QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 29, 11:30)
Mana mana Po iiiiilgo ilgo laiko prikalbinau nusifotkint
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 12:11)
tai va kodel toks iremintas
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 29, 13:23)
tai va kodel toks iremintas
Papildyta:
Na dar vienas visai kitoks portretuks (prasideda dabar mano era, laikykites, bus po kelias potkes per dien )
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 29, 10:48)
na, yra kavinė. tiesa, kiek tamsoka yra bažnyčios aikštė su suoliukais - šviesi, bet čia jei nelis dar galima ir pas mane, jei ką kas netingės daug vaikščiot, nes kitam miestelio gale
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 12:46)
Na dar vienas visai kitoks portretuks (prasideda dabar mano era, laikykites, bus po kelias potkes per dien )
šelmiškai kviečia sekt
Gal pasidalintumėt savo patirtimi, pamokymais?
Kaip gražiai nufotografuot augalus?
Kaip gražiai nufotografuot augalus?
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 29, 15:45)
[
Koks susirupines zvilgnis, na dailu man, bet nepatinka kad sklastiumo pradzia remias i nuotraukos krasta
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 29, 14:56)
Koks susirupines zvilgnis, na dailu man, bet nepatinka kad sklastiumo pradzia remias i nuotraukos krasta
kirpt virsaus? tiesa, o nosis ir zandai nera isdege? man su savo senu laptopu paranoja prasideda
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 29, 16:01)
kirpt virsaus? tiesa, o nosis ir zandai nera isdege? man su savo senu laptopu paranoja prasideda
Pameginau pakirpt, ne kas palik taip jei jau virsaus neber. o siaip gal ir padeges veidas, bet neikiek nemaiso, patinka man jb
_ms_ - gražu
Sea_ - gražu
Grethenn merginos portretas - gražu, berniokas irgi nieko, taip gan paprastai nutraukas, bet nieko
Nu žodžiu man viskas gražu
Sea_ - gražu
Grethenn merginos portretas - gražu, berniokas irgi nieko, taip gan paprastai nutraukas, bet nieko
Nu žodžiu man viskas gražu
Sea, j/b labai labai man patinka