Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ms, pirma ir paskutinė labai wub.gif
Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai ms wink.gif
Atsakyti
ms, sveikinimai rolleyes.gif wub.gif tikiuos parodysi mums savo naujaji seimos nari 4u.gif
Nuotraukos jau rasiau, nuostabios thumbup.gif

Stebukle, jei cia lankaisi ir skaitai, gal nori su manim pasimeetinti? As Taurageje bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 10 03, 09:26)
man fotografinė-filosofinė krizė, kurios išvada - reik leicos, mamiyos, hasselblado, rolleicord'o ar kokio kito brangaus paskatinimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

oho, kokia prabangi krizė bigsmile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 11:15)
vakar tapau teciu smile.gif

sveikinimai!!!

o foto - nuostabios smile.gif

mano orų horoskopas jau truputį geresnį rodo orą rytdienai - jau nėr ištisinio lietaus smile.gif
Atsakyti
_ms_ , sveikinimai jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 11:15)
vakar tapau teciu smile.gif

Vienok tai tikras geris! patys nuosirdziausi sveikinimai abiem teveliam smile.gif
Nuotraukos irgi geris, as antros noreciau wink.gif
Atsakyti
ms, kokios gražios naujienos! Sveikinu 4u.gif

Atsakyti
MS sveiknu Jūsų šeimyną, gera žinia 4u.gif
Atsakyti
_ms_ nuosirdus sveikinimai! O foto - paskutine, kaip sakoma, tikrai kabinciaus ant sienos.

Vieviui ryt nepasiruosusi, brolio gimtadienis, o ir oro tokio as laaabai nemegstu. Vaziuojancioms /iems linkiu istvermes smile.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus mano motociklininkui! 4u.gif

ms, wub.gif spaudziu desine teveliui, linkejimai sauniai mamytei! thumbup.gif

Atsakyti
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai Mariau! Ramių naktų jums visiems ir sveikatos mamytei. 4u.gif O ir šita serija man patiko (dėl to ir šyptelėjau, jei buvau neteisingai nesuprasta smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 spalio 2009 - 16:16
Na aš į Vievį nevažiuoju. Vaikams buvau pažadėjusi, kad važiuosim visi, bet kadangi Benui gerklę vis dar skauda, tai manęs vienos važiuoti neišleidžia ir viskas. Sėkmės ir gero oro, merginos. Gerai pabūkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 10 03, 08:26)

man fotografinė-filosofinė krizė, kurios išvada - reik leicos, mamiyos, hasselblado, rolleicord'o ar kokio kito brangaus paskatinimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif O aš noriu viso labo Zenito. Arba bent jau Helios'o. biggrin.gif
Atsakyti