Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sadi, gal tai padės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 21, 08:54)
Sadi, gal tai padės? smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
einu pažiūrėt kas pas mus namie seno yra, kad neatsilikt biggrin.gif Bet jaučiu nebandysiu biggrin.gif

Vo radau vyro Vilija-avto. Joje net juostelė yra, vyras kada iš tėviškės parsivežęs įdėjo. Bet ką su juo veikt nimatau, savo tėčio du tai pati išardžiau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugsėjo 2009 - 11:43
Sveiki ,ieskome megejo fotografo krikstynom lapkricio men Palangos baznycioje,uz prieinama kaina gal kas noretu.....
Atsakyti
QUOTE(ievaandreja @ 2009 09 21, 12:45)
Sveiki ,ieskome megejo fotografo krikstynom lapkricio men Palangos baznycioje,uz prieinama kaina gal kas noretu.....

mmm Palanga wub.gif

p.s jei dingsiu kur ilgam,tai mane supermama uzblokavo uz netinkama elgesi smile.gif

tai kaip Kaunietes? meetas bus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 21 rugsėjo 2009 - 12:59
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 14:48)
p.s jei dingsiu kur ilgam,tai mane supermama uzblokavo uz netinkama elgesi smile.gif
Tai ko jau mergaite prisidirbot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 13:48)

g.gif Sea ir netinkamas elgesys man tas pats kas mėsa su šokoladu. Bte tai nuo požiūrio priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 21, 13:48)
mmm Palanga wub.gif
tai kaip Kaunietes? meetas bus?

blink.gif gavai perspejima?
Atsakyti
topsecret.gif aga, bet viskas gerai 4u.gif

siandien daug dalyku suzinojau ko negalima daryti tarp kitko biggrin.gif gyveni zmogus ir mokaisi 4u.gif

parodykit nuotrauku kokiu nauju 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sea, man pirma labai patiko! Antra pasirode kaip ir isprausta i remus. g.gif

Duoma, pirmojoj man spalvos tai neitin, pas tave daznai buna toks violetinumas, tu taip specialiai darai? biggrin.gif O antroji labai faina, jautri tokia, ir aprasymas liuks! thumbup.gif

SP, geresni palyginima uz mesa su sokoladu vargu ar galima butu sugalvoti. hihihi.gif

Imetu naujausia serijike jusu tarsymui. scare.gif biggrin.gif

Birdwatching
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai jau morala atskele SM unsure.gif svarbu neuzblokavo... thumbup.gif

Nikke - man antra be konkurencijos biggrin.gif (tik kompoziciskai nelabai ziuris vertikalus formatas - geriau butu buves horizontalus... )

Duoma vis pamirstu pagirt blush2.gif - tai ir toliau, mergyt thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 rugsėjo 2009 - 13:59
Nikke, antra pamaciau ir krizenu atsisedus lotuliukas.gif liuks thumbup.gif jau taip uzsimaskavo laugh.gif

Pepperoni, tau skype parasiau mirksiukas.gif

Duoma, man patiko tavo foto 4u.gif
Atsakyti