Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

Labukas,
buvau rašius anksčiau, kad reiktų pabandyti prisiklijuoti Discreet įklotėlius. Na ką, išbandžiau smile.gif Gal mažiau šlapia, bet gausiai prakaituojant nelabai kuo ir padės. Įsiklijavau su kvapu, tai bent jau jokio blogo kvapo nesijaučia ir dar laikosi prilipę neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Isvandziau sodos tirpala, niu, tikrai nerealus dalykas, o taip paprasta ir pigu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 06 14, 13:56)
Isvandziau sodos tirpala, niu, tikrai nerealus dalykas, o taip paprasta ir pigu. thumbup.gif

Darėt pagal anksčiau įdėtą receptuką? (soda , krakmolas, aliejus?) o kokį aliejų naudojat, tai ta košele ištepti ir palikti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 06 14, 12:56)

Dar mano mociute sake man sodos recepta, nuplauni oda su muilu, o paskui imi truputeli sodos, patrini pazastukus, ir nuplauni. Kazkada bandziau, bet neprisimenu ar padedavo, bet mano mociute visada tik taip darydavo, jokiu dezodorantu neneaudojo. Bet cia reikia kiekviena diena taip daryti, ir papildomai dezodoranta, kas labai prakaituoja.

Rasydama, prisiminiau dar viena mociutes recepta nuo koju prakaitavimo, vakare isplauni kojas (siais laikais gal geriau pasidaryti vonele su priedais nuo parakiatavimo) paskui i naturalios medziagos kojine pabarstai smulkintos azuolo zieves, yra vaistinese, apsimauni kojine ir paskirstai ten ta zieve. Na toks nepatogus receptas, senovinis, kai dar nebuvo geru tepaliu, dezodorantu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniukass @ 2011 06 14, 13:11)
Darėt pagal anksčiau įdėtą receptuką? (soda , krakmolas, aliejus?) o kokį aliejų naudojat, tai ta košele ištepti ir palikti?  ax.gif  4u.gif

Man ir butu labai idomu,koki aliejuka naudojot?
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2011 06 13, 15:22)
Man nepadėjo.Ir kvapas jo, labai jau aitrus.Niekuo nesiskiria nuo visų Rexonų ir t.t.

Ar tikrai BODY SERIES antiperspiranta (USA) bandei? Nes jis LABAI lengvo kvapo wub.gif Piestukinis beveik bekvapis. Visiskai neerzina smile.gif Man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Štai ką dar radau:
"Į seną pudrinę ar kitą patogų indelį įdėkite 4 šaukštelius sodos, įlašinkite 1 lašelį mėgstamo eterinio aliejaus ir kempinėle ar šepetėliu papudruokite pažastis. Tokį dezodorantą galima nešiotis rankinėje ir pasinaudoti, kada vėl prireikia. " Pati nebandžius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_125 @ 2011 06 15, 08:17)
Ar tikrai BODY SERIES antiperspiranta (USA) bandei? Nes jis LABAI lengvo kvapo  wub.gif Piestukinis beveik bekvapis. Visiskai neerzina  smile.gif  Man jis labai patinka  thumbup.gif

Iš amway platintojų pirkau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sielio: 22 birželio 2011 - 14:26
Sveikos,

neradau skaitydama tokios bedos kaip mano smile.gif prakaituoju nedaug, bet jei bunu apsirengusi drabuzius su rankovem, suprakaitavus ima smirdeti unsure.gif jei pazastys nesiliecia su drabuziais jokio nemalonaus kvapo nebuna. Nors prakaituoju nedaug, bet jei iki darbo ateitu pesciomis vistiek kazkiek pazastys suprakaituoja ir smirda :/ gal kuri nors esat susidurusi su tuo? 4u.gif
Atsakyti
Juse,

Pasiziurek Bromex foamer, tai prausimosi putos, (be jokio kvapo). Jos neleidzia daugints prakaito kvapa skleidziancioms bakterijoms, todel ir nemalonaus kuno kvapo neskleidzia pazastys.
Sias putas reiktu naudoti kiekviena diena, tai jei prausies ryte, vakare pakelus pazasti nebejausi prakaitelio kvapo:) Tikrai siulau:)
Daugiau informacijos pasiskaityk JV-Cosmetics psl, ten paaiskinta, kaip jis veikia
Daugiau informacijos

[quote=Juse,2011 09 30, 15:15]

Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 06 14, 13:47)
Labukas,
buvau rašius anksčiau, kad reiktų pabandyti prisiklijuoti Discreet įklotėlius. Na ką, išbandžiau smile.gif Gal mažiau šlapia, bet gausiai prakaituojant nelabai kuo ir padės. Įsiklijavau su kvapu, tai bent jau jokio blogo kvapo nesijaučia ir dar laikosi prilipę neblogai biggrin.gif

Bet berankovių palidinukių jau nepadėvėsi...

Man padeda toks Safety5, jis penkiom dienom prakaitavimą sustabdo. Naudoju prieš kokius svarbius renginius ar pan, nes susijaudinus visada siaubingai prakaituoju, bet šiaip nesiūlyčiau, nes pasipurškus odą baisiai peršti ,parausta. Bet veikia tikrai labai gerai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pabandžiau soda pasitepti, super rezultatas bent jau man, pamiršau ka reiškia šlapios pažastys smile.gif Siūlau pabandyt visom ax.gif
Atsakyti