Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 08:37)
aš irgi neturiu ir apskritai man depresija  smile.gif

irgi netikiu tongue.gif o del depresijos, galima kaip nors padeti ja isvaryt? Birstonas jau spalvotas mirksiukas.gif vakar vakare ejau gervuogiaut, tai berzynai jau labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sea - erzinies? biggrin.gif tongue.gif

Gaila, kad FK gimtadienis si savaitgali - tikrai atvaziuociau i svecius... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 rugsėjo 2009 - 08:00
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 22, 08:59)
1.Sea - erzinies?  biggrin.gif  tongue.gif

2. Gaila, kad FK gimtadienis si savaitgali - tikrai atvaziuociau i svecius...  ax.gif

1.o kas man belieka biggrin.gif

2. va va... o paskui pas mane keliones prasides irgi neiseis labai g.gif
Na bet spalio viduryje gal kaip nors istaikysim ,susiderinsim laika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 21, 17:59)
Aš dar trupučiuką kai ką parodysiu.  blush2.gif

puikios foto, ypac pirma ir paskutine. kokia cia juosta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 22, 08:45)
irgi netikiu tongue.gif  o del depresijos, galima kaip nors padeti ja isvaryt? Birstonas jau spalvotas mirksiukas.gif  vakar vakare ejau gervuogiaut, tai berzynai jau labai graziai atrodo wub.gif

praėjo noras fotografijai. koks pointas fiksuot tas visas gėlytes, žolytes, rūkus... jau bloga daros nuo jų atsidarius efoto. miestas irgi pykina. viskas tas pats per tą patį... bet šiaip būtų faina. gal nuomonę pakeisčiau apie jūsų kaimuką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 09:16)
praėjo noras fotografijai. koks pointas fiksuot tas visas gėlytes, žolytes, rūkus... jau bloga daros nuo jų atsidarius efoto. miestas irgi pykina. viskas tas pats per tą patį... bet šiaip būtų faina. gal nuomonę pakeisčiau apie jūsų kaimuką  tongue.gif

ar ne laikas jau būtų sėsti į traukinį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 09:16)
1.praėjo noras fotografijai. koks pointas fiksuot tas visas gėlytes, žolytes, rūkus... jau bloga daros nuo jų atsidarius efoto. miestas irgi pykina. viskas tas pats per tą patį... 2.bet šiaip būtų faina. gal nuomonę pakeisčiau apie jūsų kaimuką  tongue.gif

1. tu zmones fotografuok 4u.gif neveltui tave nominuoja reportazo kategorijoj thumbup.gif
2.thumbup.gif
QUOTE(Degutė @ 2009 09 22, 09:17)
ar ne laikas jau būtų sėsti į traukinį? smile.gif

jei i musu kurorta,tai traukiniai nelabai vaziuoja biggrin.gif ar tu cia uzsieni omeny turejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 22, 09:35)

jei i musu kurorta,tai traukiniai nelabai vaziuoja biggrin.gif ar tu cia uzsieni omeny turejai smile.gif

bitė žino smile.gif
omeny buvo kelionė traukiniu iki Vievio smile.gif nauju raudonu dviaukščiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 09 22, 09:38)
bitė žino smile.gif
omeny buvo kelionė traukiniu iki Vievio smile.gif nauju raudonu dviaukščiu smile.gif

aisku tada 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o kur dingo C-girl? g.gif

zinot ka biggrin.gif ogi Lietaus temoj "Balsuojam nuo 09.20 d. 20 val. iki 09.22 d. 20 val. " nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 rugsėjo 2009 - 09:08
Peperoni - nu su pirmu blynu - labai patiko, taip sviesiai ir lengvai thumbup.gif

O as vakar ejau ir pykau ant musu rudens - ne toks jis spalvotas kaip Lietuvoj sad.gif
Bitel, kas cia dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 10:22)
Peperoni - nu su pirmu blynu - labai patiko, taip sviesiai ir lengvai thumbup.gif
O as vakar ejau ir pykau ant musu rudens - ne toks jis spalvotas kaip Lietuvoj sad.gif
Bitel, kas cia dabar? g.gif

Aciuks, Wyshniuk 4u.gif wub.gif

Zinok musiskis ruduo irgi dar tik tik pradeda spalvotis ax.gif
Atsakyti