Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jo, jums buvo faina. Vakar turėjau sunkią dieną, vaikai serga, mano tėvai serga, laksčiau tarp dviejų namų. Eina sau kaip pavargau. Ne iki Vievio man vakar buvo.
Atsakyti
Drasios merginos papuole thumbup.gif - ir jura, ir medzius ir lietpalcius nugalejo thumbup.gif biggrin.gif

Nu bet tai ot kokios, Vievio gelyciu nenufotkinot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif

pavydziu...

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 10:15)
vakar tapau teciu smile.gif (sunus, 4.43, 57.. mama-zmona (jei ka), pagimde pati, be epiduro, labai greitai ir lengvai. As tik profesionaliai vandens daviau atsigerti ir dviem fotikais pleskinau smile.gif )

nuosirdziausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif

ir foto nerealios -tos smilgeles sviesoj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
_ms_ sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 10 05, 10:17)
Drasios merginos papuole  thumbup.gif  - ir jura, ir medzius ir lietpalcius nugalejo  thumbup.gif  biggrin.gif

Nu bet tai ot kokios, Vievio gelyciu nenufotkinot  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif
pavydziu...

kova su lietpalčiu buvo mission impossible laugh.gif
o gėlyčių tai turim, turim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 05, 07:50)
jooo... ekspedicijos Vilnius-Vievis dalyviai vis tik išgyveno atšiauriomis oro sąlygomis..smile.gif

anokios ten sąlygos smile.gif
pradžioje saulutė buvo ir tik parvažiavus į Vilnių davė lietaus smile.gif
na vėjelis tai buvo buvo, bet be jo nuotraukos būt buvę neįdomios manau... rolleyes.gif
Atsakyti
aciu fotografes smile.gif

Zuvialka... tas zoles fotkinti tikrai labai labai lengva.. kaip pasirodo, neturi reiksmes ar vid formatas ar siaura.. jei netiki - zinai pas ka pasiklaust wink.gif

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 11:49)
Zuvialka... tas zoles fotkinti tikrai labai labai lengva.. kaip pasirodo, neturi reiksmes ar vid formatas ar siaura.. jei netiki - zinai pas ka pasiklaust wink.gif

unsure.gif vel koduotem kalbi biggrin.gif
Atsakyti
MS. sveikinimai thumbup.gif wub.gif lauksim foto naujo modelio 4u.gif

fainas meetas Vievyje bigsmile.gif tik oras unsure.gif kaip ziema cia IT

vis pamirstu pagirt C-girl foto is pajurio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 spalio 2009 - 13:08
Tai ar duos man kas meeto nuotraukas pamatyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 10 05, 14:02)
Tai ar duos man kas meeto nuotraukas pamatyti? verysad.gif

atsiusiu i a.z mirksiukas.gif turbut niekas nepriestaraus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 spalio 2009 - 15:15
Ačiū visoms už paswordą 4u.gif Smagus susitikimas buvo thumbup.gif Lauksim daugiau nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti