Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(Dominyyka @ 2010 10 07, 23:04)
aš tik už natūralius. Pati turiu tą problemą, stengiuosi dažniau praustis ir natūralūs dezodorai. Aišku nėra tokio poveikio, kad visai sausa būtų visą laiką, tačiau nenaudosiu stiprių, pilnų blogų dalykų dezodorų  schmoll.gif Tikrai gerai žinau, kad gali būt daugiau žalos, nei naudos.

gal kokiu pvz "naturaliu" dezodorantu? ax.gif
Atsakyti
o gal kas esat isbande injekcijas i pazastis, kurios slopina prakaitavima, jeigu turite info is patirties, parasykit i az, temos neseku, labai busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 17, 14:29)
ikloteliai pazastims neblogas dalykas,gerai laikosi,nebus slapiu vietu pazastu srityse jais daug kur prekiauja kosmetikos parduotuvese

kaip įdomiai čia blink.gif o tai tie įklotėliai iš kažkokios medžiagos ar kaip? jeigu jau prisigeria prakaito iškarto išmesti reikia tuos 13lt? g.gif doh.gif labai smagu būtų jei plačiau papasakotum. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir aš turiu problemą dėl gausaus prakaitavimo. Ir "bijau" tų visu antiperspirantų su aliuminio chloridu. Dabar mąstau apie šį dezodorantą. Jis ekologiškas:
"Hipoalerginė alternatyva nuo stipraus prakaitavimo.
Šis kristalinis rutulinis dezodorantas yra neutralus bekvapis, jo sudėtyje nėra aliuminio ir alkoholio, Himalajų kristalų druska veiksmingai šalina kvapus, o kalio alūnas padeda sugerti per didelę drėgmę pažastyse."

Gal kas bandėte? Ar sustabdo nors kiek prakaitavimą? Labai domintų atsiliepimai 4u.gif

http://www.ecoland.l...?id_product=218
Atsakyti
O aš naudoju Driclor, ne kasdien, todėl nebijau juo tepliotis, kas porą mėnesių, kartais į mėnesį kartą, ar netgi rečiau. Tai vienintelis išsigelbėjimas ir diskomforto pašalinimas esant stipriam prakaitavimui. Šitą priemonę turiu jau apie porą metų, niekad neapvylė. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As ir turejau sia problema , viska isbandziau padejo tik Driclor ax.gif i menesi tik pora kartu uztenka pasitept bigsmile.gif
Atsakyti
O man geriausia tinka:
user posted image
http://www.yvesroche...?cmSrc=Category
4u.gif
Atsakyti
Reiktu issiaiskinti prakaitavimo priezasti. Tai gali buti ligos itaka, stresas, menopauze, astrus maistas ir t.t.
Paprasciausi budai - praustis, deveti naturaliu audiniu rubus, vengti tam tikru produktu...antpilai. O ka isties vargina gausus prakaitavimas, galima operacija ar injekcijos.
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti Cliven? g.gif
user posted image
Atsakyti
o tas Hidro Fugal su kvapu? 4u.gif
Atsakyti
as ir turiu beda su prakaitavimu, t.y. turejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir siaip esu is tu zmoniu, kurie prakaituoja ir slapiuoja pazastys, kas matosi ant rubu doh.gif doh.gif doh.gif . Man tai buvo didziausias kosmaras verysad.gif . Isbandziusi esu tikriausiai visus dezikus, talkus, tuos akmenukus kur sudrekinti reikia pries tepant vandeniu ir purskiamus variantus ju doh.gif , na vnz 10 metu meciau pinigus i bala , o rezultato jokio.

Bet va atradau Driclor, ir baigesi problema thumbup.gif . Pirma savaite pasitepi pagal instrukcija, o po to karta i sav ar 2sav, pagal poreiki. Beje kasdienai naudoju Forever firmos piestukini dezodoranta, jis ten pagamintas is naturaliu su alijosium, o jo + kad nebaltos ir pazastys ir rubai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu Gyvsei - Driclor nuo prakaitavimo geriausia iseitis thumbup.gif Nes reguliariai praustis ir buti higieniskai siuo atveju patikekit nepadeda - tiesoiog organizmas daugiau prakaito gamina, ka jau darysi.. Gerai, kad yra tokiu priemoniu, nebereik vargt ar slept pazastu slapiu biggrin.gif
Atsakyti