Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš pakroviau saviškes smile.gif
Atsakyti
užpavydėjau Vievio meeto ax.gif

Wyshnia,kada mūsų meetas? biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 11:49)
Zuvialka... tas zoles fotkinti tikrai labai labai lengva.. kaip pasirodo, neturi reiksmes ar vid formatas ar siaura.. jei netiki - zinai pas ka pasiklaust wink.gif

pas ka?Manau,kad pats fotkinimas nera kad labai sunkus,bet tas sviesos ieskojimas,ir tas pamatymas TOS zoles..man pats procesas nuobodokas..
Atsakyti
Keli kadrai iš rudeninės depresijos doh.gif Fotografuoju bele ką ir bile ką blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Vel ziuriu meeta praleidau, ech, gaila doh.gif
Bet uztat pabuvau savaitele Turkijoj smile.gif Na ir salta cia doh.gif Paskui idesiu kelis kadrus, bet turiu grinai tokius reportazinius, tngejau tinget, paemiau savo sena 50-200 ir plekst plekst blush2.gif Kad tureti vaizdelius atminimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 10 06, 13:26)
Sveikos,
Vel ziuriu meeta praleidau, ech, gaila doh.gif
Bet uztat pabuvau savaitele Turkijoj smile.gif  Na ir salta cia doh.gif  Paskui idesiu kelis kadrus, bet turiu grinai tokius reportazinius, tngejau tinget, paemiau savo sena 50-200 ir plekst plekst blush2.gif  Kad tureti vaizdelius atminimui ax.gif

Ech, buc zinojus kad vaziuoji, buciau vieno daikto paprasius...
Atostogos gerai, ir geri kadrai nera svarbiausia...

Vasaraite, skaidrios svieciancio gelytes, bet as Biteles frezijas pamenu, ir suprantu - galima geriau... Ok, ok, o as tai nieko nedarau ir kabinejuos...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 06, 13:29)
Keli kadrai
Antra tai man nepatinka kaip primaklinta. o is pirmos padaryciau kvadrata, kirpciau beveik viduriuka, kad nesimatyto tos buities ir liktu sviesus fonas uz geliu, o ne siena smile.gif graziai persisviecia ziedai
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 06, 11:29)
Keli kadrai iš rudeninės depresijos doh.gif  Fotografuoju bele ką ir bile ką blush2.gif

na į depresiją nepanašu bet kažko trūksta... g.gif turbūt norėjosi parodyti gražią šviesą bet turbūt reikėjo biškį daugiau patūpčioti apie tuos kvietkus smile.gif

o man žolytes fotkinti tooooks kaifas rolleyes.gif aš tiesiog įkrentu į jas biggrin.gif

noriu parodyti porą kadrų...pirmojo apšvietimas geresnis bet antrasis man turi daugiau užtaiso, ale neapsisprendžiu ar atleistini tokie dideli išdegimai...žodžiu noriu kritikos smile.gif

user posted image

user posted image

manau, kad jas ištrinsiu netrukus
Atsakyti
peppi, pirma aštresnė tokia, mamos emocija nėra aiški, antra švelnesnė.
abi mielos.
Atsakyti
o cia is krikstynu kokiu? abi patinka. o klausiu, nes kzk neiprasta matyti, kad maitinanti mama taip pasipuosusi butu. man tas procesas su tokiu jaukumu, naturalumu, patogumu ir namais gal asocijuojasi, o cia tokia gan griezta suknele. siaip cia pastebejimas, i akis krito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 10 06, 20:25)
noriu parodyti porą kadrų
Oj as tai uz antra, man ir sviesa cia mielesne ir kompozicija ir beabejo mamos emocija smile.gif ir isdegimai cia vietoj mano manymu. kazkaip visai cia ne peppiskai, bet man patinka smile.gif
Atsakyti
et įmečiau abi, bus serija biggrin.gif ba abi man patinka savaip...

QUOTE(sayonara @ 2009 10 06, 18:31)
peppi, pirma aštresnė tokia, mamos emocija nėra aiški, antra švelnesnė.
abi mielos.

užmečiau grūdelio pagal tavo stiliuką smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 06, 18:52)
o cia is krikstynu kokiu? abi patinka. o klausiu, nes kzk neiprasta matyti, kad maitinanti mama taip pasipuosusi butu. man tas procesas su tokiu jaukumu, naturalumu, patogumu ir namais gal asocijuojasi, o cia tokia gan griezta suknele. siaip cia pastebejimas, i akis krito smile.gif

taip iš krikštynų smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 10 06, 18:58)
Oj as tai uz antra, man ir sviesa cia mielesne ir kompozicija ir beabejo mamos emocija smile.gif ir isdegimai cia vietoj mano manymu. kazkaip visai cia ne peppiskai, bet man patinka smile.gif

o kas yra peppiškai smile.gif ...
Atsakyti