Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(pegasiukas @ 2012 10 19, 23:17)
omg, aš tai žinokit vakar nusipirkau Driclor'ą, tai vis dar negaliu patikėt, kad išėjus iš namų nereikia pergyvent, kad esu šlapia iki ausų.Kiek atsimenu, tai pastoviai prakaituodavau. Ypač tai užknisdavo žiemą, man baisiai šalta, o pažastukai vis tiek šlapi. Apie drabužius tai net nešneku. Apart baltų ar neryškių, nieko negalėdavau dėvėt. Su megztiniais irgi didžiulė problema būdavo. Jau iš anksto, kai perki drabužį jo gaila, nes žinai, kad visą suprakaituosi.
O dabar aš net negaliu apsakyt žodžiais kokia laimė turėt sausus pažastukus. Stebuklas  biggrin.gif kitaip nepavadinsi.

Laba merginos man poryt vestuves per velai susigriebiau vis gundausi tam Driclorui. Ar neprisidaryciau bedos juo pasitepus ryt jai pirkciau. Labai bijau isvardintu jo salutiniu poveikiu. Nes vestuves nusimato sestadieni bijau nubertom perstinciom pazastimis buti blush2.gif Tiek neigiamo apie jy priskaiciau cia turbut labai individualu ot gailiuos kodel anksciau nesugalvojau jo pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 06 26, 12:25)
Atėjus tokia karštai vasarai visi, turintys prakaitavimo problemą ieško patikimų priemonių kaip išvengti prakaitavimo. Pasidalinkime patirtimi ar esatę išbandę antiperspirantą Perspi Guard?

Aš naudoju 4u.gif labai geras. Pirmas išbandytas ilgalaikio poveikio produktas. Kol nepabandžiau galvojau gan skeptiškai, tikėjaus kad neveiks 5d arba pradės kitos sritys prakaituot stipriau. Bet pirkom su nuolaida tai susigundžiau, nei kiek nesigailiu. Truputį graužia jei purškiama iškart išlipus iš dušo po skutimo plaukelių, po to truputį paniežti, bet jei palaukus pora val ir pukšti prieš einant gult tai nesijaučia jokio diskomforto. Ir tas graužimas tikrai daaug mažesnis nei tarkim palyginimui - purkštumėt spiritinį dezodorantą. Nebėrė, jokių paraudimų nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 05 26, 21:36)
po pirmo driclor pasitepimo sakė nebeprakaitavo thumbup.gif  tiek tiek,kad su kokiu trečiu kartu pradėjo griaužti, kaži nuo ko?

Na kaip, ar pavyko susitvarkyti su Driclor? Kaip dabar pojuciai? 4u.gif

As Driclor negalejau naudot.

QUOTE(Taki @ 2013 05 30, 09:48)
Siulyciau, pirmiausiai pasitikrinti skydliauke- jei jos sutrikusi, prakaitavimas gausus daznai buna to isdava.

Jei ten viskas tvarkoje, kazkokios kitos priezastys issaukia gausu prakaitavima.

As irgi pastebejau kad visi rekomenduoja skydliauke tikrintis. drinks_cheers.gif

Vat man ir idomu kokios galetu buti tos "kazkokios kitos" priezastys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2010 06 04, 16:55)
Merginos noriu pasidalinti savo patirtimi: esu irgi susidurusi su dideliu prakaitavimu, irgi galvojau apie botulino injekcijas, taciau mano kosmetologe man pasiule nuostabu dezodoranta, kurio veikimas yra 5-7 dienas. Jis neuzkemza prakaito liauku - as prakatuoju, taciau jis naikina bakterijas ir kvapo visiskai nera kelias dienas. Nors kaina jo tikrai nera maza (apie 60 Lt), taciau pasitikejau kosmetologe ir dabar labai dziagiuosi. Nors ji minejo, kad pasitaiko atveju, jog nepadeda nei sis kremas nei butolinas, tai tuomet zmones vaziuoja i Rusija berods uzristi kazkoki mazgeli smeginyse, nes viskas susisje su endokrinine ir nervu sistema.

Stai cia yra informacija apie ji

http://www.kirpyklos...r...=past&page=

Apie THAI veiksminguma teko girdeti kad irgi neblogas thumbup.gif

QUOTE(Melina @ 2010 06 20, 17:58)
Radau atstovu nuoroda,  ten reikia puslapio apacioje ziureti, pradzioj bus visokie kremai.

Man asmeniskai jis patinka, tuom kad prakaituoju be kvapo, o prakaituoti yra labai svarbu - toksinai turi pasisalinti is organizmo.

http://www.barenda.l...onalkremai.html

Va tai yra pavyzdys kaip neuztenka ideti vien nuoroda, o reikia parasyti ir pavadinima! schmoll.gif
Ir is kur dabar zinot koki cia stebukla siulet? rolleyes.gif Pirmoji nuoroda nukreipia i titulini puslapi, o antroji nebeegzistuoja. ax.gif

Gal kas nors kaip nors galetu atsekti apie ka cia ejo kalba? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 rugpjūčio 2013 - 19:46
Gal sitas?

user posted image

Bet cia veikiantis ne 5 , o 3 paras. g.gif

Rutulinis „Lavilin Roll-On“ BioBalance-ProBioCare dezodorantas pažastims:

Vienu panaudojimu prakaito kvapas neutralizuojamas iki 72val. tikslingai veikia bakterijas,sukeliančias prakaito kvapą, nepažeidžia būtino prakaito šsiskyrimo, pasižymi dideliu efektyvumu, patikimumu ir saugumu. Sudėtyje nėra parabenų, nėra aliuminio druskų, neuždaromas prakaitavimas. Spirito nebuvimas leidžia palaikyti natūralią odos drėgmę, o kvapų nebuvimas leidžia naudoti mėgstamus kvepalus. 1 indelio užtenka 0,5 metų. Vandens procedūros, fiziniai krūviai, sportavimas – neįtakoja veikliųjų (aktyviųjų) preparatų veikimo.

