Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

sveikos,

galbut reikia kazka viduje taisyti del gausaus prakaitavimo.
Jadvygos Balvociutes zoles gerti bandykit, prisitaikiusios.( gal organizmo valymui, gal skydliaukes darbo sureguliavimui, gal hormonu sutvarkymui) doh.gif
Man ir daugeliui kitu jos veiskmingos daugeliu atveju. thumbup.gif
Atsakyti
Na man padejo naudojimas 2 dezodorantu is kart (abu saugo 48h), pirma rutulinis, po to ant virsaus - purskiamas. ax.gif Tik taip man padeda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2013 09 16, 08:57)
sveikos,

galbut reikia kazka viduje taisyti del gausaus prakaitavimo.
Jadvygos Balvociutes zoles gerti bandykit, prisitaikiusios.( gal organizmo valymui, gal skydliaukes darbo sureguliavimui, gal hormonu sutvarkymui) doh.gif
Man ir daugeliui kitu jos veiskmingos daugeliu atveju. thumbup.gif

Įvairiausi dezodorantai, antiperspirantai problemos neišspręs, tai tik pasekmių šalinimas bei organizmo nuodijimas... ax.gif O priežastis slypi netinkamoje mityboje.
Galiu drąsiai sakyti, kad prakaitavimą ir prakaito kvapą įtakoja maistas. Atsisakykit grūdų (miltų), kruopų ir cukraus, derinkite maistą ( baltymai mėsa/žuvis valgoma su daržovėmis o ne su bulvėmis, grikiais ar ryžiais, varškė valgoma su žalumynais, grietine, o ne su cukrumi ar uogiene). Jau po keleto dienų pastebėsit, kad prakaitas yra bekvapis. ir dings problema. Be to, pagerės virškinimas, nukris svoris, turėsit daugiau energijos.
Atsakyti
O is preparatu antuperspurantu - jugi vis viena reikia, tai man geriausias Vichy. Brangokas, bet efektyvus.
O kai buvo didelis prakaitavinas, tai drichlor gelbejo.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 08:56)
( baltymai mėsa/žuvis valgoma su daržovėmis o ne su bulvėmis

Ar bulves ne darzove? blink.gif

Be to esu girdejusi, kad bulves visai sveika su mesa, jei tik bulve buna pakepta neskusta (geriausia orkaiteje ivyniotos i folija - be jokio aliejaus, arba vos vos alyvuogiu aliejaus). ax.gif

Bet cia ne i tema, ir tikrai sutinku, kad priklauso nuo mitybos. 4u.gif

Ir jei dar niekas neminejo, tai dezodoruojamas kuno mineralas padeda nuo prakaito:
http://www.stylisimo...BIOK1217(1).jpg
Atsakyti
QUOTE(Noala @ 2013 10 04, 06:55)
Ar bulves ne darzove? blink.gif

Be to esu girdejusi, kad bulves visai sveika su mesa, jei tik bulve buna pakepta neskusta (geriausia orkaiteje ivyniotos i folija - be jokio aliejaus, arba vos vos alyvuogiu aliejaus). ax.gif

Bet cia ne i tema, ir tikrai sutinku, kad priklauso nuo mitybos. 4u.gif
Ir jei dar niekas neminejo, tai dezodoruojamas kuno mineralas padeda nuo prakaito:
http://www.stylisimo...BIOK1217(1).jpg

bulvės labai krakmolingos daržovės, todėl jų valgyti su baltymais negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 spalio 2013 - 07:13
QUOTE(Melina)
mano kosmetologe man pasiule nuostabu dezodoranta, kurio veikimas yra 5-7 dienas. Jis neuzkemza prakaito liauku - as prakatuoju, taciau jis naikina bakterijas ir kvapo visiskai nera kelias dienas.
Stai cia yra informacija apie ji
http://www.kirpyklos...r...=past&page=
Radau atstovu nuoroda,  ten reikia puslapio apacioje ziureti, pradzioj bus visokie kremai.
http://www.barenda.l...onalkremai.html

QUOTE(Hiver @ 2013 08 06, 20:43)
Va tai yra pavyzdys kaip neuztenka ideti vien nuoroda, o reikia parasyti ir pavadinima! 
Pirmoji nuoroda nukreipia i titulini puslapi, o antroji nebeegzistuoja.

QUOTE(sielio @ 2013 09 03, 20:56)
Rekomendavo si. Buvau nusipirkusi, deja jokio stebuklo, keliavo i siuksline.
http://www.grozionam...p...1315&page=4

mega_shok.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 28, 08:56)
prakaitavimą ir prakaito kvapą įtakoja maistas. Atsisakykit grūdų (miltų), kruopų ir cukraus,

