Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Emerencija @ 2009 10 07, 21:36)
kokį portretinį objektyvą patartumėt pirkti Canon'ui 50D.
Dažniausiai fotografuosiu kambaryje, kartais lauke.
Tai jau ne si kuri minejai. ziurek kad diafragma galima butu labiau atvert, f1,8, jei yra galimybes 1,4.
Siaip yra tema apie technika man rodos, cia tau nelabai kas ir pagelbes smile.gif
O jei manai, kad kambaryje su f3,5 issiversi, tai matyt dar nelabai gaudaisi. pradzioj pasidomek teorija, tada ir objektyva lengviau bus issirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 10 06, 13:48)
Vasaraite, skaidrios svieciancio gelytes, bet as Biteles frezijas pamenu, ir suprantu - galima geriau... Ok, ok, o as tai nieko nedarau ir kabinejuos...

4u.gif O gal butu galima tas frezijas kur pamatyti blush2.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 10 06, 17:48)
Antra tai man nepatinka kaip primaklinta. o is pirmos padaryciau kvadrata, kirpciau beveik viduriuka, kad nesimatyto tos buities ir liktu sviesus fonas uz geliu, o ne siena smile.gif graziai persisviecia ziedai

Aciu, man pirmoji irgi labiau patinka, pabandysiu kvadrata smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 10 06, 19:25)
na į depresiją nepanašu bet kažko trūksta... g.gif turbūt norėjosi parodyti gražią šviesą bet turbūt reikėjo biškį daugiau patūpčioti apie tuos kvietkus smile.gif

Aha, patingejau uzpakali nuo kedes pakelti lotuliukas.gif

P.S. Gal kuri bandet ar tebebandot Tokina ATX 2,8/100mm AF Pro Macro D? Gal pasidalintumet ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 10 06, 13:48)
Ech, buc zinojus kad vaziuoji, buciau vieno daikto paprasius...
Atostogos gerai, ir geri kadrai nera svarbiausia...

Vasaraite, skaidrios svieciancio gelytes, bet as Biteles frezijas pamenu, ir suprantu - galima geriau... Ok, ok, o as tai nieko nedarau ir kabinejuos...

Nu va, kazkaip nepasisakiau, kad vaziuoju ax.gif Buciau atvezius, jeigu rasciau, nes l daug ten nevarinejome po pardes smile.gif
Papildyta:
Gal kas zinuote kur nupirkti nauja Nikkora 50 mm, 1.4 G iki 1000 Lt, parduose radau pigiausia uz 1300 Lt. Bet kolkas turiu tam reikalui tik 1000, nieks neperka mano 50 mm, 1.8 Nikkora, gal cia kam reikia?
Atsakyti
Gal ka sudomins ax.gif
http://www.supermama...howtopic=500054
Atsakyti
Sveiki visi ir visos.

Aš su klausimėliu. Turiu zenitą ir objektyvas ten helios-44M. Ar galima tą objektyvą kažkokiu būdu pritaikyti canonui ir ar verta, ar palikt zenitui ir nesikankint biggrin.gif Ir jei galima ir verta, gal žinot, kas Kaune tokius darbus atlieka?
p.s. ir tikriausiai jei pritaikys canonui tai jau nebeužsuksi ant zenito? Ar visai nusikalbu? blush2.gif Gėda, bet nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 10 spalio 2009 - 10:33
QUOTE(Baccardi @ 2009 10 10, 11:32)
Sveiki visi ir visos.

Aš su klausimėliu. Turiu zenitą ir objektyvas ten helios-44M. Ar galima tą objektyvą kažkokiu būdu pritaikyti canonui ir ar verta, ar palikt zenitui ir nesikankint biggrin.gif Ir jei galima ir verta, gal žinot, kas Kaune tokius darbus atlieka?
p.s. ir tikriausiai jei pritaikys canonui tai jau nebeužsuksi ant zenito? Ar visai nusikalbu?  blush2.gif Gėda, bet nežinau smile.gif

buna specialus adapteriai/perejimai wink.gif as irgi planuoju ji susirast, bet niekaip neprisiruosiu ... blush2.gif kazkada maciau skelbiu.lt pardavinejo...

Grethen tai tikrai dare - jos reik paklaust, kaip tiksliai tas daiktas vadinas smile.gif ir tada paieskot... Jei rastum - man irgi reik hihihi.gif

su adapteriu suki ant canono, be adapterio - atgal ant zenito wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 spalio 2009 - 10:40
perejimo ziedas tas dalykas vadinasi, kiti - adaptorium vadina. Helioso sriegis atrodo, M42 kazkoks, tai reikia perejimo canon>M42. pirkau is Juozapo is kudros (tik as Nikonui), jis ten visokiu pan dalyku turi. su Nikon'u dar yra problema, kad su tuo ziedu uzdejus Heliosa ant Nikon'o fokusuoja tik mazdaug 1,5m atstumu, i begalybe nesifokusuoja, tada reikia ieskot adapterio su lesiuku. Su Canonu taip lyg nera.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 10, 20:21)
perejimo ziedas tas dalykas vadinasi, kiti - adaptorium vadina. Helioso sriegis atrodo, M42 kazkoks, tai reikia perejimo canon>M42. pirkau is Juozapo is kudros (tik as Nikonui), jis ten visokiu pan dalyku turi. su Nikon'u dar yra problema, kad su tuo ziedu uzdejus Heliosa ant Nikon'o fokusuoja tik mazdaug 1,5m atstumu, i begalybe nesifokusuoja, tada reikia ieskot adapterio su lesiuku. Su Canonu taip lyg nera.

o ant Canon 30D saugu deti si sriegi? unsure.gif nesubraizys veidrodzio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 10 10, 12:40)
Grethen tai tikrai dare - jos reik paklaust, kaip tiksliai tas daiktas vadinas smile.gif ir tada paieskot... Jei rastum - man irgi reik hihihi.gif
Mhm, as is ebejaus siunciaus smile.gif pagelbejo man smile.gif M42 sriegis buvo mano nikonui, bet kaip miejo gaziulka adapteris be lesio, tai gi fokusuoja gal ne 1,5m bet kokius 3-4, sunku pasakyt. na paprasciau tariant atsitraukus gaunasi zmogus iki bambos, jei traukies toliau, neberysku. siaip objektyvas man labai patinka.
sumokejau 25lt, jei su lesiu gaunas apie 60lt. bet siaip sako kad lesis kokybei kenkia
Atsakyti
Prasausi kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nikke, i akis krenta.. na zinai kas krenta smile.gif

kad tylu mirtinai nebut (kas nemate):

"veju vejai maluneliai"

user posted image

ir

"atsisveikinimas"

user posted image

einu toliau ziuret smile.gif