Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 09 24, 20:29)

Labai patraukli apacia. Akis erzina sviesusis plotas virsuje. Saules isbaltavimas. Cirkst iki kvadrato, paliekant apacia ir visai neblogai. Bet tada kompozicija issitarso.
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 22:19)
Colors...
I color my own life even if it is outside the lines

user posted image

Kodel pavadinimas toks kitakalbiskai mandras, a? lotuliukas.gif
Spalvos mielos, bet kablio nerandu. Didelis demetumas siek tiek sublynina, o tas blynizmas isstumia akis is nuotraukos. gelbetu gal kazkokios linijos, kuriu uzuomazgos matos(kamienai, matyt). Bet esntys nepakankamai isgelbeja 4u.gif
Atsakyti
tesiu ND apie formas, ar kaip ten buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 25, 16:31)

jezus, kede prie sienos priklijuota... biggrin.gif

tiesa, kokie cia ND? g.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 25, 17:31)
Labai patraukli apacia. Akis erzina sviesusis plotas virsuje. Saules isbaltavimas. Cirkst iki kvadrato, paliekant apacia ir visai neblogai. Bet tada kompozicija issitarso.

Aciu 4u.gif Masciau apie tai, bet nilabai man kvadratas cia lipo...
Atsakyti
Valanda, negi nematai zmogaus kaukoles ir gyvunelio panasaus i pele su didelem ausytem zaliom akytem ir juoda nosyte,mano akvareleje? kokiu dar kabliuku reikia? biggrin.gif o pavadinimas... nemandras jis, o nuosirdus biggrin.gif

ms, pirma patiko 4u.gif antroje kadravimas kliuna biggrin.gif
Atsakyti
Valanda, as juokaudama atrasiau 4u.gif mirksiukas.gif . Siaip daznai juokauju,kad ir sypseneliu nepridedu, bet turbut kas manes nepazysta, tai taip neatrodo mano parasymai blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

ačiū išprotėjusiems temos gyventojams, su kuriais vakar smagiai praleidau laiką wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 27, 08:31)
labas rytas,

ačiū išprotėjusiems temos gyventojams, su kuriais vakar smagiai praleidau laiką wink.gif 4u.gif

sokiai.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 27, 08:18)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, baliauninkes. Kudros gimtadienis sutampa su mano drauges gimtadieniu, taigi, nesugebu persiplest, neskaitant to, jog ir musu vestuviu metines:))).
Sveikinu- geru , kurybingu ir vaizdingu:)) metu 4u.gif

ms, kas tai? Nematau nieko ka, matyt, norejai parodyt.
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 25, 18:31)

Sea, kaukoline tu:)))Jei ir matau kazka, tai ka matau yra blyno pavidalu:)))
Papildyta:
Zinoma, labai laukiu jusu kritikos.
Zmones medziuose:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 27, 10:16)
......
Zmones medziuose:

jau pastebejau sraute ir nieko neparasiau - nezinau, nesidelioja mintys, nekyla ju. perziurejus Tavo kitus darbelius - jie pasirode daug ispudingesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 27, 10:43)
jau pastebejau sraute ir nieko neparasiau - nezinau, nesidelioja mintys, nekyla ju. perziurejus Tavo kitus darbelius - jie pasirode daug ispudingesni smile.gif

Aciu;) . Supratau. 4u.gif
Atsakyti