Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 13, 14:28)
Nikke, i akis krenta.. na zinai kas krenta smile.gif

kad tylu mirtinai nebut (kas nemate):

"veju vejai maluneliai"

ir

"atsisveikinimas"

einu toliau ziuret smile.gif

super! o spalvu ryskumas!! bigsmile.gif
labai romantiskos nuotraukos mirksiukas.gif cia su nauju aparatu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 13, 17:49)
super! o spalvu ryskumas!!  bigsmile.gif
labai romantiskos nuotraukos  mirksiukas.gif cia su nauju aparatu? bigsmile.gif

smile.gif
pirma su pentaconu, o antra su tuo nauju smile.gif
Atsakyti
o aš vat buvau ledo ritulio rungtynėse tongue.gif . tokios iš wow serijos buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 13, 15:28)
"atsisveikinimas"

super super atsisveikinimas
Atsakyti
labos,

atidariau naują temą. Grethen nuorodą į kūdrą išėmiau, kas dar ant greičio turėtų kokių nors pageidavimų? gal kas pamenate, ko kiti dalyviai norėjo, jei norėjo, atidarant naują temą? man kažkoks miglotas prisiminimas apie raigės prašymą yra, bet nepamenu, ko ji norėjo. gal irgi, kad nuorodą į kūdrą išimčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 14, 09:42)
labos,

atidariau naują temą. Grethen nuorodą į kūdrą išėmiau, kas dar ant greičio turėtų kokių nors pageidavimų? gal kas pamenate, ko kiti dalyviai norėjo, jei norėjo, atidarant naują temą? man kažkoks miglotas prisiminimas apie raigės prašymą yra, bet nepamenu, ko ji norėjo. gal irgi, kad nuorodą į kūdrą išimčiau? g.gif

mano gali i kudra isimt -nes nedalyvauju as ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 10 13, 20:08)
o aš vat buvau ledo ritulio rungtynėse  tongue.gif . tokios iš wow serijos buvo biggrin.gif

oho tikrai wow ryskumas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 14 spalio 2009 - 10:28
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 spalio 2009 - 19:36
smile.gif+2009 10 14, 21:08-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 14, 21:08)
Viska maciaaaaaaaaaaaaaau! tongue.gif Isdraskyk jiems akis, tiems pienburniams! laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 10 14, 23:03)
Viska maciaaaaaaaaaaaaaau! tongue.gif Isdraskyk jiems akis, tiems pienburniams! laugh.gif

Ne, matai būtų ne pienburniai - taip ir pasielgčiau, dabar pabandžiau be didesnių bangų surašyt. Vat nebūčiau mačius kūdroj kad vagia ir visišką niekalą, turėčiau tai suprast kaip poripažinimą laugh.gif Juokas juokais, bet nemalonu kai palei savo fota svetimą pavardę randi ir dar ne "atsitiktinio" skaitytojo, o fotokorespondento...
Suprantu kad jums linksma (a la "menininkė" pragydo), bet man tikrai nesmagu buvo.

Rungtynių foto pavydžiu, tai iš pavydo ir nekomentuosiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 spalio 2009 - 08:13
smile.gif+2009 10 15, 08:12-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 15, 08:12)
Ne, matai būtų ne pienburniai - taip ir pasielgčiau, dabar pabandžiau be didesnių bangų surašyt. Vat nebūčiau mačius kūdroj kad vagia ir visišką niekalą, turėčiau tai suprast kaip poripažinimą laugh.gif Juokas juokais, bet nemalonu kai palei savo fota svetimą pavardę randi ir dar ne "atsitiktinio" skaitytojo, o fotokorespondento...
Suprantu kad jums linksma (a la "menininkė" pragydo), bet man tikrai nesmagu buvo.

Rungtynių foto pavydžiu, tai iš pavydo ir nekomentuosiu  tongue.gif

aš vakar irgi užmačiau, ką rašei. prie ko čia menininkė ar ne menininkė. jeigu yra foto vagystė, akis draskyt reikia. kokie jie bebūtų. ir tik negailėk vargšų mokinukų - ne labdaringas fondas esi. jeigu jie suklydo iš durnumo - taps protingesni, jei paaiškinsi. jei iš naglumo - gal nebenaglės toliau. būtinai reikia jiems parašyti ir duoti žinią, kad matei, jog įvykdyta vagystė, ir dar įžūli.. jei bent be pavardės būtų, galima spėti, kad iš durnumo pasiėmė, nežinojimo, bla bla bla, bet taio naglai.. negalima to palikt.. 4u.gif jei reik, aš galiu už Tave išdraskyti, man namie per atostogas veiklos mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 15, 14:19)
jei reik, aš galiu už Tave išdraskyti, man namie per atostogas veiklos mažai biggrin.gif

Žinosiu į ką kreiptis. Galiu ir platesnį sąrašą pridėt. Ilgai dar atostogos? laugh.gif
Atsakyti