Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 10:46)
Aciu;) . Supratau. 4u.gif

tai tikrai ner uz ka dekot - man vienaip atrodo, kitiems gal tikrai labai patinks ir minciu sukels, pamastymu, izvelgimu kokiu smile.gif labai sauniai tau pozuoja vaikiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 09:16)
Zinoma, labai laukiu jusu kritikos.
Zmones medziuose:

valanda, o man visai patinka kadras. jis toks primenantis senesnius lietuvių režisierių filmus. man grynai kinematografinis kadras. ir ta erdvė virš galvos patinka. apdirbimas kaip senas kinas.. tarkim, galiu kabintis prie tamsumo - bet nenoriu. žodž, man patinka.
yra nuotraukų, kurios pasakoja istorijas. ir ši, pvz., man vos pamačius ėmė kažką pasakoti. iškart to bernioko dieną įsivaizdavau..smile.gif vežantis tas rankos judesys, vaikiškas ir mažai valingas ko nors krapštinėjimas.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 10:16)

Sea, kaukoline tu:)))Jei ir matau kazka, tai ka matau yra blyno pavidalu:)))

Zinoma, labai laukiu jusu kritikos.
Zmones medziuose:

Valanda biggrin.gif 4u.gif

o tavo nuotrauka man patinka, tik gal kontrasto per daug, ypac berniuko veide tas matosi 4u.gif
Atsakyti
Actionas sudėti dvi nuotraukas, gal kada iš bėdos pagelbės.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 27, 10:17)
valanda, o man visai patinka kadras. jis toks primenantis senesnius lietuvių režisierių filmus. man grynai kinematografinis kadras. ir ta erdvė virš galvos patinka. apdirbimas kaip senas kinas.. tarkim, galiu kabintis prie tamsumo - bet nenoriu. žodž, man patinka.
yra nuotraukų, kurios pasakoja istorijas. ir ši, pvz., man vos pamačius ėmė kažką pasakoti. iškart to bernioko dieną įsivaizdavau..smile.gif vežantis tas rankos judesys, vaikiškas ir mažai valingas ko nors krapštinėjimas.

as irgi panasiai masciau, ziuredama i ta kadra drinks_cheers.gif toks murzius atrodo berniukas, iskart minciu sukelia - ka jis veike, kur ir pan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 09:16)
Zmones medziuose:
user posted image

laukinis kadras visiškai smile.gif patinka, norisi žiūrėti, tyrinėti, svarstyti...
Atsakyti
Aš tokį klausimėlį turiu.
Dėl veido šešėlių.
Tarkim čia, tikriausiai blogai, nes labai aštrus šešėlis.
user posted image

O kaip čia?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 25, 19:31)
tesiu ND apie formas, ar kaip ten buvo biggrin.gif
Man sitos pora kompoziciskai nesusidelioja g.gif
antroj grazi tik sviesa

QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 11:16)
Zmones medziuose:
Keista tokia nuotrauka, blizganti smile.gif tas apdirbimas nezinau ar man patinka, bet is kitos puses duoda koki tai efekta sustiprinanti berniuko israiska ir judesi, patinka man jis. bet erdves tokiam kadrui man noretusi truputi daugiau (bet matau, kad jis ant deziu sedi, tai matyt nelabai yra ir kur tos erdves duoti smile.gif )

QUOTE(Duoma @ 2009 09 27, 14:14)
Aš tokį klausimėlį turiu.
Dėl veido šešėlių.
Na man seselai yra gerai, bet pats apdirbimas siuo atveju nelabai tinkamas g.gif antrojoj aisku seseliai geresni, o va 3cia man visai smagi foto, bet ta juoda juoda veido puse priduoda buitiskumo, o sioj fotkej noretus daugiau sterilumo.
Atsakyti
Nebrangiai parduodu nauja Canon 450D
Su 18-55mm f/3.5-5.6 IS
Foto objektyvų , dėže ir dokumentais ,
vienerių metų garantija .
Prystatimas į namus , Vilniuje nemokamas !!!
Tik už 1400 Lt
Tel :. 860480133
thumbup.gif
Atsakyti
O kas su apdirbimu? g.gif
Mane erzina, kad veido ir sienos spalvos tarsi susilieja.
Dėl trečios, tai to sterilumo tikriausiai neišeis išgaut, nes nekokybiška nuotrauka.
Nu pabandžiau kažką. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 27, 15:21)
O kas su apdirbimu?  g.gif
Mane erzina, kad veido ir sienos spalvos tarsi susilieja.
Dėl trečios, tai to sterilumo tikriausiai neišeis išgaut, nes nekokybiška nuotrauka.
na tos linksmos spalvos man netinka prie tokiu kontrastingu seseliu, noretusi tokiu atveju kazko subtilesnio, ramesnio kolorito.
3cios nebeisgelbesi, butu isgelbejes reflektorius is desines puses smile.gif
Atsakyti
Ačiū, grethenn. Supratau. 4u.gif
Atsakyti