Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 21, 15:56)
Imetu naujausia serijike jusu tarsymui.  scare.gif  biggrin.gif
Man tai juokingai vyriskis tarp gelyneliu, duzgianciu museliu biggrin.gif bet tuo si serija ir ypatinga smile.gif manau sauniai susitvarkei su apsvietimu, spalvomis, saunuole smile.gif gal kompozicija kai kur kiek kliuna

QUOTE(Duoma @ 2009 09 21, 18:59)
Aš dar trupučiuką kai ką parodysiu.  blush2.gif
sakes kaip skirias, kiek gyvybes duoda juosta blink.gif man antra super (laikrodi reikejo nuimti) biggrin.gif ir paskutine visai patinka smile.gif
pamacius tokius palyginimus imu pykti ant skaitmenos
Atsakyti
Duoma, man antra ir paskutine wub.gif

Rascyte jau atsake mirksiukas.gif ,parasiau krikstynu ir vestuviu video ir foto temoj,kad nufotkinciau svente, kazkada, o to daryti negalima 4u.gif va ir ispejima gavau biggrin.gif
Atsakyti
Duoma, antra juostinė kur skina, labai patinka wub.gif
Atsakyti
Duoma, nu malacius tu 4u.gif
Ir Nikke saunuole 4u.gif

Faina stebet, kaip i prieki einat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 20:44)
,parasiau krikstynu ir vestuviu video ir foto temoj,kad nufotkinciau svente, kazkada, o to daryti negalima 4u.gif va ir ispejima gavau biggrin.gif

kokia naujiena, suprantama kodel negalima, bet krikstynų skyrius paskutiniu metu apskritai istisa aleternatyvi skelbimu lenta (ne del foto, del visu įmanomu paslaugu: nuo laikrastuku darymo, aksesuaru gaminimo, saldainiu popieriuku, buteliu etikeciu, rubeliu siuvimo, naudotu pardavimo ir t.t ir pan.) ir nei kas ka baude nei ka, pasako kas...moderatoriaus ner. Tai gal ir cia "brolybes lygybes" vardan palygins, nes kiek supratau lyg ar yra ar bus nauja moderatore, tai gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2009 - 20:04
Puke, Ačiūū. 4u.gif Aš ir pati nežinau. Negatyve žiūrėjau, atrodo lyg subraižyta. doh.gif man atrodo, kad čia kai minilabe žiūrėjau pro tą kažkokį didintuvą .
Grethenn, nu pamiršau, žioplumas mano kaltas. biggrin.gif Aš tai kažkaip skaitmena be dabar dažnai be jokios meilės fotkinu. ;D
Lamella, wyshnia, Didžiausias ačiū. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 21, 20:59-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 21, 20:59)
Tai gal ir cia "brolybes lygybes" vardan palygins, nes kiek supratau lyg ar yra ar bus nauja moderatore, tai gal...

taip netyčia ne toji, kurios minėti nevalia.. na, kuri tvarką pas mus darė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 21, 21:10)
taip netyčia ne toji, kurios minėti nevalia.. na, kuri tvarką pas mus darė laugh.gif

laugh.gif

ni, pažiūrėjau naujokė ten, tai turėtų gal pradžioj irgi rimtai su dalgiu prasieit biggrin.gif Ai by tik protingai būtų...jei galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2009 - 20:31
ko cia tiek geltoninat, geriau nuotrauku kokiu parodykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 22, 08:22)
ko cia tiek geltoninat, geriau nuotrauku kokiu parodykit biggrin.gif

Neturiu nė vienos biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 22, 08:34-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 22, 08:34)
Neturiu nė vienos biggrin.gif

netikiu tongue.gif