C-girl, aš jaučiu ir 20 nesurasčiau, kurios man labai pačiai patinka. Gal 5 kokios
(na bendru resultatu vertinant kaip reportažą, tai aš esu tikrai patenkinta) o šiaip aš ir nemanau, kad daugiau reikia vestuvinių fotografijų
juk po to viskas kartojasi, na atmetus kelias reportažines iš bažnyčios, keletą pastatytų, viskas toliau vienoda. Betgi žmogui reikia DAUG, kuo daugiau
ir niekaip nesuprantu kaip standartiniai vestuvių fotografai prisuka kokius 500 ar 1000
tai po to ir kuria visokius scenarijus - mėto lapus, kilnoja sijonus ar dar kokius piruetus daro
Aš jauniesiem pasakiau, kad bus ne daugiau 100 nuotraukų (tiek ir yra padarytame albume), tai kaip supratau pagal standartą tai yra labai labai mažai.
Bet kokiu atveju šis darbas man visai patiko, ir tikrai kartočiau tik į juostą. Tiesiog su PS reiktų man gerokai labiau dirbti, kad gaučiau tokį rezultatą.
Grethen, prie jūros juosta ta pati, būtent Fuji Pro 400H, čia skenavimo variantai, niekaip man nesigavo, kad būtų vienodai, nes automatika vis kitaip nuskenuodavo, plius ten gerokai per stipriai peršviesta, apšviesta, tai ir automatika nebesusigaudė kaip skenuot. Bet rezultatas gan panašus kaip spausdintam variante. Šiaip naudojau Kodak Portra NC (nuotakos rengimasis ir parke) ir Fuji Pro 400H (oranžerijoj ir prie jūros). Man pačiai irgi spalvotos mielesnės, labiau visgi pati mėgstu spalvotą fotografiją, bet jaunosios prašymu nemažai ir j/b dariau
ir dėl spalvų maišalynės j/b kartais gelbsti.
Man Vievis atkrenta, vaikai apsirgo