Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

Sveiki, turiu ir aš panašią problemą. Naudoju iš Adidas vaškinį dezodorantą (siunčiuosi jį iš JAV, pas mus tokio nėra), kai pastarojo nebeturiu, verčiuosi su Rexona.
Prie visų šitų patarimų galiu pridėti, kad reikėtų praustis vaikišku muilu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 03 14, 15:05)
Prie visų šitų patarimų galiu pridėti, kad reikėtų praustis vaikišku muilu mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif nupirkau as THAI thumbup.gif naudojau tik 2 dienas mirksiukas.gif
ir maziau pradedu prakaituoti,maziau jau as smirdziu thumbup.gif tai nezinau ar ilgam jis man pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2009 03 01, 20:55)
esu aš prieš visas tas aliuminio druskas naudojamas kituose, tai renkuos natūralų produktą. esu išbandžius thai tą dezodorantą, bet man jis nepatiko ;>
šiaip šitą rekomenduoju ir jau daug draugių jį naudoja :}

https://distrib.fore...u_alavijais.pdf

O koks jo poveikis, ar tikrai naikina prakaito kvapą? Net nežinau, kokį bepirkti, nė vienas iš naudotų man nepadeda g.gif . Dabar turiu Generos dezodorantą, tai tas pats, kad nieko nenaudočiau, teks išmesti, tokio prasto dar neturėjau, susigundžiau natūralia sudėtimi, t.y. be talko, aliuminio ir alkoholio ir kas iš to doh.gif
Atsakyti
Po to kai atsirades buvo guzelis po siu visu rutuliniu cheminiu dezodorantu, ju nebenaudoju, nors iki to labai tiko Herbina. O dabar naudoju naturalia priemone akmenuka ir istikruju prakaituoju dabar labai mazai ir juo pasiepus kad ir prakaituoju prakaito kvapo nebuna, jei kas norit galit irgi pabandyti http://www.kvapunama.../produktas/168/
Atsakyti
bet ka daryt, kai to kvapo kaip ir nera, bet pazastys slapios. apie marskinius ner ko galvot, nes rankas geda pakelt, nes ten slapi plemai. doh.gif
Atsakyti
O kaip del Hidrofugal forte (purskiamo) ? As ji naudodavau ir jis man labai padedavo o db jau neberandu jo sad.gif( gal kas matet?
Atsakyti
As zadu isigyti THAI minerala,nes arteja trumpu rankoviu sezonas smile.gif Pas mane kvapo nera,bet labai greitai sudreksta pazastys,tai vis reikdavo nusisausinti servetele.Tai norisi isbandyti naturalia priemone,nes nuo kitu prakaitavima stabdanciu priemoniu man labai sudirgdavo pazastu oda,skaudedavo prisilietus.Nustojus naudoti pasibaige sios problemos.
O del hidrofugal forte tai esu pati isbandziusi ji aisku tikrai sulaiko prakaitavima,bet ir alergizuoja ir ne man vienai taip buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 03 23, 19:34)
As zadu isigyti THAI minerala,nes arteja trumpu rankoviu sezonas smile.gif
zinai jis man padeda super thumbup.gif naudoju tik savaite bet manau jog padeda mirksiukas.gif kas zino kas bus toliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 23, 20:24)
zinai jis man padeda super thumbup.gif naudoju tik savaite bet manau jog padeda mirksiukas.gif kas zino kas bus toliau bigsmile.gif

Kuo skiriasi nuo paprastu dezodorantu? g.gif vis pasiziuriu parduotuvej bet nedristu pati isbandyt, kazkoks neiprastas jis man blink.gif kuo padeda - ar naziau prakaituoja? ar tik nuo kvapo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 23, 22:33)
Kuo skiriasi nuo paprastu dezodorantu? g.gif  vis pasiziuriu parduotuvej bet nedristu pati isbandyt, kazkoks neiprastas jis man blink.gif  kuo padeda - ar naziau prakaituoja? ar tik nuo kvapo?  rolleyes.gif
jis be kvapis,ir maikute svari ne tepa,tik vienas minusas- kai nuri patepti juo reikia kad pazastis butu siek tiek dregna,arba ji suslapinti smile.gif as nupirkau del kvapo,nes visi kiti dezodorantai man ne padeda ir alergoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 23, 20:48)
jis be kvapis,ir maikute svari ne tepa,tik vienas minusas- kai nuri patepti juo reikia kad pazastis butu siek tiek dregna,arba ji suslapinti smile.gif as nupirkau del kvapo,nes visi kiti dezodorantai man ne padeda ir alergoja. doh.gif

Reikes ir man isbandyt g.gif o gal sulaiko ir prakaita kazkiek? as irgi alergiska beveik visiems dezodorantams (ypac baltiems..), galiu tik rutulinius ir vyriska Old Spice naudot (nes jis be to talko ir spiritinis) hihihi.gif ax.gif dabar turiu rutulini Sanex tai vienas geriausiu variantu ka esu bandzius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 23, 23:04)
Reikes ir man isbandyt g.gif  o gal sulaiko ir prakaita kazkiek?
taip sulaiko ir prakaita 4u.gif bet zinai tau gali ir ne padeti,todel kad apie ji siek tiek skaiciau ir yra nusivilusiu zmoniu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 23 kovo 2009 - 23:29