Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 10 01, 22:25)
dabar prisiminiau, kur tos keturios sostines  doh.gif  blush2.gif  ten prie autostrados, ane?  g.gif jetus vis galvojau, kur girdetos jos man... doh.gif 

aha, ten. tai vat nuo geltono tilto iki jų gabaliukas, o dar iki tilto nuo stoties kažkiek.
Atsakyti
Nu jei toks oras, tai nžn. Mano vaikai snargliuoti, vargu ar pasirašyčiau..
Atsakyti
Pupeliuk, man per daug nuotraukų smile.gif
tarp visų šitų yra daug gerų kadrų bet kai tokia gausybė tai anie pasimeta mirksiukas.gif visgi būtų įdomu matyti tuos, kuriuos tu pati skaitai labiausiai vykusiais smile.gif
iš Kretingos žiemos sodo ir aš turėsiu krikštynų foto biggrin.gif
man ten žiauriai patiko

QUOTE(Degutė @ 2009 10 01, 20:58)
oi, ir mano jau pradėjo lietų rodyt. nu bet gal dar pasikeis.
po plačiu stogu yra "keturios sostinės", bet nuo stoties iki ten - gabalas nemenkas. kita kavinė - po siauresniu stogu.

nepasikeis smile.gif
o tai aš būsiu gal praleidusi...? jūs planavote po pievas palakstyti Vievyje?
jei ketinote gamtoje būti tada aš suprantu, kad su vaikais per lietų ne kas bet toms, kur be vaikų tai aš vistiek siūlyčiau varyti biggrin.gif botai (ar kerzai) ant kojų, celofanas ant galvos ir varom...ale gal čia nerasiu "festivalininkų" tai tada pasuojam su tuo važiavimu ir rami galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 10 01, 22:44)

o tai aš būsiu gal praleidusi...? jūs planavote po pievas palakstyti Vievyje?
jei ketinote gamtoje būti tada aš suprantu, kad su vaikais per lietų ne kas bet toms, kur be vaikų tai aš vistiek siūlyčiau varyti biggrin.gif botai (ar kerzai) ant kojų, celofanas ant galvos ir varom...ale gal čia nerasiu "festivalininkų" tai tada pasuojam su tuo važiavimu ir rami galva smile.gif

tai kad niekas nieko konkrečiai ir neplanavo smile.gif
a man tai oras joks netrukdo, vaikai mielai ir namie pasiliks, jei tik kompus leisiu ax.gif ai, dar mano draugė iš Kauno planuoja atvažiuot, ji irgi fotografuojanti. prisijungtų, jei jūs nieko prieš ax.gif
Atsakyti
Peppi, be abejo, kad nuotraukų per daug, ir kartojasi kai kurios, jauniesiem čia sudėjau į albumą. Kada vėliau, jei netingėsiu įkelsiu čia tas, kurios man labiausiai patinka.
Atsakyti
kaip pavydu del to myto-traukinio-tuso biggrin.gif
Atsakyti
man tai atrodo, kad tas važiavimas jau ant plauko kaba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 01, 19:46)
Baigiau tvarkyti vestuvines foto. Turiu leidimą rodyti, tai rodau ir lauksiu komentarų 4u.gif Vėliau passw uždėsiu. Biški šiukšlių yra, bet jau tingėjau valyt.

Vestuves

Saunuole!!! Labai patiko koki 20 ax.gif Ir ziuriu pipiru pievai tos pacios patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 10 01, 12:22)
Imetu dar viena serijike, prasausi kritikos. aciuks.gif

3,4 saunios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 01 spalio 2009 - 22:23
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 01, 18:46)
Baigiau tvarkyti vestuvines foto. Turiu leidimą rodyti, tai rodau ir lauksiu komentarų 4u.gif Vėliau passw uždėsiu. Biški šiukšlių yra, bet jau tingėjau valyt.

Vestuves

Daug graziu kadru thumbup.gif ,o as net buvau pamirses kad Kretingoje yra ziemos sodas GEDA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 10 01, 23:21)
man tai atrodo, kad tas važiavimas jau ant plauko kaba biggrin.gif

jei tu važiuoji, tada ir aš važiuoju biggrin.gif nesvarbu kokiu oru... nu, nebent koks Anatolijus siautės už lango biggrin.gif ...
nu vsio, mes bent jau dviese tai važiuojam. Degute, denk stalą laugh.gif

a kaunietės kur? juk taip norėjot važiuot. daba nei vienos nebeliko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 01, 21:46)
Ooo, man tai spalvotos, as uz spalvotas! Na tokie grazus niuansai smile.gif ir sviesa spalvotose labai graziai suzaidzia ir visi perejimai. zinoma juodai baltu irgi yra labai nuostabiu, bet cia matyt man dusioj spalvos, kad as jas taip megstu.
Emilija, o isduok kokios cia juosteles? ir kodel pvz prie juros yra 2 labai panasus kadrai, vienas melyno atspalvio, kitas geltono. Cia skirtingos juostos ar kitaip nuskanuota? Ar apdirbta?
Atsakyti
C-girl, aš jaučiu ir 20 nesurasčiau, kurios man labai pačiai patinka. Gal 5 kokios biggrin.gif (na bendru resultatu vertinant kaip reportažą, tai aš esu tikrai patenkinta) o šiaip aš ir nemanau, kad daugiau reikia vestuvinių fotografijų biggrin.gif juk po to viskas kartojasi, na atmetus kelias reportažines iš bažnyčios, keletą pastatytų, viskas toliau vienoda. Betgi žmogui reikia DAUG, kuo daugiau laugh.gif ir niekaip nesuprantu kaip standartiniai vestuvių fotografai prisuka kokius 500 ar 1000 blink.gif tai po to ir kuria visokius scenarijus - mėto lapus, kilnoja sijonus ar dar kokius piruetus daro laugh.gif Aš jauniesiem pasakiau, kad bus ne daugiau 100 nuotraukų (tiek ir yra padarytame albume), tai kaip supratau pagal standartą tai yra labai labai mažai.
Bet kokiu atveju šis darbas man visai patiko, ir tikrai kartočiau tik į juostą. Tiesiog su PS reiktų man gerokai labiau dirbti, kad gaučiau tokį rezultatą.

Grethen, prie jūros juosta ta pati, būtent Fuji Pro 400H, čia skenavimo variantai, niekaip man nesigavo, kad būtų vienodai, nes automatika vis kitaip nuskenuodavo, plius ten gerokai per stipriai peršviesta, apšviesta, tai ir automatika nebesusigaudė kaip skenuot. Bet rezultatas gan panašus kaip spausdintam variante. Šiaip naudojau Kodak Portra NC (nuotakos rengimasis ir parke) ir Fuji Pro 400H (oranžerijoj ir prie jūros). Man pačiai irgi spalvotos mielesnės, labiau visgi pati mėgstu spalvotą fotografiją, bet jaunosios prašymu nemažai ir j/b dariau smile.gif ir dėl spalvų maišalynės j/b kartais gelbsti.

Man Vievis atkrenta, vaikai apsirgo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 spalio 2009 - 08:16