Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(varlyte3 @ 2011 03 03, 17:50)
Visai tas prakaitavimas kitose vietose neisnyksta, tik siek tiek apslopsta, bet man uzteko ir to siek tiek, kad jausciausi gerai  thumbup.gif  Man tai ypatingai jauciasi ziurint itempta filma: pazastys sausos, delnai ir pedos tik siek tiek dregni, o dabar jau kai isnyko poveikis, ziurint toki itempta filma zliaugte zliaugiu visa, neisivaizduojat kaip bjauru  unsure.gif

Labai idomu, kaip cia visa tai susije.? isivaizduoju ta bjauruma, pati dirbu toki darba, kad zliaugiu pastoviai, per diena pakeiciu 2-4 aprangas..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 03, 20:04)
Labai idomu, kaip cia visa tai susije.? isivaizduoju ta bjauruma, pati dirbu toki darba, kad zliaugiu pastoviai, per diena pakeiciu 2-4 aprangas..

Manau susije taip, jog tas preparatas po organizma issivaikscioja ir pereina visur g.gif
Atsakyti
gal zinote kur parsiduoda iklotai pazastims, kaune? :}
Atsakyti
QUOTE(Goda117 @ 2011 03 25, 20:54)
gal zinote kur parsiduoda iklotai pazastims, kaune? :}

Siaipo tai Kosmadoj maciau,bet turetu ir Kauno Kosmadose buti
Atsakyti
Apie Driclor nuo prakaitavimo girdejau geru atsiliepimu tai ir as isigijau tongue.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif aš ir pradėjau galvoti apie driclor.. galbūt bus geriau, nes šiaip ar taip neišeina man naudot dezodorantų/antiperspirantų be aliuminio chlorido, nes tos kurios be jo, tiesiog nepadeda unsure.gif ..pamaniau, kad driclor būtų mažesnis blogis, nes jo nereikia taip dažnai naudoti, o kai kuriem, laimingiesiems, paskui užtenka kartą per mėnesį, o tada galima, jei reik, naudot ką natūralesnio.. smile.gif
turiu keistą bėdą, nežinau ar kam teko susidurt su ja.. kai man šalta (o taip būna, nes negaliu pakęst kai karšta, ir drabužius nešioju sąlyginai gana plonus ir kartais nenutaikau, nors užmušk, apsirengiu per vėsiai), pradedu prakaituot. tas prakaitavimas kažkoks kitoks, ir smirdus labai. čia aišku nemalonu.. Jūs su tuo nesusiduriat?
Atsakyti
QUOTE(Eilizė @ 2011 03 30, 00:04)
turiu keistą bėdą, nežinau ar kam teko susidurt su ja.. kai man šalta (o taip būna, nes negaliu pakęst kai karšta, ir drabužius nešioju sąlyginai gana plonus ir kartais nenutaikau, nors užmušk, apsirengiu per vėsiai), pradedu prakaituot. tas prakaitavimas kažkoks kitoks, ir smirdus labai. čia aišku nemalonu..  Jūs su tuo nesusiduriat?

Tai jo, čia normalu, kai man šalta ir aš kartais pradedu prakaituot smile.gif

Šiandien nusipirkau vaistinėj teimūrovo pastos. Gavau baltoj bonkutėj, su lietuvišku užrašu, 9lt kainavo blink.gif čia kažin ta pati kaip ta rusiška? Ir gal galit papasakot kaip ją naudot??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 30 kovo 2011 - 17:21
Dezodorantus iškeičiau į sodą.Puikiai veikia! thumbup.gif
Atsakyti
na, dariausi ir as botulino injekcijas i rankas, deja nepadejo visiskai. pinigu ismetimas...
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 03 30, 17:13)
Šiandien nusipirkau vaistinėj teimūrovo pastos. Gavau baltoj bonkutėj, su lietuvišku užrašu, 9lt kainavo blink.gif čia kažin ta pati kaip ta rusiška? Ir gal galit papasakot kaip ją naudot??

tept vakarais tik pėdas
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 22:31)
Dezodorantus iškeičiau į sodą.Puikiai veikia! thumbup.gif

O kaip ja reikia naudoti? As prasisukau per vyro dezodorantus, saviski buvau kazkur nusikisusi , o reikejo greitai begti, tai efektas bent 3 kartus geresnis nei moterisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 05, 22:06)
O kaip ja reikia naudoti? As prasisukau per vyro dezodorantus, saviski buvau kazkur nusikisusi , o reikejo greitai begti, tai efektas bent 3 kartus geresnis nei moterisku  thumbup.gif

aš irgi kartais panaudoju vyriška,kur visai malonus kvapas.Padeda:).O su soda reikia pasitepti prakaituojamas vietas ir viskas smile.gif
Atsakyti