Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

Manau, kad tikrai mazai kam buna taip baisiai tongue.gif Nebent nusidepiliavo pazastis ir iskart uzsitepe,tada ir as gera savaite vaiksciociau kaip erelis lotuliukas.gif Man pagriauzia truputi,bet cia toks mazas nepatogumas,palyginus su rezultatu smile.gif
Atsakyti
Tai va, vistik nusipirkau vaistinėj preparatą nuo prakaitavimo, sakė truputi silpnesnis už Diclor, todėl mažiau pasireiškia šalutinis poveikis.

Tai padėjo super thumbup.gif Na truputi buvo koks lyg kutenimas, lyg tempimas, bet vos juntamas. Pasipurškiau du kartus, ir visą savaitę jokių šlapių rūbų pažastų ir jokio kvapo. Žinoma, truputi prakaitavau, bet vos vos.

Jei kam įdomu preparatas vadinasi Hidro Fugal Forte. Kainavo apie 24 Lt.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

As tai noriu paklausti jusu o naudojant diclor ar kitas priemones nebuvo kitu vietu gausesnio prakaitavimo? Nes arba man sutapo, arba kai buvau pasitepusi pazastis diclor - labai prakaitavo delnai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura_K @ 2012 02 06, 19:49)
Sveikos merginos  smile.gif

As tai noriu paklausti jusu o naudojant diclor ar kitas priemones nebuvo kitu vietu gausesnio prakaitavimo? Nes arba man sutapo, arba kai buvau pasitepusi pazastis diclor - labai prakaitavo delnai...  g.gif

As irgi naudoju Diclor, esu labai patenkinta. Prakaitas turi iseiti per kazkur kitur mirksiukas.gif jis juk nedingsta.. as pavyzdziui jauciu, jei labai karsta kad nugara ir krutine lyg slampa, bet nesimato ant rubu ir palietus, o siaip tai tikrai nesiskundziu. nebent kas tikrai laaaabai jau prakaituoja, gali prakaitas pasirodyti per kitur.
Papildyta:
QUOTE(chocolates @ 2012 01 04, 01:19)
Man Driclor padeda, tikrai prakaitavimas stipriai sumazeja, bet... retai ji naudoju, nes kai pasitepu nakciai, toks perstejimas, kad rekti norisi. itariu, tai del to, kad siek tiek to skyscio nubega ant odos, kur jau nebereikia tepti dezu.

Visu pirma tai reikia perskaityti naudojimosi instrukcija ir jos laikytis. paskutinis dalykas ka turi padaryti pries einant miegot tai tepti diclor, ir reikia svariai nusiplauti pazastis ir jas butinai nusausinti (kad net dregna nebutu)ir negalima ju skusti pries tepant. negali buti net menkiausio prakatitavimo kai ji uztepi (pvz uzsitepi ir sugalvoji padaryti atsilenkimu pries miega, kad ir 10, vyksta prakaitavimas ir diclor dirgina oda, niezti baisiai)
Atsakyti
man thai neveikia,priedo dar nuo jo alergija isigyjau,baisiai niezti pazastis.o kas jau butu nuo diclor,baisu pagalvoti g.gif
Atsakyti
merginos ,moterys ,paneles smile.gif
radau tinkamiausia,ekologiskiausia iseiti nuo pazastu prakaitavimo !!!!
geriamoji soda ir dar karta SODA thumbup.gif NETIKEJAU ,BET TAI NEREALU bigsmile.gif
dabar galiu drasiai pakelt rankas, nekompleksuot ne del demiu,ne del kvapo
rekomenduoju ir pigu, ir sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila... @ 2012 06 06, 11:18)
merginos ,moterys ,paneles smile.gif
radau tinkamiausia,ekologiskiausia  iseiti nuo pazastu  prakaitavimo !!!!
geriamoji soda ir dar karta SODA  thumbup.gif NETIKEJAU ,BET TAI NEREALU bigsmile.gif
dabar galiu drasiai pakelt rankas, nekompleksuot ne del demiu,ne del kvapo
rekomenduoju ir pigu, ir sveika 4u.gif

Jūs ant sausos odos užtepat sodos ir viskas-ar kaip darot?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 06, 11:24)
Jūs ant sausos odos užtepat sodos ir viskas-ar kaip darot?

nusiplaunu pazastukus su muilu, nusausinu ir patepu soda 4u.gif
pigu,greit ir paprasta smile.gif
Atsakyti
sveikos,

paskaiciau ir pasidalinsiu patirtim- gal pravers ax.gif
Ypac del naktinio prakaitavimo, prakaito kvapo,kai gydytojai sako apie hormonu pokycius.
Hoemopatinese vaistinese paprasykit zirniuku (vaistineje ir pagamintu) moterims nuo gausaus prakaitavimo (Pulsatila complex). Rusiski papildai Ci-Klim padeda sureguliuoti prakaito ir kvapu srautus.
Zinoma, nesakau , jog kiekvienai tai tiks ir pades- mes labai skirtingi organizmai:)
Po savaites vartojimo drauge lengviau atsikvepe ir dabar jauciasi kaip naijai gimusi po tu slapiu naktiniu kosmaru. Zinoma ,kaip homeopatija reikia pavartoti 2-3 men uztvirtinti rezultatui.
Netikeciau, jei pati nematyciau jos pokyciu savijautoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila... @ 2012 06 06, 15:31)
nusiplaunu pazastukus su muilu, nusausinu ir patepu soda  4u.gif
pigu,greit ir paprasta smile.gif

prakaitas ir kvapas neišlenda visą diena?reiks išbandyti 4u.gif o negraužia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 07 birželio 2012 - 08:01
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 07, 08:00)
prakaitas ir kvapas neišlenda visą diena?reiks išbandyti  4u.gif o negraužia?  g.gif

ne, negrauzia, nebent pazastukai pazeisti depiliacijos ar skustuko g.gif ....
o prakaito kvapo tikrai nera,nes pati turejau sia nemalone problema.
tikiuosi ir jums pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila... @ 2012 06 07, 14:24)
ne, negrauzia, nebent pazastukai pazeisti depiliacijos ar skustuko  g.gif ....
o prakaito kvapo tikrai nera,nes pati turejau sia nemalone problema.
tikiuosi ir jums pades  bigsmile.gif

o kai nusiplaunate muiliuku, nusausinate ir pasitepate soda, nebereikia nuvalyti nieko?netepa rubu ta soda? ir baltumo net nera?

as isigyjau norwex kristalini dezodoranta, tai kol kas dar nesiskundziu.
Atsakyti