O sakykit kokia ten programele yra, kad galeciau raw failus matyti is karto mazais thumbnail'ais, o ne tik isikelus i lightroom'a ?
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 17:22)
O sakykit kokia ten programele yra, kad galeciau raw failus matyti is karto mazais thumbnail'ais, o ne tik isikelus i lightroom'a ?
pvz. Microsoft RAW Image Viewer
QUOTE(Degutė @ 2009 09 29, 18:25)
Aciu
o ji jum normaliai veikia? man tai rodo tai nerodo tuos thumbnailus, kaip uzeina
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 18:02)
Aciu
o ji jum normaliai veikia? man tai rodo tai nerodo tuos thumbnailus, kaip uzeina
kam mum?
man tai gerai veikia, be problemų. žinai turbūt, kad rodo tik tada, kai View nustatai Thumbnails. ir dar patogu, kad preview taip pat paprastai veikia, kaip ir Windows Picture and Fax Viewer.
Sea, labai gražus portretukas!
Gretthen, įkvėpimas pagavo? O nuotraukoje man labiau išplaukimo norėtųsi, kad ta petnešėlė gerai matytųsi kaip akcentas. Nes dabar ieškojau, kur akcentas
Gretthen, įkvėpimas pagavo? O nuotraukoje man labiau išplaukimo norėtųsi, kad ta petnešėlė gerai matytųsi kaip akcentas. Nes dabar ieškojau, kur akcentas
QUOTE(Degutė @ 2009 09 29, 19:10)
man tai gerai veikia, be problemų. žinai turbūt, kad rodo tik tada, kai View nustatai Thumbnails. ir dar patogu, kad preview taip pat paprastai veikia, kaip ir Windows Picture and Fax Viewer.
O mano kompas visia subludyjo nuo tos programos, jau pora kartu perkroviau nu mazh cia tik adaptacinis periodas Ninin, mano diafragma daugiau nebesugeba isplukdyt
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 18:52)
O mano kompas visia subludyjo nuo tos programos, jau pora kartu perkroviau nu mazh cia tik adaptacinis periodas
tai gal windows'ai nelegalūs? nebuvo jokio adaptacinio.
QUOTE(Degutė @ 2009 09 29, 19:58)
tai gal windows'ai nelegalūs? nebuvo jokio adaptacinio.
as juokauju na perkroviau pora kartu kai pastrigo, dabar rodos viskas ok. QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 12:46)
Papildyta:
Na dar vienas visai kitoks portretuks (prasideda dabar mano era, laikykites, bus po kelias potkes per dien )
O as uz veida, o ne uz petneseles. Todel fokusa kelciau akysna. Jos izuliau provokuoja, nei medziagos raukinukas. Manau, kad jis ir tada isliktu kitoks, nes madam savyje turi sarmo.
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 29, 14:45)
Idedu ir as viena portreta
Labai grazus JB, ramus, nepriekaistingas zvilgsnis,ljokiu isdegimu nematau.Svaru ir patrauklu. Na, o su tuo sklastymu... Matyt, buc kamera puse cm kilstelejus. O gal nuleidus. Nezinau. Siaip man portretas patinka.
Isduokit paslapti, kaip isgaut pastelini kolorita. negaliu atsigrozet. Cia kas filtrai, PS sposai,nustatymai ar kt? As suprantu , kad ne kiekvienam duota tokius jausmus ir akimirkas ispiest. Nuotraukos isjaustos, siltos.
Na, bet techniskai spalvas isgaut.... Gal ka apie tai zinot
pvz.
http://fotopastele.l...eliai/index.php
Na, bet techniskai spalvas isgaut.... Gal ka apie tai zinot
pvz.
http://fotopastele.l...eliai/index.php