QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 11:49)
Zuvialka... tas zoles fotkinti tikrai labai labai lengva.. kaip pasirodo, neturi reiksmes ar vid formatas ar siaura.. jei netiki - zinai pas ka pasiklaust
pas ka?Manau,kad pats fotkinimas nera kad labai sunkus,bet tas sviesos ieskojimas,ir tas pamatymas TOS zoles..man pats procesas nuobodokas..
Keli kadrai iš rudeninės depresijos Fotografuoju bele ką ir bile ką
Sveikos,
Vel ziuriu meeta praleidau, ech, gaila
Bet uztat pabuvau savaitele Turkijoj Na ir salta cia Paskui idesiu kelis kadrus, bet turiu grinai tokius reportazinius, tngejau tinget, paemiau savo sena 50-200 ir plekst plekst Kad tureti vaizdelius atminimui
Bet uztat pabuvau savaitele Turkijoj Na ir salta cia Paskui idesiu kelis kadrus, bet turiu grinai tokius reportazinius, tngejau tinget, paemiau savo sena 50-200 ir plekst plekst Kad tureti vaizdelius atminimui
QUOTE(Jeliukas @ 2009 10 06, 13:26)
Sveikos,
Ech, buc zinojus kad vaziuoji, buciau vieno daikto paprasius...
Atostogos gerai, ir geri kadrai nera svarbiausia...
Vasaraite, skaidrios svieciancio gelytes, bet as Biteles frezijas pamenu, ir suprantu - galima geriau... Ok, ok, o as tai nieko nedarau ir kabinejuos...
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 06, 13:29)
Keli kadrai
Antra tai man nepatinka kaip primaklinta. o is pirmos padaryciau kvadrata, kirpciau beveik viduriuka, kad nesimatyto tos buities ir liktu sviesus fonas uz geliu, o ne siena graziai persisviecia ziedaiQUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 06, 11:29)
na į depresiją nepanašu bet kažko trūksta... turbūt norėjosi parodyti gražią šviesą bet turbūt reikėjo biškį daugiau patūpčioti apie tuos kvietkus
o man žolytes fotkinti tooooks kaifas aš tiesiog įkrentu į jas
noriu parodyti porą kadrų...pirmojo apšvietimas geresnis bet antrasis man turi daugiau užtaiso, ale neapsisprendžiu ar atleistini tokie dideli išdegimai...žodžiu noriu kritikos
manau, kad jas ištrinsiu netrukus
QUOTE(peppi @ 2009 10 06, 20:25)
noriu parodyti porą kadrų
Oj as tai uz antra, man ir sviesa cia mielesne ir kompozicija ir beabejo mamos emocija ir isdegimai cia vietoj mano manymu. kazkaip visai cia ne peppiskai, bet man patinka
et įmečiau abi, bus serija ba abi man patinka savaip...
užmečiau grūdelio pagal tavo stiliuką
taip iš krikštynų
o kas yra peppiškai ...
QUOTE(sayonara @ 2009 10 06, 18:31)
peppi, pirma aštresnė tokia, mamos emocija nėra aiški, antra švelnesnė.
abi mielos.
abi mielos.
užmečiau grūdelio pagal tavo stiliuką
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 06, 18:52)
o cia is krikstynu kokiu? abi patinka. o klausiu, nes kzk neiprasta matyti, kad maitinanti mama taip pasipuosusi butu. man tas procesas su tokiu jaukumu, naturalumu, patogumu ir namais gal asocijuojasi, o cia tokia gan griezta suknele. siaip cia pastebejimas, i akis krito
taip iš krikštynų
QUOTE(Grethenn @ 2009 10 06, 18:58)
Oj as tai uz antra, man ir sviesa cia mielesne ir kompozicija ir beabejo mamos emocija ir isdegimai cia vietoj mano manymu. kazkaip visai cia ne peppiskai, bet man patinka
o kas yra peppiškai ...