Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 10 01, 23:24)
Saunuole!!! Labai patiko koki 20 ax.gif  Ir ziuriu pipiru pievai tos pacios patiko biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(A.M @ 2009 10 02, 01:38)
Daug graziu kadru  thumbup.gif  ,o as net buvau pamirses kad Kretingoje yra ziemos sodas GEDA  blush2.gif

nau jau tikrai turetu but geda biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 02, 08:04)

a kaunietės kur? juk taip norėjot važiuot. daba nei vienos nebeliko?  g.gif

prasyyyciau biggrin.gif as is Kauno, as biggrin.gif
siaip tai man tinka visi orai - tik kad merginos tik ka po ligos ax.gif o jau prisizadejau, kad vaziuosim - tai negaliu nesivezt ax.gif paeisim mes ir iki tu sostiniu, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 02, 09:58)
Grethen, prie jūros juosta ta pati, būtent Fuji Pro 400H, čia skenavimo variantai, niekaip man nesigavo, kad būtų vienodai, nes automatika vis kitaip nuskenuodavo, plius ten gerokai per stipriai peršviesta, apšviesta, tai ir automatika nebesusigaudė kaip skenuot. Bet rezultatas gan panašus kaip spausdintam variante. Šiaip naudojau Kodak Portra NC (nuotakos rengimasis ir parke) ir Fuji Pro 400H (oranžerijoj ir prie jūros). Man pačiai irgi spalvotos mielesnės, labiau visgi pati mėgstu spalvotą fotografiją, bet jaunosios prašymu nemažai ir j/b dariau smile.gif ir dėl spalvų maišalynės j/b kartais gelbsti.
Aciu uz issamu atsakyma smile.gif anyway, man visi tos automatikos variantai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Aš važiuoju į Vievį kol kas. Beno šnd iš ryto gerklė raudona, tai net nežinau -gal viena važiuosiu. Bet kokiu atveju žinosiu ryt vakare tai ir parašysiu. Peperoni, mes tai turbūt nesitarę važiuosim ir skirtinguose vagonuose biggrin.gif . Reik man paskambint tau, bet dar neprieinu iki tavęs. Visokiausių reikalų atsiranda...

Pupeliuk, man patiko. Gal tik kiek per daug panašių pasirodė. Bet visumoje tai thumbup.gif O kaip tu spėji juosteles pasikeisti? Ypač bažnyčioje, kur veiksmas itn vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 01, 20:46)
Baigiau tvarkyti vestuvines foto.

Man patiko, noreciau, kad mano vestuviu butu bent i ta puse panasios blush2.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 10 01, 21:53)
a mano prognozinis tinklalapis šiek tiek gražesnis

QUOTE(Peperoni @ 2009 10 01, 21:55)
Maniskis skmd rodo 13 laipsniu ir lietu... unsure.gif 

QUOTE(Degutė @ 2009 10 01, 21:58)
oi, ir mano jau pradėjo lietų rodyt.

Ziuriu visos asmeninius oru prognozautojus turit biggrin.gif

QUOTE(A.M @ 2009 10 02, 01:38)
Daug graziu kadru  thumbup.gif  ,o as net buvau pamirses kad Kretingoje yra ziemos sodas GEDA  blush2.gif

g.gif nono.gif
Atsakyti
labos

aš dėl Vievio tiksliai dar nieko nežinau, būčiau linkus važiuoti, bet yra dvi kliūtys - 1. aš TIKRAI nemėgstu rudens lietaus - nematau prasmės šlapti ir nematau didesnių galimybių fotografuoti jo metu ir 2. man gali tekti važiuoti į Kauną tą dieną pasiimti mašinos. jei kas, aš ryšius su bite palaikau, jei išeis, prisijungsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 10 02, 00:38)

biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 10 02, 07:04)
jei tu važiuoji, tada ir aš važiuoju biggrin.gif nesvarbu kokiu oru... nu, nebent koks Anatolijus siautės už lango  biggrin.gif ...
nu vsio, mes bent jau dviese tai važiuojam. Degute, denk stalą  laugh.gif

a kaunietės kur? juk taip norėjot važiuot. daba nei vienos nebeliko?  g.gif

nu vadinasi važiuojam biggrin.gif Anatolijaus nežada biggrin.gif bus ką prisiminti vėliau, pamatysi mirksiukas.gif
a ten nuvažiavusios tai susitinkam su kitom?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 10 02, 10:27)
Labas,

Aš važiuoju į Vievį kol kas. Beno šnd iš ryto gerklė raudona, tai net nežinau -gal viena važiuosiu. Bet kokiu atveju žinosiu ryt vakare tai ir parašysiu. Peperoni, mes tai turbūt nesitarę važiuosim ir skirtinguose vagonuose  biggrin.gif . Reik man paskambint tau, bet dar neprieinu  iki tavęs. Visokiausių reikalų atsiranda...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo jo - su mumis tai visko gali but lotuliukas.gif as irgi uzsikasus visokiais nenumatytais reikalais.... doh.gif
Atsakyti
Vievis, sakot...
As zinosiu tik ryt, ar galiu vaziuoti, bet traukinio laikus maciau, tiketina pasijungsiu. Biteles su Peppi telefonus turiu, tai bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 10 02, 10:04)
biggrin.gif
nu vadinasi važiuojam biggrin.gif Anatolijaus nežada biggrin.gif bus ką prisiminti vėliau, pamatysi mirksiukas.gif
a ten nuvažiavusios tai susitinkam su kitom?

vakar kaip tik girdėjau per teliką, kad kažką Anatoliško sekmadieniui žada.. jei į Kauną neišvažiuosiu ir oras nebus Anatoliškas, tai gal jungsiuos.
mano vaikins šiandien atsikėlė su baisine sloga ir skaudančia ausim. na, jaučiu, kad ne skaudančia, o užsikimšusia, bet jam panika..smile.gif jei skaudėtų, nekirstų iš eilės visko, kas valgoma.. doh.gif

man fotografinė-filosofinė krizė, kurios išvada - reik leicos, mamiyos, hasselblado, rolleicord'o ar kokio kito brangaus paskatinimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, gaila dėl tų ligų, aš ir pati Vilnių tokį gan apsisnarglėjusį išleidau unsure.gif
Šiaip tai vaikams čia būtų super kelionė jei kitą kartą sutartume imti abu biggrin.gif

jo...man gal ir ne krizė bet paskatinimai visada į naudą biggrin.gif
Atsakyti
vakar tapau teciu smile.gif (sunus, 4.43, 57.. mama-zmona (jei ka), pagimde pati, be epiduro, labai greitai ir lengvai. As tik profesionaliai vandens daviau atsigerti ir dviem fotikais pleskinau smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 03, 11:15)
vakar tapau teciu smile.gif

o koks džiugus įvykis wub.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif

Ir foto man labai wub.gif
Atsakyti