Nu pabandziau as su ta soda keleta kartu, nieko ipatingo nepajutau. Prakaito issiskiria tiek pat kiek anksciau, nu gal siek tiek maziau, bet nezymiai. Zodziu jokio stebuklo. Gal ilgiau panaudojus geresnis rezultatas butu? Nezinau. Manau visgi paieskosiu kokios priemones vaistineje.
Aš irgi visai neseniai atradau sodą. Rekomenduoju

Tai gal as kazka ne taip darau?
Nuplaunu pazastis, nusausinu, ir pasibarstau soda (cia ta paprasta, geriamoji, taip?) Nubraukiu paskui su ranksluosciu, kad nebutu kaip smelio pribertos.

Manau, čia kiekvienai individualiai
Aš įsiberiu šiek tiek sodos miltelių į delną, pakišu po plonyte vandens srove, kad šiek tiek sudrėktų, ir tada ta košele tepu pažastis. Žinoma, kai būna labai tvankios dienos, nepavyksta išlikt sausom pažastim, tačiau nemalonaus kvapo nėra
Mane anksčiau labai erzindavo dezodoranto, susimaišusio su prakaitu, kvapas - aštrus, nemalonus. Mano manymu, prakaitavimas yra natūralus dalykas ir nereikia pernelyg jo baimintis. Juk jeigu visokia chemija užkimšim pažastis, tai labiau prakaituos nugara ar sprandas - žodžiu, užburtas ratas. Aš nerizikuoju pažastims naudoti stiprios chemijos: vis dėlto, juk visai šalia - krūtinė, tad nenoriu įsitaisyti kokio krūties vėžio. Džiaugiuosi, kad padeda soda. Jei nepadėtų, kažką kita bandyčiau, bet chemiją - paskutiniu atveju

Sutinku, chemija - paskutiniu atveju. Bandysiu dar su soda. Gal ilgiau panaudojus bus veiksmingiau.
dezodorantų tema
toj temoj yra visokių "pasidaryk pati pigiai
" receptų - taip pat ir su soda
yra moterų, kurioms padeda ant odos tepami eteriniai aliejai - tik čia jau atsargiai, kad nealergizuotų.
toj temoj yra visokių "pasidaryk pati pigiai

yra moterų, kurioms padeda ant odos tepami eteriniai aliejai - tik čia jau atsargiai, kad nealergizuotų.
Mums su vyru labai padėjo šis akmuo:

Mums jis sustabdė prakaitavimą. Kad ir paparakaituojam kartais, bet kvapo jokio nėra. Tikrai puikus produktas

Mums jis sustabdė prakaitavimą. Kad ir paparakaituojam kartais, bet kvapo jokio nėra. Tikrai puikus produktas

sveikos, ir man teko tokia problema pakovoti su prakaitu, tai man labai padejo Driclor, parsiveziau is UK, nors yra ir musu vaistinėse pirkti
buvo laikas, kai nezinia del ko smarkiai padidejo prakaitavimas. man padejo hydro fugal

ne itin brangus, berods apie 15-20lt vaistinese. pusmeti panaudojau ir praejo ta hiperhidroze, dabar paprastu supermarketo dezodorantu uztenka
driclora tuo metu irgi bandziau, bet klaikiai grauze, po dvieju vakaru tepliojimosi, grauzimo ir nemiegojimo visa nakti taip ir stovi spintelej nenaudojamas

ne itin brangus, berods apie 15-20lt vaistinese. pusmeti panaudojau ir praejo ta hiperhidroze, dabar paprastu supermarketo dezodorantu uztenka

driclora tuo metu irgi bandziau, bet klaikiai grauze, po dvieju vakaru tepliojimosi, grauzimo ir nemiegojimo visa nakti taip ir stovi spintelej nenaudojamas

Sveikos
gal patartumet kaip kovoti su koju prakaitavimu?
Pazastis gelbsti tik drikloras. o vat kojom nepadeda

Pazastis gelbsti tik drikloras. o vat kojom nepadeda