QUOTE(jėga @ 2009 09 05, 12:42)
Noriu paklaust tų, kurių vaikai daržely šokių užsiėmimus lanko (Gracija ar kaip ten..). Tai užsiėmimai vyksta per pietų miegą, nia? (bent jau pas mus tai pastebėjau). Sakau gal ir man saviškius leist pastraksėt, jei su miegais jiems sudėtinga bus...
Na mūsiškė šoka, bet tikrai ne miego metu tie užsiėmimai vyksta, vyresniukai pradeda 15val., o kitos mažesnių grupės 15.50 ar 16val.
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 09 08, 12:25)
O aš norėjau paklausti, gal kas iš mamyčių vedat savo vaikelius į šokius? Pas mus grupėj iškabinti skelbimai, kviečia lankyti, bet aš nežinau, ar apsimoka leist 4 metų vaiką. Pasidalinkit savo nuomuonėm. Ačiū
Mes pradėjom nuo 4-verių lankyt šiuos šokius ir kol kas dar lankom
QUOTE(jėga @ 2009 09 12, 09:24)

na tikrai nemelavo

ten greičiau sprtinė aerobika nei šokiai , jie vyksta ne tik darželyje, bet ir sprto klube "Viesulas", jau pradėjusiems eiti į mokyklą ir iki pat universiteto , vienu žodžiu su perspektyvom kas užsikabina. Pasirodymai vyksta miesto mastu, sporto centre , "Neptūno" sporto salėj, net savivaldybėj prieš Kalėdas teko šokt, kol mažesni dar tai vadovė (trenerė) paruošia ale šokelius , bet laužo lanksto juos tai tikrai griežtai, ne visi vaikiukai pakenčia

Kiek teko matyt jau vyresniukus ir būtent berniukus lankančius bei dalyvaujančius pasirodymuose, tai man asmeniškai nelabai ten vyriškai trodo

labiau mergaitėms tinka tokie užsiėmimai, bet čia tik mano tokie pastebėjimai, kol darželyje tai dar nieko , bet vėliau jau neleisčiau į tokius "šokius" berniuko, nebent labai labai pačiam patiktų