Kristuxe2015, 13 Gru 2014 - 16:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Tikrai efektyvus dezodorantas Driclor, 100 proc. rekomenduoju

Bet jo kokybe suprastejo,deja

Vyšnių uogienė, 10 Rug 2014 - 10:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Mano receptas be alūno miltelių - irgi puikiai veikia (su alūno gal dar geresnis receptas :hm )
1 a. šaukštelis kokoso aliejaus
2 a. šaukšteliai sodos
Keli lašai mėgstamo eterinio aliejaus ( aš naudoju jazminų arba rožių), galima ir nieko nedėti, nes jaučiamas švelnus kokoso kvapas
Kokoso aliejų (paprastai nerafinuotas nedezodoruotas jis yra kietos konsistencijos) įdedame į jau paruoštą indelį ir ištirpiname, indelį įdėję į stiklinę su verdančiu ar karštu vandeniu. Po truputį maišydami įlašiname eterinį aliejų ir beriame sodą. Turi gautis labai tiršta košelė, kuri atvėsusi tampa pakankamai kieta ir beveik biri – štai ir dezodorantas.
Naudojimas: piršto galiuku pasemkite žirnelio dydžio masę ir gerai ištrinkite delnu pažastį, po to kitą. Kam aktualu, šį dezodorantą galima naudoti ir pėdoms. Likutį ant pirštų įtrinkite į alkūnių, kelių odą – šios vietos suminkštės, taps lygesnės ir švelnesnės arba papoliruokite nagus (žinoma nelakuotus) – jie taps blizgūs, baltesni.
1 a. šaukštelis kokoso aliejaus
2 a. šaukšteliai sodos
Keli lašai mėgstamo eterinio aliejaus ( aš naudoju jazminų arba rožių), galima ir nieko nedėti, nes jaučiamas švelnus kokoso kvapas
Kokoso aliejų (paprastai nerafinuotas nedezodoruotas jis yra kietos konsistencijos) įdedame į jau paruoštą indelį ir ištirpiname, indelį įdėję į stiklinę su verdančiu ar karštu vandeniu. Po truputį maišydami įlašiname eterinį aliejų ir beriame sodą. Turi gautis labai tiršta košelė, kuri atvėsusi tampa pakankamai kieta ir beveik biri – štai ir dezodorantas

Naudojimas: piršto galiuku pasemkite žirnelio dydžio masę ir gerai ištrinkite delnu pažastį, po to kitą. Kam aktualu, šį dezodorantą galima naudoti ir pėdoms. Likutį ant pirštų įtrinkite į alkūnių, kelių odą – šios vietos suminkštės, taps lygesnės ir švelnesnės arba papoliruokite nagus (žinoma nelakuotus) – jie taps blizgūs, baltesni

Kiek dienu ta kosele galima laikyti ir kur?Pasidariau siandien ir as,pasitepiau,ziuresiu koks bus poveikis...
Nanita, 02 Kov 2017 - 22:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Bet jo kokybe suprastejo,deja
Anksciau internetu uzsakinedavau,kai dar LT ju ne buvo,tai uztekdavo vieno patepimo savaitei.Dabar perku musu vaistinese,kaina
12 e uz 20ml,tepu kiekviena vakara,ir tai nesustado prakaito.Ar cia man vienai tik sitaip
Man Driclor,vienintelis kuris sulaikydavo prakaita,dabar ir jo nusivyliau.

aš taip pat turiu tą problemą. Bet šios priemonės aš bijau. Labai jau daug blogybių ji turi. Aišku, kai stipriai prakaituoji, tai didelis diskonfortas. Aš kol vaiką į daržą ryte nuvedu, po to paskubomis į darbą, tai ateinu šlapiomis pažastimis. Nežinau kaip kovot su tuo. Bet Driclor bijau. Pusseserė juo jo turėjo pūlinius žiaurius, operavo net ir ar du ar tris kartus.

Tai kartais užtenka sureguliuoti mitybą ir parinkti tinkamas kūno priežiūros priemones.

Ne Jums vienai...as ir pastebejau suprastejusiu jo poveikiu. Anksciau dazniau pasitepus net paberdavo..dabar vos ne kasdien gali teptis