Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Siandien meginsiu gaivalioti ikvepima, radau modeli, einu fotografuoti, adios!
Tikiuos bus kokio gerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 14:45)
parodykit nuotrauku kokiu nauju 4u.gif  ax.gif

nesuk temos su tom nuotraukom. pasakok, ką prisidirbai biggrin.gif nes saulės pūga yra teisi dėl šokolado ir mėsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 14:45)
siandien daug dalyku suzinojau ko negalima daryti tarp kitko biggrin.gif  gyveni zmogus ir mokaisi 4u.gif

itariu del pasisakymu fotografuot kituose skyreliuosi unsure.gif

Nikke, man ir antra thumbup.gif

Duoma, labai jauti foto, fainai 4u.gif

Ar eisit kas i burbuliatoriu siandien?
Atsakyti
Ale tikrai, Sea smile.gif ką jau TOKIO sugebėjai pridirbt smile.gif nesitiki smile.gif

Nikke - antra tikrai nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šiandien pripleškinau 12 kadrų juostelę ir nesugebėjau jos išimt doh.gif MB stipruolis krapštė taip kad suplėšė visą doh.gif dabar jau įsidėjau naują ir skaitau instrukciją lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 15:50)
Ale tikrai, Sea smile.gif ką jau TOKIO sugebėjai pridirbt smile.gif nesitiki smile.gif
Nikke - antra tikrai nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šiandien pripleškinau 12 kadrų juostelę ir nesugebėjau jos išimt  doh.gif MB stipruolis krapštė taip kad suplėšė visą  doh.gif dabar jau įsidėjau naują ir skaitau instrukciją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maciau, kaip pleskinai ant suoliuko savo mazyle tongue.gif as su anyta vaiksciojau, tai santuriai reagavau lotuliukas.gif

Nikke, super serija thumbup.gif antrojoj norisi daugiau erdves tiem ziuronam, taip pat ir toj su fotiku - kad dar butu erdves uz fotiko objektyvo smile.gif bet sviesa tai wub.gif thumbup.gif saunuole biggrin.gif rask tu man dar toki vyriski norinti pozuot doh.gif

Sea, laukiam atsakaitos biggrin.gif

o del myto as visada uz thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 21 rugsėjo 2009 - 15:57
Nikke, pritariu pasisakiusioms, kad antra nereali wub.gif sviesa kokia wub.gif biggrin.gif
QUOTE(bite maja @ 2009 09 21, 14:21)
nesuk temos su tom nuotraukom. pasakok, ką prisidirbai  biggrin.gif nes saulės pūga yra teisi dėl šokolado ir mėsos biggrin.gif

tikrai, Sea, sakyk, kad ir mes zinotume ko nesneket, kad bano negaut biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 15:50)
Šiandien pripleškinau 12 kadrų juostelę ir nesugebėjau jos išimt  doh.gif MB stipruolis krapštė taip kad suplėšė visą  doh.gif dabar jau įsidėjau naują ir skaitau instrukciją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai pati nerizikuociau isiminet, nesiau su visu aparatu i fotolaboratorija blush2.gif

Duomos antroji thumbup.gif ypac aprasymas rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, jums su FB viskas gerai? Man tai nelabai, arba koks firewallas sukvailiojo ir neleidžia pasijungt arba kažkas sumanė "pajuokaut"....na žodžiu jei kas netikėto, aš ten nesijungiu...
huh susitvarkiau, tik kodel staiga ėme nebetikt slaptažodis nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2009 - 16:38
smile.gif+2009 09 21, 16:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 21, 16:26)
Klausykit, jums su FB viskas gerai? Man tai nelabai, arba koks firewallas sukvailiojo ir neleidžia pasijungt arba kažkas sumanė "pajuokaut"....na žodžiu jei kas netikėto, aš ten nesijungiu...

man va ka raso:

Jūsų profilis yra laikinai nepasiekiamas dėl tinklapio taisymo darbų. Jis turėtų būti vėl pasiekiamas per kelias valandas. Mes atsiprašome už nepatogumus.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 09 21, 17:37)
man va ka raso:

Jūsų profilis yra laikinai nepasiekiamas dėl tinklapio taisymo darbų. Jis turėtų būti vėl pasiekiamas per kelias valandas. Mes atsiprašome už nepatogumus.

mirksiukas.gif

man taip nerašė unsure.gif Na buvo proga pasikeist į saugesnį matyt
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 21, 16:11)
itariu del pasisakymu fotografuot kituose skyreliuosi  unsure.gif

Nikke, man ir antra  thumbup.gif

Duoma, labai jauti foto, fainai  4u.gif

Ar eisit kas i burbuliatoriu siandien?

nugi mes gal, tik fotografuot burbulus jau nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
Didžiausias ačiū visoms. wub.gif blush2.gif

Aš dar trupučiuką kai ką parodysiu. blush2.gif
Toks mano mažytis eksperimentas.
Skaitmeninės nuotraukos išvis neredaguotos. Juostinės šiek tiek šviesumai ir kontrastai redaguoti. rolleyes.gif
Atsiprašau, kad kartojuosi. :}

user posted image

user posted image

user posted image
Man atrodo šita blogai atsiskanavo biškiuką. Nepatinka man ji. biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Duoma, man pirma ir antra wub.gif o kas ten per bruksnys melynas? blush2.gif kitos tai nea, trecioj veidas per tamsus, dar su paltuku ant peties nieko - priespaskutine. paskutine centruota per daug, veido oda negrazi gavosi g.gif

modeliui tai komplimentai, kaip visad biggrin.gif

aa, dar laikrodi jai nuimk blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 21 rugsėjo 2009 - 17:16