Kruopos - vienas seniausiu musu tevu ir proteviu patiekalu, kuomet Lietuvoje nebuvo dar valgomos bulves ir kiti atvezti produktai. Kruopos tas produktas kuris budavo valgomas istisus metus, pradedant maltais grudais is kuriu kepama tikra lietuviska juoda rugine duona (kuri beje yra vitamino B saltinis) baigiant ivairiais kruopu valgiais. Musu seimoje ant pusryciu stalo pagrindiniai pusryciu valgiai - ivairios kruopu koses, grikiai, ryziai, kvietines kruopos, manu kruopos, aviziniu dribsniu koses... Esu girdejusi kad kruopomis zmones net ligas issigydo. Taip kad.... tikrai nemanau kad prakaituoju del kruopu. smile.gif Tuo labiau kad jas valgau (ir valgysiu) visa gyvenima, kaip beje ir bulves. mirksiukas.gif O mano prakaitavimas padidejes tik pora metu (Ir apskritai manau, dauguma uzeinanciu i sia tema gausiai prakaituoja ne visa savo gyvenima, o nuo tam tikro konkretaus laiko). Jeigu pries ta pora metu buciau pradejusi valgyti kitaip, tada galbut galeciau kaltinti maista, bet kadangi mitybos iprociai nesikeite, tai maistas cia niekuo detas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 spalio 2013 - 23:17
QUOTE(Hiver @ 2013 10 07, 00:16)

Kruopos - vienas seniausiu musu tevu ir proteviu patiekalu, kuomet Lietuvoje nebuvo dar valgomos bulves ir kiti atvezti produktai. Kruopos tas produktas kuris budavo valgomas istisus metus, pradedant maltais grudais is kuriu kepama tikra lietuviska juoda rugine duona (kuri beje yra vitamino B saltinis)  baigiant ivairiais kruopu valgiais.

o taip... biggrin.gif Šių laikų ir anų laikų mitybą sulyginot, bet ar sulyginot fizinį aktyvumą? Jūs dirbat nuo ryto iki sutemų laukuose ar pan.? Kai laukus arsit, galėsit ir kruopas valgyti ištisus metus. O šiaip, jeigu galvojant apie senus laikus, tai žmonės maitindavosi ne kruopom ir grūdais, o sumedžiota mėsa, žolelėm, šaknelėm ir pan.
Mityba veikia visą organizmo sistemą, visus organus ir kiekvieną ląstelę. Prakaitavimas yra normali organizmo veiklos dalis. Ir nebūna taip, kad iki sausio 1 d. neprakaitavau, o va sausio 2 d. pradėjau prakaituoti. Kalba eina apie prakaito kvapą. O apie krakmolo žalą, kam įdomu, paskaitinėkit patys.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 09, 12:45)
o taip...  biggrin.gif Šių laikų ir anų laikų mitybą sulyginot, bet ar sulyginot fizinį aktyvumą? Jūs dirbat nuo ryto iki sutemų laukuose ar pan.? Kai laukus arsit, galėsit ir kruopas valgyti ištisus metus. O šiaip, jeigu galvojant apie senus laikus, tai žmonės maitindavosi ne kruopom ir grūdais, o sumedžiota mėsa, žolelėm, šaknelėm ir pan. ...

Visu pirma tai as nekalbejau apie akmens amziu (zoleles, sakneles sumedziota mesa ir t.t.)
Visu antra, ariant laukus zmones lasinius valge ir apskritai kuo riebiau, truputeli jau cia per rusciai i tuos grudelius paziurejot. biggrin.gif (skirkim miltus ir miltinius produktus (ypac bandeles, pyragus ir kita is baltu kvietiniu miltu) ir pilno grudo gaminius).
O trecia - tema ne apie tai, kam reikes sveikos gyvensenos klausimais pasidomet tas uzsuks i atitinkamas temas, todel neverta uzimti eterio tokiais klausimais, juo labiau kad jie kaip minejau neturi jokios itakos nei is sio nei is to atsiradusiam padidejusiam prakaitavimui, bent jau man. mirksiukas.gif Tuo labiau kad ir patarimo kam ir ka valgyti kaip ir nieks sioje temoje neprase... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 09, 20:25)
Visu pirma tai as nekalbejau apie akmens amziu (zoleles, sakneles sumedziota mesa ir t.t.)
Visu antra, ariant laukus zmones lasinius valge ir apskritai kuo riebiau, truputeli jau cia per rusciai i tuos grudelius paziurejot. biggrin.gif  (skirkim miltus ir miltinius produktus (ypac bandeles, pyragus ir kita is baltu kvietiniu miltu) ir pilno grudo gaminius).
O trecia - tema ne apie tai, kam reikes sveikos gyvensenos klausimais pasidomet tas uzsuks i atitinkamas temas, todel neverta uzimti eterio tokiais klausimais, juo labiau kad jie kaip minejau neturi jokios itakos nei is sio nei is to atsiradusiam padidejusiam prakaitavimui, bent jau man.  mirksiukas.gif  Tuo labiau kad ir patarimo kam ir ka valgyti kaip ir nieks sioje temoje neprase...  4u.gif

rašiau todėl, kad prakaitavimas tikrai susijęs su mityba. Nerašau iš lempos. Išbandyta.
Atsakyti
Kaip sureguliuoti mityba, kad is viso sumazetu prakaitavimas?
Atsakyti
Tiesiog labai džiaugiuosi atradus, gal dar ką nors išgelbės toks preparatas
user posted image
Naudojau Driclor, tai tikrai nepalyginamai šis geriau ax.gif . Naudoju tik šį preparatą gal kas kokią trečią/ketvirtą dieną po vieną kartą pasipurškiu ir viskas. Jokio kito preparato jau nereikia, ir veikia bigsmile.gif . Nuo Dricloro buvo siaubingas niežulys, galiausiai iš vis jo naudot nebegalėjau.
Lt kaina kaip visada paaukštinta, pirkausi uk amazone mirksiukas.gif .
Atsakyti