Klausykit, o jum 50-2000mm zidinio nuotolio objektyvas yra reikalingas daiktas ar ne? Sorry uz nemoksiska klausima, bet kai tik kitinis kabo vis tik nera paprasta susiorientuot kas dar gali praverst be zymiojo penkiasdesimtuko? Kaip tai atrodo www nuotraukose maciau, man udomiau kiek jis realiai praktikoj pravercia - t.y. ar apskritai verta turet.
Tikiuos nesuveliau bais, sergu tai sunku mintis reikst kiek
MS sveikinimai Foto fainuoliskos. Einu toliau po skyreli pasidairyt.
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 12:15)
vakar tapau teciu
Uch, svekinimai ir nuo manes grazios spalvos, grazi sviesa
ale ilgai važiavai, peppi
tai ačiū merginoms už meet'ą faina buvo, atvažiuokit dar
o smulki ataskaita jau albume
Papildyta:
+2009 10 04, 19:07-->
tikrai 2000? paneštum?
man tai labai patiktų 25-70, su 2.8 skyle :)tik vat kaina jo kanda
sveik
Papildyta:
+2009 10 04, 19:07-->
QUOTE(hi @ 2009 10 04, 19:07)
Klausykit, o jum 50-2000mm zidinio nuotolio objektyvas yra reikalingas daiktas ar ne? Sorry uz nemoksiska klausima, bet kai tik kitinis kabo vis tik nera paprasta susiorientuot kas dar gali praverst be zymiojo penkiasdesimtuko? Kaip tai atrodo www nuotraukose maciau, man udomiau kiek jis realiai praktikoj pravercia - t.y. ar apskritai verta turet.
tikrai 2000? paneštum?
man tai labai patiktų 25-70, su 2.8 skyle :)tik vat kaina jo kanda
sveik
QUOTE(Degutė @ 2009 10 05, 00:17)
tikrai 2000? paneštum?
netikrai , nuli "dakaliau" , tik kai pamaciau koreguot nebeleido
Sveiki visi,
pamaciau,kad jau atsilikau nuo jusu be proto....pasidariau arba labai nieko nespejanti,arba seip regresuojanti...
Vis paskaitau Pupeliuka,ir galvoju,Dieve,kaip ji suspeja su tais dviem bambliukais..Ne tai,kad suspeja nesuspeja,bet,kaip ji sugeba taip puikiai darbuotis..zaviuosi o as tai ka..apsiknisus pampersais,trim atskirais pusryciu,pietu ir vakarieniu gaminimais,snargliuotais ligoniais ..ir piestuku rinkimais is pakampiu..ir atrodo vistiek kazkokiam uzburtam rate...tu buitiniu kadru pasaudymas varo neviltin..tokia ziema pas mane..
ant kokiu naujienu atbegau!ms pagal fotografiju atspalvius jau norejau sveikint su mergaites gimimu :)na,bet sveikiju su dar vienu vyriskos gimines atstovu laukiam pasirodant as nesuprantu,kaip tu ten y tas zoles ykrenti..Ce kuria diena kritinejau kritinejau...snipstas snipstuotas..nematau as taip,jei praeina koks zmogysta,pamirstu zoles,arba butinai pro zoliu plysi taikausi y ji..
pavydziu visu meetu..VISU..VISU...gaila,kad jie tokie expromtiniai,jei zinociau,bent menesi pries,ar daugiau,apie rengiama ka nors tokio uch,kaip noreciau prie jusu prisijungt...taip be vaiku..taip lafaaa..kaip kazkada Londone..
valanda sugryzus?privietikas!!ilgai uztrukai
nu vsio.uzteks pliurpt.iki greito.
pamaciau,kad jau atsilikau nuo jusu be proto....pasidariau arba labai nieko nespejanti,arba seip regresuojanti...
Vis paskaitau Pupeliuka,ir galvoju,Dieve,kaip ji suspeja su tais dviem bambliukais..Ne tai,kad suspeja nesuspeja,bet,kaip ji sugeba taip puikiai darbuotis..zaviuosi o as tai ka..apsiknisus pampersais,trim atskirais pusryciu,pietu ir vakarieniu gaminimais,snargliuotais ligoniais ..ir piestuku rinkimais is pakampiu..ir atrodo vistiek kazkokiam uzburtam rate...tu buitiniu kadru pasaudymas varo neviltin..tokia ziema pas mane..
ant kokiu naujienu atbegau!ms pagal fotografiju atspalvius jau norejau sveikint su mergaites gimimu :)na,bet sveikiju su dar vienu vyriskos gimines atstovu laukiam pasirodant as nesuprantu,kaip tu ten y tas zoles ykrenti..Ce kuria diena kritinejau kritinejau...snipstas snipstuotas..nematau as taip,jei praeina koks zmogysta,pamirstu zoles,arba butinai pro zoliu plysi taikausi y ji..
pavydziu visu meetu..VISU..VISU...gaila,kad jie tokie expromtiniai,jei zinociau,bent menesi pries,ar daugiau,apie rengiama ka nors tokio uch,kaip noreciau prie jusu prisijungt...taip be vaiku..taip lafaaa..kaip kazkada Londone..
valanda sugryzus?privietikas!!ilgai uztrukai
nu vsio.uzteks pliurpt.iki greito.
QUOTE(peppi @ 2009 10 04, 21:24)
aha
ale ilgai važiavai, peppi
faina buvo tikrai. gailėkitės visos, kas nebuvot
greita gi tu su nuotraukom. aš vakare gal įkelsiu.
P.S. aš to ploščiaus daugiau nebesidėsiu
QUOTE(bite maja @ 2009 10 05, 08:10)
taigi jau išmokai kitą kartą bus geriau
QUOTE(Degutė @ 2009 10 04, 23:17)
Nice Smagu Jums
ms, nuosirdziausi sveikinimai
_ms_ , didžiausi sveikinimai susilaukus antro sūnelio Man paskutinė žolių foto labai labai
* Gal kas galėtų priminti prisijungimo duomenys per a/ž? Pamiršau...
*o smulki ataskaita jau albume
* Gal kas galėtų priminti prisijungimo duomenys per a/ž? Pamiršau...