Aciu Jums visoms
Pupeliuk, viskas ok. Tiesa, man vienas pilietis pasiule mano juostini canona 1v keisti i "idealaus stovio" mamiya c330. Tavo, berods, toks pat Tai ir galvoju, ka daryt Ir visos canonines technikos liko tik tas juostinukas ir fishajus
O del zoliu... tai ir siaip nuolat velniu gaunu, kad nededu nuotrauku viesai ir siaip prisiminiau, kad su leica ir apskritai su siauru formatu niekada ju ir nefotografavau. Todel treciadieni po darbo vaziuodamas ir isbandziau, kaip 90mm objektyvas "ant zoliu veikia". Pasirodo ir be vidutinio formato imanoma galima issiversti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 18:19)
Aciu Jums visoms
Pupeliuk, viskas ok. Tiesa, man vienas pilietis pasiule mano juostini canona 1v keisti i "idealaus stovio" mamiya c330. Tavo, berods, toks pat Tai ir galvoju, ka daryt Ir visos canonines technikos liko tik tas juostinukas ir fishajus
O del zoliu... tai ir siaip nuolat velniu gaunu, kad nededu nuotrauku viesai ir siaip prisiminiau, kad su leica ir apskritai su siauru formatu niekada ju ir nefotografavau. Todel treciadieni po darbo vaziuodamas ir isbandziau, kaip 90mm objektyvas "ant zoliu veikia". Pasirodo ir be vidutinio formato imanoma galima issiversti
Mano ne c330, o c220, esmė ta pati, anas biški neva šustresnis, bet kiek suprantu tik valdymu. O dėl žolių, tai fotografavau ir į siaurą jas, bet kažkaip į vidutinį man mieliau tas darosi.
Sayonara, nieko sau krizė brangiai galinti kainuoti, nors mamija turbūt bene pigiausiai iš šitų išvardintų atseinantis vaistas
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 03, 17:57)
Sayonara, nieko sau krizė brangiai galinti kainuoti, nors mamija turbūt bene pigiausiai iš šitų išvardintų atseinantis vaistas
taigi durnavoju..)
kol fotografinė krizė nepraeis, tol nebus jokių naujų žaisliukų..)
man kažkokia apatija užėjo. rankos nekyla nieko daryt. nei tai tingisi, nei tai nesinori, nei tai neišeina. nu žodž, atostogos nuo fotografijos
Visu pirma - sveikinimai Mariui ir jo seimynai - pagausejus Labai jau santuriai ir vyriskai pasidziaugei reiktu cia bent tris kart valio sušukt zdz spaudziu desine
----
Tai kaip suprantu, kelione atidedam... kazkoki ale Anatoliju pranasauja
----
QUOTE(Peperoni @ 2009 10 03, 20:04)
kur jau čia tie Anatolijai laksto? oras kaip oras
QUOTE(Degutė @ 2009 10 03, 20:16)
kur jau čia tie Anatolijai laksto? oras kaip oras
Vln ir ramu kol kas nieks nesikeičia. nebent rytoj medžius vartys
galėtų ryt oras būt toks, kaip šiandien
ms, sveikinimai su pagausėjimu
Kaune jau lyg ir bando kilt vejas... bet, mes apskritai, cia gyvenam tokioj vietoj, kur amzinos skersaputes...............
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 11:15)
vakar tapau teciu (sunus, 4.43, 57.. mama-zmona (jei ka), pagimde pati, be epiduro, labai greitai ir lengvai. As tik profesionaliai vandens daviau atsigerti ir dviem fotikais pleskinau )
Sveikinimai ale tie vyrai kaip sunkiai gimdymo metu dirba
Paskutinė WOW
Aš be vaikų gal irgi prisijungsiu, bet jaučiu vėliau, su mašina. Bitės tel turiu, paalikysim ryšį
QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 30, 21:25)
Čia viskas be galo paprasta - ant šviesių nuotraukų visų žnomas honey actionas uždėtas
Akivaizdu, kad ne visiems zinomas .
Aciu;)
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 22:39)
Įsigijau skenerį ir dabar lėtai skenuoju prisikaupusias juostas. Biškis rudeninių miško žolynų. Komentarai?
Man labai patiko. Labiausiai pirma. Subtiliausia, svelniausiai prisiliesta. Ir kitos gerules. Juosta kalba prabangiai;)
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 01, 20:46)
Baigiau tvarkyti vestuvines foto. Turiu leidimą rodyti, tai rodau ir lauksiu komentarų Vėliau passw uždėsiu. Biški šiukšlių yra, bet jau tingėjau valyt.
Vestuves
Vestuves
Spalvotos labai fain.
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 10 01, 13:22)
Yr bedu su erdves paskirstymu. Man labiausia patiko ranka. Labiausiai nepatiko paskutine ir nuotrauku atspalvis. Visgi tradicinis JB geriau
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 11:15)
vakar tapau teciu
Nuosirdziausiai sveikinu jusu seimynele!!! Sveikateles mzajam milzinukui ir daug dziaugsmingu akimirku.
p.s. svarbiausia- lai visi naktimis miega