Driclor, siaip geras daiktas, bet jis man sudirgina oda ir tada niezti ja g.gif kaip isvengti to niezulio? (viena karta stengiaus nedepiliuot savaite tu vietu, kurias ruosiaus tept Driclor'u, bet vis tiek niezejimas didelis buvo..) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 24 balandžio 2009 - 22:57
QUOTE(sveikatele @ 2009 04 24, 22:56)
Turiu Driclor, siaip geras daiktas, bet jis man sudirgina oda ir tada niezti ja g.gif kaip isvengti to niezulio? (viena karta stengiaus nedepiliuot savaite tu vietu, kurias ruosiaus tept Driclor'u, bet vis tiek niezejimas didelis buvo..) unsure.gif

Man niežėjo pirmus kelis kartus naudojant, dabar nebeniežti ir odos visai nedirgina. Aš pažastų nedepiliuoju dieną prieš ir dieną po Driclor naudojimo.
Atsakyti
O man nuo Driclor pradėjo atsirasti skaudantys guzeliai pažastyse doh.gif Spėju, kad su liaukom kažkas, nes savaime praeina po kelių dienų ax.gif

dar pastebėjau, kad labai padeda vyriški dezodorantai blush2.gif Mano vyrui vienas netiko, tiksliau nepatiko, tai aš sau pabandžiau ir mano didžiai nuostabai visą dieną jokio kvapo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga.: 27 balandžio 2009 - 10:38
Jeigu noretumete isbandyti Dricor, galiu pasiulyti. Rasykite i az arba jurateda@hotmail.com arba 8684-69006.

Pati naudoju jau daugiau nei 3 metus ir dabar jau nei skauda, nei persti uztepus, o ir kuo toliau tuo reciau naudoti reikia (cia man taip, kitom buna, kad daznumas nekinta). Tik labai svarbu tinkamai naudoti, t.y. laikantis instrukciju. 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau parasyt savo pastebejima, kad panaudojus Driclor, man pazastu odele ne tokia jautri pasidare. Dabar ilga laika nenaudojau, tai jau atsistate viskas. Bet anksciau tai galedavau tarkim uzdeti pirsta ir net nejausdavau pazastu odos receptoriais, kad tas pirstas ten uzdetas. Na, visiskai buvo prarade jautruma tos vietos g.gif
Atsakyti
Manau kad tas THAI kaip kam tinka, man asmeniškai schmoll.gif. Kažkada seniai naudojau tą akmenėli tai pradžioj lyg ir neblogas buvo, bet vėliau tarsi organizmas priprato ir poveikis dingo, o su purškiamu tai dar ir gėdos apturėjau doh.gif. Pasipurškiau prieš svarbų susirinkimą, kol nuvažiavau buvau šlaputėlė, toks jausmas, kad pažastys upeliais sruveno, o kvapas dar žiauresnis - toks lyg uostyčiau actą įkišusi nosį į butelį biggrin.gif . Ir toks stiprus tas kvapas, jautėsi ne nosį prikišus prie pažasties, bet manau kokio metro atstumu doh.gif. Keliavo šis purškalas šiukšliadėžėn, bet tos gėdos dar ilgai nepamiršiu, taigi jei turite galimybę, bent jau purškiamą išbandykite pas ką nors prieš pirkdamos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nusipirkau siandien Driclor, bandysiu ir as. Labai noriu vasaros sausom pazastim bigsmile.gif kaip daznai ji tepat? is pradziu raso naudot kasdien bet bijau kad oda labai dirgins unsure.gif
Atsakyti