Siandien meginsiu gaivalioti ikvepima, radau modeli, einu fotografuoti, adios!
Tikiuos bus kokio gerio
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 14:45)
parodykit nuotrauku kokiu nauju
nesuk temos su tom nuotraukom. pasakok, ką prisidirbai nes saulės pūga yra teisi dėl šokolado ir mėsos
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 14:45)
siandien daug dalyku suzinojau ko negalima daryti tarp kitko gyveni zmogus ir mokaisi
itariu del pasisakymu fotografuot kituose skyreliuosi
Nikke, man ir antra
Duoma, labai jauti foto, fainai
Ar eisit kas i burbuliatoriu siandien?
Ale tikrai, Sea ką jau TOKIO sugebėjai pridirbt nesitiki
Nikke - antra tikrai nereali
Šiandien pripleškinau 12 kadrų juostelę ir nesugebėjau jos išimt MB stipruolis krapštė taip kad suplėšė visą dabar jau įsidėjau naują ir skaitau instrukciją
Šiandien pripleškinau 12 kadrų juostelę ir nesugebėjau jos išimt MB stipruolis krapštė taip kad suplėšė visą dabar jau įsidėjau naują ir skaitau instrukciją
QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 15:50)
Ale tikrai, Sea ką jau TOKIO sugebėjai pridirbt nesitiki
maciau, kaip pleskinai ant suoliuko savo mazyle as su anyta vaiksciojau, tai santuriai reagavau
Nikke, super serija antrojoj norisi daugiau erdves tiem ziuronam, taip pat ir toj su fotiku - kad dar butu erdves uz fotiko objektyvo bet sviesa tai saunuole rask tu man dar toki vyriski norinti pozuot
Sea, laukiam atsakaitos
o del myto as visada uz
Nikke, pritariu pasisakiusioms, kad antra nereali sviesa kokia
tikrai, Sea, sakyk, kad ir mes zinotume ko nesneket, kad bano negaut
as tai pati nerizikuociau isiminet, nesiau su visu aparatu i fotolaboratorija
Duomos antroji ypac aprasymas
QUOTE(bite maja @ 2009 09 21, 14:21)
nesuk temos su tom nuotraukom. pasakok, ką prisidirbai nes saulės pūga yra teisi dėl šokolado ir mėsos
tikrai, Sea, sakyk, kad ir mes zinotume ko nesneket, kad bano negaut
QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 15:50)
as tai pati nerizikuociau isiminet, nesiau su visu aparatu i fotolaboratorija
Duomos antroji ypac aprasymas
+2009 09 21, 16:26-->
man va ka raso:
Jūsų profilis yra laikinai nepasiekiamas dėl tinklapio taisymo darbų. Jis turėtų būti vėl pasiekiamas per kelias valandas. Mes atsiprašome už nepatogumus.
QUOTE(hi @ 2009 09 21, 16:26)
Klausykit, jums su FB viskas gerai? Man tai nelabai, arba koks firewallas sukvailiojo ir neleidžia pasijungt arba kažkas sumanė "pajuokaut"....na žodžiu jei kas netikėto, aš ten nesijungiu...
man va ka raso:
Jūsų profilis yra laikinai nepasiekiamas dėl tinklapio taisymo darbų. Jis turėtų būti vėl pasiekiamas per kelias valandas. Mes atsiprašome už nepatogumus.
QUOTE(Pukė @ 2009 09 21, 17:37)
man va ka raso:
man taip nerašė Na buvo proga pasikeist į saugesnį matyt
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 21, 16:11)
itariu del pasisakymu fotografuot kituose skyreliuosi
Nikke, man ir antra
Nikke, man ir antra
nugi mes gal, tik fotografuot burbulus jau nusibodo
Duoma, man pirma ir antra o kas ten per bruksnys melynas? kitos tai nea, trecioj veidas per tamsus, dar su paltuku ant peties nieko - priespaskutine. paskutine centruota per daug, veido oda negrazi gavosi
modeliui tai komplimentai, kaip visad
aa, dar laikrodi jai nuimk
modeliui tai komplimentai, kaip visad
aa, dar laikrodi jai nuimk