Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2009 09 30, 00:03)
Na, bet techniskai spalvas isgaut.... Gal ka apie tai zinot 4u.gif
pvz.
http://fotopastele.l...eliai/index.php
Mano manymu issviesinta, nuimta saturation ir koks actionas uzdetas ar siaip curves patampytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 23:35)
Mano manymu issviesinta, nuimta saturation ir koks actionas uzdetas ar siaip curves patampytos smile.gif

vintage actionas gal dar dedamas g.gif

Pepperoni, jusu vintage vakarelio foto, spalvu isgavimas paslaptis ar ne? idomu butu suzinot ka daret ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 29, 23:03)
Isduokit paslapti, kaip isgaut pastelini kolorita.  4u.gif negaliu atsigrozet. Cia kas filtrai, PS sposai,nustatymai ar kt? As suprantu , kad ne kiekvienam duota tokius jausmus ir akimirkas ispiest. Nuotraukos isjaustos, siltos.
Na, bet techniskai spalvas isgaut.... Gal ka apie tai zinot 4u.gif
pvz.
http://fotopastele.l...eliai/index.php

Čia viskas be galo paprasta - ant šviesių nuotraukų visų žnomas honey actionas uždėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Įsigijau skenerį ir dabar lėtai skenuoju prisikaupusias juostas. Biškis rudeninių miško žolynų. Komentarai? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk, nežinau kodėl, bet man pirma labiausiai. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Pupeliuk, pirmu dvieju spalvos, viskas labai wub.gif bet siuzetas tai nia smile.gif
Atsakyti
Puppeliuk, pirmoji suzavejo. Spalvos visu nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 21:39)
Įsigijau skenerį ir dabar lėtai skenuoju prisikaupusias juostas. Biškis rudeninių miško žolynų. Komentarai? 4u.gif

va tavo juostiniai thumbup.gif man pirmos dvi thumbup.gif spalvos fantastiskos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 22:39)

spalvos fainos, bet žolės jak žolės biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man irgi pirma su antra geriausios 4u.gif melynes rolleyes.gif o kokia cia juostele taip graziai spalvina, ar cia dar kazkiek PS prisidejo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 01 spalio 2009 - 09:20
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 22:39)

mmm kokios spalvos smile.gif man pati paciausia juostininku temoj ta antroji foto bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif
QUOTE(Valetta @ 2009 10 01, 10:19)
Pupeliuk, man irgi pirma su antra geriausios  4u.gif melynes  rolleyes.gif o kokia cia juostele taip graziai spalvina, ar cia dar kazkiek PS prisidejo?  blush2.gif

Nes su PS tik mažinta ir šiek tiek sharpo. Skenuojant gal automatika šiek tiek pakoregavo, nors ir gyvai jos panašios, dar kai saulė peršviečia lapelius, šiaip čia Kodak Portra NC.
Atsakyti