Naudojimas:
Tepti ant švariai nuplautos, sausos odos.

Rekomendacijos:
Pirmam kartui, prieš pradedant naudoti „Lavilin“ dezodorantus, reikia susilaikyti 48val. nuo naudojimo kitais dezodorantais. Optimaliam rezultatui pasiekti naudokite vakare, prieš miegą. Nenaudokite kremo ant sudirgusios odos ar ką tik po depiliacijos.

Adaptacinis periodas:
Maksimalus „Lavilin“ dezodorantų efektas gali pasitvirtinti po 5-7 panaudojimų. Jei prakaito kvapas atsiras dienos bėgyje, tiesiog panaudokite „Lavilin“ dezodorantus (net nebūtina maudytis) ir kvapas išnyks!

radau cia: http://www.kosmetiko...mp;product=2770

ir piestukinis yra

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 rugpjūčio 2013 - 20:59
Va, radau ir kur 7 dienoms, cia kremo tipo

user posted image

„Lavilin“ BioBalance-ProBioCare kremas – dezodorantas pažastims

„Lavilin“-dezodorantų karalius išsiskiria iš kitų dezodorantų:

Vienu panaudojimu prakaito kvapas neutralizuojamas iki 7 dienų, nes jis tikslingai veikia bakterijas, sukeliančias prakaito kvapą, nepažeidžia būtino prakaito šsiskyrimo, pasižymi dideliu efektyvumu, patikimumu ir saugumu..Vandens procedūros, fiziniai krūviai, sportavimas – neįtakoja veikliųjų (aktyviųjų) preparatų veikimo. Kremo sudėtyje yra augalinės kilmės antibakterinių komponentų. Neuždaro odos porų. Augaliniai ekstraktai apsaugo ir ramina odą. Sudėtyje nėra parabenų, nėra aliuminio druskų. Spirito nebuvimas leidžia palaikyti natūralią odos drėgmę, o kvapų nebuvimas leidžia naudoti mėgstamus kvepalus.

Patogi - ekonomiška pakuotė (1 indelio užtenka 1 metams)

Naudojimas:
Nedidelį kiekį kremo užtepti pažastų centre ir tolygiai įmasažuoti. Kremą tepti ant švariai nuplautos, sausos odos. Pakartotinai kremą naudoti po to, kai atsiranda prakaito kvapas.

Rekomendacijos:
Pirmam kartui, prieš pradedant naudoti „Lavilin“ dezodorantus, reikia susilaikyti 48val. nuo naudojimo kitais dezodorantais.
Optimaliam rezultatui pasiekti naudokite vakare, prieš miegą.
Nenaudokite kremo ant sudirgusios odos ar ką tik po depiliacijos.

Adaptacinis periodas:
Maksimalus „Lavilin“ dezodorantų efektas gali pasitvirtinti po 5-7 panaudojimų.
Jei prakaito kvapas atsiras dienos bėgyje, tiesiog panaudokite „Lavilin“ dezodorantus (net nebūtina maudytis) ir kvapas išnyks!

is cia http://www.kosmetika...-pazastims.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 rugpjūčio 2013 - 21:02
man tai patiko dricloras. Pagrauze kai karta ant nenuplautos odos uzsitepe, o poveikis super, kita diena jau sausa buvo smile.gif))
Atsakyti
user posted image
Naudoju rutulinį, tepu kiekvieną dieną ir tikrai nesijaučia jokio prakaito kvapo, man patinka, visuomet tik garnier firmos perku. thumbup.gif Super. 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas bandet botulino injekcijas i pazastis? ar verta darytis?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 06, 19:43)
Va tai yra pavyzdys kaip neuztenka ideti vien nuoroda, o reikia parasyti ir pavadinima! schmoll.gif 
Ir is kur dabar zinot koki cia stebukla siulet? rolleyes.gif  Pirmoji nuoroda nukreipia i titulini puslapi, o antroji nebeegzistuoja. ax.gif 

Gal kas nors kaip nors galetu atsekti apie ka cia ejo kalba? 4u.gif

Rekomendavo si mirksiukas.gif Buvau nusipirkusi, deja jokio stebuklo, keliavo i siuksline.
http://www.grozionam...p...1315&page=4
Atsakyti
Kaip Jums biothermos priemonės nuo prakaitavimo? smile.gif
ieškau išeities, nes darbe turiu vilkėti šviesiai mėlynus marškinius, o dirbu fiziškai aktyvų darbą, tad suprakaitavus atsiranda šlapios dėmės pažastyse, labai nejaukiai jaučiuosi, ir žinoma tai neetiškai atrodo doh.gif
Gal kas esate susidūrę su tokia problema ir galite ką nors rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2012 11 29, 21:35)
okey, driclor'as nebeveikia sad.gif vis tiek šlampu sad.gif et. Tiek ir po viso džiaugsmo.
Gal kas bandė Vichy? mačiau vaistinėje yra pirkti smile.gif

Zinute sena kaip pasaulis, bet Vichy man visai nelaike,turejau lazdele sausa schmoll.gif
Atsakyti