Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

Siulau DRICLOR 60ml - 35 lt 4u.gif
I az 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino apie(Babaria)rutulinis dezodorantas. ax.gif g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 05 kovo 2010 - 00:19
Dabar naudoju "Garnier", tikrai superinis thumbup.gif . Jokio prakaito kvapo smile.gif
Atsakyti
Kiek aš vargau su prakaitavimu, kokių tik neišbandžiau priemonių ir dezodorantų. Ir dabar stovi pilna lentyna visokių. tongue.gif Parsisiunčiau tą Driclor, priemonė tai gal ir gera, bet jau kaip griaužia pažastis,kad nebegalėjau naudoti. wub.gif Tada kažkaip netyčia nusipirkau Margaritos rutulinį dezodorantą- antiperspirantą (apie 5 Lt. kainuoja)ir negalėjau patikėti, nereikia jokių brangių priemonių, pasitepu, palaukiu kol nudžiūsta ir pirmyn, visą dieną jokio kvapo, jokių dėmių ir negraužia.Tikras stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O as turiu tokia keista problema.Mano tik viena pazastis gausiai prakaituoja jau daugiau nei metus, o kita sausut sausutele. Ir is tos prakaituojancios pazasties aisku stiprus kvapas eina.as isbandzius daug dezodorantu ir be aliuminio irgi (kaip tik dabar turiu keleta be aliuminio). Bet niekas visiskai nepasikeite.Dezodorantas ant tos pazasties neveikia,absoliuciai jokio poveikio.As jau tokioj nevilty-kad net pradejau serveteles deti i ta pazasti po rubais.Bet vistiek nei ka jos ten sugeria-pasislenka,iskrenta-dvokia. blush2.gif

Ar kam buvo,kad tik viena pazastis gausiai prakaituotu,o kita butu sausa?

Matau,kad kai kurioms padejo dezodorantai skirtingi,kol atrodo savaji.Ka daryti,kai tie dezodorantai tiesiog nepadeda? unsure.gif
Atsakyti
As tai uz mineralini THAI. labai superinis
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2009 12 28, 10:11)
Na ir aš jau susidomėjau  bigsmile.gif  tai kurgi to perspirex Lietuvoje galima įsigyti?  ax.gif  o idomu per koki ebay ar kita psl internete gausi gerą prekę?  g.gif  kažkaip nepasitikiu aš taip pirkti, juk visdėlto beveik vaistai čia...

kitose temose radau perspirex pavadinimą nuo prakaitavimą... gal kas dar turi kokios info apie veikimą bei galimybę įsigyti
Atsakyti
As irgi pakankamai gausiai prakaituoju,bandziau vis kitus dezodorantus ir vis kitus.Man patiko Matis dez,dabar naudoju dezodoranta ssu alaviju,sese kazkur uzsake..tai patinka,gal net labiau nei Matis.
Drauge tai labai alergiska visokiom priemonej,bet pabande Thai akmenuka.labai patenkinta thumbup.gif dingo berimas ir paraudimas..
Atsakyti
o driclor yra vaistinėse?
Atsakyti
As neseniai isigyjau Bionsen firmos piestuka be aliuminio. Aprasymas suviliojo, kvapa sulaiko, bet pazastys slampa..Reikes ieskotis kito..
Atsakyti
QUOTE(blodyy @ 2010 04 21, 14:10)
o driclor yra vaistinėse?

Yra smile.gif
Atsakyti
o gal žinote tiksliai kur? smile.gif
Atsakyti