Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 08:16)
praėjo noras fotografijai. koks pointas fiksuot tas visas gėlytes, žolytes, rūkus... jau bloga daros nuo jų atsidarius efoto. miestas irgi pykina. viskas tas pats per tą patį... bet šiaip būtų faina. gal nuomonę pakeisčiau apie jūsų kaimuką  tongue.gif

Bite, gal šios nors truputį įkvėps tave. Yra neblogų.
http://www.flickr.co...s/luiscv/page2/

Aš save taip "gydau" kartais nuo nenoro, nuobodulio...
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 22, 08:24)

Puriena, aciu 4u.gif Tik greit akim perbegau, bet yra labai patinkanciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 10:16)
praėjo noras fotografijai. koks pointas fiksuot tas visas gėlytes, žolytes, rūkus... jau bloga daros nuo jų atsidarius efoto.
Tai mazh reik tep sakant pradet "kurt", galvot apie kzka naujo smile.gif kad ir apie ta pati ruka, bet kitaip, juk keliu yra milijonai, reik pasirinkt ne lengviausia, nes lengviausius renkasi dauguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 09 22, 09:38)
bitė žino smile.gif
omeny buvo kelionė traukiniu iki Vievio smile.gif nauju raudonu dviaukščiu smile.gif

jo, ant FB šnekėjom kažkada gi, kad būtų visai fun nuvažiuot į Vievį tuo šustru traukiniu biggrin.gif ir dar apžiūrėt Degutės parodą smile.gif tokį išvažiuojamąjį mytą padaryt. ką manot? ir iš Kauno gi galėtų mergos atlėkt mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 10:22)
Peperoni - nu su pirmu blynu - labai patiko, taip sviesiai ir lengvai thumbup.gif
O as vakar ejau ir pykau ant musu rudens - ne toks jis spalvotas kaip Lietuvoj sad.gif
Bitel, kas cia dabar? g.gif

fainas tas ruduo pas jus. nešnekėk nesąmonių biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 22, 10:24)

o ačiū smile.gif tikrai fainas thumbup.gif , kartais būna, kad kaip tik įkvėpimas pagauna, bet dabar tokia stadija, kai pažiūri tokias foto, dar labiau neviltis apima, nes niekada taip nefotografuosi.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 09:31)
jo, ant FB šnekėjom kažkada gi, kad būtų visai fun nuvažiuot į Vievį tuo šustru traukiniu biggrin.gif ir dar apžiūrėt Degutės parodą  smile.gif tokį išvažiuojamąjį mytą padaryt. ką manot? ir iš Kauno gi galėtų mergos atlėkt  mirksiukas.gif

manau, kad prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 10:30)
Tai mazh reik tep sakant pradet "kurt", galvot apie kzka naujo smile.gif kad ir apie ta pati ruka, bet kitaip, juk keliu yra milijonai, reik pasirinkt ne lengviausia, nes lengviausius renkasi dauguma smile.gif

taigi pati žinai, kad yra lengviausia pasakyt biggrin.gif nesikuria man. nematau aš rūko kitaip, nematau tų voratinklių kitaip ar tų visų kitų žolių. galvoj tuštuma biggrin.gif beveik kiekvieną rytą pravažiuoju pro rūką virš Neries. pagalvoju, kad gražu ir viskas, net sau nusifotkint nebeturiu noro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 08:31)
fainas tas ruduo pas jus. nešnekėk nesąmonių  biggrin.gif

nerasiau, kad nefainas, rasiau, kad ne toks spalvingas, kaip Lietuvoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 10:37)
nerasiau, kad nefainas, rasiau, kad ne toks spalvingas, kaip Lietuvoj tongue.gif

nuvažiuok į kokį parką ir pamatysi spalvų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 11:36)
taigi pati žinai, kad yra lengviausia pasakyt biggrin.gif nesikuria man. nematau aš rūko kitaip, nematau tų voratinklių kitaip ar tų visų kitų žolių. galvoj tuštuma  biggrin.gif beveik kiekvieną rytą pravažiuoju pro rūką virš Neries. pagalvoju, kad gražu ir viskas, net sau nusifotkint nebeturiu noro  doh.gif
As tai visada patariau ir patarsiu, reik daugiau ziuret ziuret ziuret ivairiu fotografu darbu, taip lengviausia pamatyti kaip imanoma kitaip..ir vaizduote tada laveja. galu gale visi pradzioj kopijuojam, kazka megdziojam, samoningai ar nesamoningai, bet jei jau depresija tai galima ir tikrai samoningai biggrin.gif jei gausis kazkas panasaus tai ir upas sugris smile.gif cia tokie mano pafilosofavimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 08:39)
nuvažiuok į kokį parką ir pamatysi spalvų tongue.gif

Kasdien ten po puse dienos praleidziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 10:41)
As tai visada patariau ir patarsiu, reik daugiau ziuret ziuret ziuret ivairiu fotografu darbu, taip lengviausia pamatyti kaip imanoma kitaip..ir vaizduote tada laveja. galu gale visi pradzioj kopijuojam, kazka megdziojam, samoningai ar nesamoningai, bet jei jau depresija tai galima ir tikrai samoningai biggrin.gif jei gausis kazkas panasaus tai ir upas sugris smile.gif cia tokie mano pafilosofavimai biggrin.gif

esi teisi biggrin.gif žiūriu aš nuotraukas, žiūriu filmus, žiūriu dokumentinius, bet kaip trečioji akis neatsiveria, taip neatsiveria laugh.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 10:44)
Kasdien ten po puse dienos praleidziu tongue.gif

ne tam parke sėdi tongue.gif važiuok į miestą.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 10:51)
esi teisi  biggrin.gif žiūriu aš nuotraukas, žiūriu filmus, žiūriu dokumentinius, bet kaip trečioji akis neatsiveria, taip neatsiveria  laugh.gif
ne tam parke sėdi  tongue.gif važiuok į miestą.

Bitut - gal kokias čakras uzblokavai savo biggrin.gif reik kokiu jogu, meditaciju ar pan. biggrin.gif pvz pas Degute, prie vyno tongue.gif

as, beje, mielai prisijungciau... ax.gif
Atsakyti