Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

As atradau Lavilin'a jo yra ir kojom ir pazastims.Tikrai padejo,o svarbiausia kad jis be visokiu tu blogybiu,sulfatu,aliuminio drusku ir be alkoholio.Jis yra bekvapis.Uz koju krema mokejau 65lt,o pazastims yra ir kremas,ir rutulinis ir tepamas,pirkau rutulini mokejau irgi apie 60lt
Atsakyti
Sveikos mamytes ! tongue.gif PADEKITE!!! doh.gif doh.gif doh.gif Nebegaliu nuo to kvapo net bloga... naudoju dezodoranta "THAI" bet nieko nepadeda... Ka patartumet? Ar cia toks prakaitavimas tik dabar nestumo metu? Nes anksciau to nebudavo... g.gif g.gif Labai aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
jeigu yra problemu su prakaitavimu, reiketu naudoti dezika kuris turi daug alkoholio! 4u.gif
Atsakyti
Nestumo metu patariate naudoti dezika kuriame yra daug alkoholio???Kaip tik naudokite toki,kuris yra be chemijos,kaip minejau auksciau Lavilin vadinasi tai jis be sulfatu,be alkoholio ir kt s...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 12 14, 13:23)
As atradau Lavilin'a jo yra ir kojom ir pazastims.Tikrai padejo,o svarbiausia kad jis be visokiu tu blogybiu,sulfatu,aliuminio drusku ir be alkoholio.Jis yra bekvapis.Uz koju krema mokejau 65lt,o pazastims yra ir kremas,ir rutulinis ir tepamas,pirkau rutulini mokejau irgi apie 60lt

O kur jo yra pirkti? Ir ka manote apie botulino injekcijas i pazastis?
Atsakyti
As is savo masazistes pirkau,o botulinas labai brangiai gaunasi,nemanau kad apsimoka,nes svirkstas apie 600-800lt,o i pazastis jo nemazai reikia,o veikia iki 6 men...
Atsakyti
Pas mane irgi didžiulė bėda dėl gausaus prakaitavimo, o ir kvapas prakaito siaubingas doh.gif iš rūbų iš pirko skalbimo net neišsiplauna, nors ir naudoju antipersperantus. Galvoju pabandyti driclor, bet girdėjau kad ne visoms tinka, kartais sukelia ypač nemalonius jausmus. Todėl norėjau paklausti, gal yra kur pirkti, gal kas matėte, kažką panašaus į testerį, labai mažo kiekio? Nesinorėtu nusipirkus mesti lauk jei netiktu.
Atsakyti
Drikolor nera brangus,jis tik apie 30lt kainuoja,jeigu netiks didelio nuostolio nebus 4u.gif
Atsakyti
Man Driclor padeda, tikrai prakaitavimas stipriai sumazeja, bet... retai ji naudoju, nes kai pasitepu nakciai, toks perstejimas, kad rekti norisi. itariu, tai del to, kad siek tiek to skyscio nubega ant odos, kur jau nebereikia tepti dezu.
O siaip paskutiniu metu puse bedos su Dove sausu dezu. Bet tai cia ziema, kai siaip maziau prakaituojam... O vasara tai kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolates @ 2012 01 04, 01:19)
Man Driclor padeda, tikrai prakaitavimas stipriai sumazeja, bet... retai ji naudoju, nes kai pasitepu nakciai, toks perstejimas, kad rekti norisi. itariu, tai del to, kad siek tiek to skyscio nubega ant odos, kur jau nebereikia tepti dezu.

Tai va, aš ir bijau to nemalonaus jausmo. Sesuo bandė, tai sakė dvi dienas turėjo pažastis pakėlusi vaikščioti (kaip erelis sparnus papūtus lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2012 01 04, 01:51)
Tai va, aš ir bijau to nemalonaus jausmo. Sesuo bandė, tai sakė dvi dienas turėjo pažastis pakėlusi vaikščioti (kaip erelis sparnus papūtus  lotuliukas.gif ).

Jei ka kamuoja tos degancios pazastys, siulau pasitepti Nutric2 re-active, jis specialiai sukurtas, tam, kad nuimtu perstejima po antiperspirantu naudojimo.
Siaip ji siulo JV-Cosmtics firma naudoti po pusvalandzio kai pasitepsi ju antiperspirantu, bet nemanau, kad atsitiks kas nors blogo, jei naudojate ir kitas priemones nuo prakaitavimo.
Placiai galite pasiskaityti antiperspirantu puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 12 09, 19:29)
O kur jo buna pirkti? blush2.gif

Vilniuje, Gedo prospekte, Marks and |Spencer pardoj, prie kosmetikos.
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 12 17, 12:34)
O kur jo yra pirkti? Ir ka manote apie botulino injekcijas i pazastis?

Botulinas- gerai, tik ar galite sau leisti sau brangias proceduras? ta prasme daznai jomis naudotis? mano kolege turejo sia problema, botulinas jai labai gelbejo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2011 12 19, 23:04)
As is savo masazistes pirkau,o botulinas labai brangiai gaunasi,nemanau kad apsimoka,nes svirkstas apie 600-800lt,o i pazastis jo nemazai reikia,o veikia iki 6 men...

Netiesa, veikia ne 6men, o kiekvienam individualiai, kolege jau 12men nekartoja proceduru ir nieko... ax.gif beje, svirskstas ne 600-800, o 200lt
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2012 01 04, 01:51)
Tai va, aš ir bijau to nemalonaus jausmo. Sesuo bandė, tai sakė dvi dienas turėjo pažastis pakėlusi vaikščioti (kaip erelis sparnus papūtus  lotuliukas.gif ).

isleidi kruva pinigu, o rezultatas, kad vaikstai issisketus doh.gif baisu, visgi as pasilieku prie savo nuomones, kad MS priemones geriausios mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 05 vasario 2012 - 16:16